Conferință Pitești - Finanțări pentru mediul privat în 2024

Hotel Ramada, sala Diamond, Pitești
Gratuit, pe baza înscrierii
razvan galatan
Răzvan Gălățan
Director Operațional
Goodwill Consulting
raiffeisen
Gabriel Lăzărescu
 Responsabil clientelă IMM Medii
Raiffeisen Bank
Înscrie-te aici

Descoperă o oportunitate unică de a participa la o conferință esențială pentru antreprenorii din mediul de afaceri privat care sunt în căutarea de finanțare europeană pentru dezvoltarea afacerilor lor. Fie că este vorba de achiziții de echipamente și dotări noi, digitalizarea activității, sisteme fotovoltaice, fabrici de reciclare, fabricare de bere/ciocolată/înghețată, construcții sau extinderea spațiului de lucru și altele, anul 2024 aduce programe diverse de finanțare prin care se pot realiza investiții generoase.

Conferința se va concentra pe prezentarea celor mai recente informații și orientări în ceea ce privește accesarea fondurilor europene, fiind o platformă ideală pentru a înțelege complexitatea mecanismelor de finanțare și pentru a naviga cu succes prin procedurile de aplicare.

Participanții vor beneficia de prezentări detaliate oferite de experți în domeniul finanțărilor europene, care vor aborda subiecte precum: noile programe de finanțare disponibile, criteriile de eligibilitate, strategii de maximizare a șanselor de succes în obținerea finanțării, și gestionarea eficientă a fondurilor obținute. De asemenea, va exista oportunitatea de a adresa întrebări specifice și de a solicita clarificări direct de la sursă!

În plus, conferința va oferi un cadru excelent pentru networking, permițându-vă să interacționați cu alți antreprenori, consultanți business și potențiali parteneri, facilitând schimbul de idei, experiențe și cele mai bune practici în domeniu.

Această conferință reprezintă o ocazie valoroasă pentru orice antreprenor dornic să își extindă și să își finanțeze afacerea prin intermediul fondurilor europene, consolidând astfel bazele pentru o creștere durabilă și inovatoare a companiei sale!

 

Agenda conferinței:

9:30 - 10:00 - Welcome Coffee

10:00 - 11:15 - Finanțările pentru mediul privat în 2024 - Gălățan Răzvan, Director Operațional Goodwill Consulting 

11:15 - 11:30 - Solutii de finantare pentru IMM-uri - Gabriel Lăzărescu, Responsabil clientela IMM Medii – Raiffeisen Bank

11:30 - 13:00 - Business Lunch & Networking

 

Data și ora de începere a conferinței: Miercuri, 24 Aprilie, ora 9:30

Locație: Hotel Ramada, sala Diamond, Pitești.

 

Deoarece ne dorim să susținem cât mai mulți antreprenori în dezvoltarea afacerilor lor, participanții vor primi un voucher de 200 de euro pe care-l pot folosi la achiziționarea unui contract de consultanță în scrierea, depunerea și implementarea unui proiect finanțat prin fonduri nerambursabile!

 

Despre organizatori:

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. Compania face parte din grupul internațional cu prezență în Ungaria, Bulgaria și Croația. Cu peste 3000 de proiecte de succes în spate, a reușit să construiască o reputație solidă și să aducă valoare clienților săi.

Acoperind întreaga țară cu 8 birouri, echipa dedicată deservește clienți din toate colțurile țării. În acești 16 ani de activitate, a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru clienții săi, demonstrând astfel competența și expertiza sa.

Antreprenori din diverse domenii beneficiază de sprijinul și încrederea în continuă creștere a serviciilor oferite, inclusiv din agricultură, industria prelucrătoare, transport, construcții, turism și multe altele, atât în sectorul privat, cât și în instituțiile publice. Printre clienții săi se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes care au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

 

*ne rezervăm dreptul de a selecta participanții

Înscrie-te la eveniment aici
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.