01. - Beneficii
De ce să lucrezi la noi?

Goodwill Consulting acordă o atenție deosebită dezvoltării profesionale continue a fiecărui coleg creând programe de training pentru toate liniile de finanțare din portofoliul nostru. Focusul nostru este să găsim oameni talentați care sunt motivați de a invăța, de lucrul în echipă și de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Organizațional suntem structurați în echipe care variază de la 5 până la 7 membri dar fiecare consultant are un portofoliu individual de clienți creat în funcție de senioritate și expertiză. Fiecare echipă este coordonată de un manager de echipă.

Modul nostru de lucru are în centru principiul invățării permanente și al evoluției profesionale organice: obiectivul ideal pentru fiecare coleg este de a deveni un profesionist complet care să poată gestiona un proiect în toate etapele sale (elaborarea cererii de finanțare cu buget și analiză financiară, evaluarea proiectului și consultanță în etapa de durabilitate a proiectului). Desigur, planul nostru intern de training susține continuu acest proces permament de dezvoltare profesională.

02. - Procesul de recrutare
Crezi că te potrivești?

Dacă vrei să îți construiești o carieră în domeniul consultanței la cea mai mare firmă de consultanță din România te invităm să aplici pentru pozițiile disponibile.

Procesul de recrutare are trei pași:

      1. Un prim interviu în care se prezintă candidatului valorile companiei și responsabilitățile principale ale postului;

      2. Un test tehnic adaptat la expertiza profesională;

      3. Interviul final cu coordonatorul de echipă.

 

03. - Despre familia Goodwill
Grupul de firme Goodwill

Grupul de firme Goodwill oferă trei tipuri de servicii: consultanță în fonduri nerambursabile, proiectare și arhitectură și, nu în ultimul rând, soluții integrate pentru energie regenerabilă.

Goodwill Consulting, firma de consultanță în fonduri nerambursabile, oferă un spectru larg de servicii, putând furniza clienţilor săi soluţii complexe, incluzând asistenţă în identificarea proiectelor şi a surselor de finanţare, servicii de consultanţă în elaborarea proiectelor şi servicii de management de proiect. Abordarea Goodwill Consulting nu oferă doar soluţii, ci acordă şi asistenţă pentru implementarea acestora.

Goodwill Studio este axată pe furnizarea de soluții complete de arhitectură și proiectare pentru: construcții civile, industriale, turistice, urbanism, instalații pentru construcții și infrastructură publică: rutieră, edilitară.

Prin know-how-ul firmei Goodwill Consulting - cea mai mare firmă de consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile - Goodwill Energy este partenerul ideal pentru servicii tehnice, în special pentru realizarea de investiții cu ajutorul fondurilor 

Office Cluj
Cluj-Napoca

În biroul nostru din inima Clujului avem 55 de colegi în departamentele de consultanță, vânzări, contabilitate, proiectare și energie regenerabilă. Departamentul de consultanță reprezintă partea cea mai numeroasă a echipei noastre.

Avem 30 de consultanți de la juniori în primul lor an în domeniu până la experți cu minim 6 ani experiență în fonduri nerambursabile.

birou iasi
Iași

Suntem o echipă tânărăentuziastă, cu energia și dedicarea de a-i ajuta pe clienți în mod profesionist. Cea mai mare bucurie a noastră vine din reacțiile pozitive ale sutelor de clienți care apelează la serviciile noastre și pe care îi conducem spre succes.

Cultura de lucru dinamică și asigurarea unei experiențe impecabile pentru client este combinația perfectă din care rezultă un mediu de lucru productiv și pozitiv, în care toată lumea se simte bine, în timp ce oferim tot ce avem mai bun, ca echipă.

 

Available Positions
Birou Craiova
Craiova

Biroul din Craiova este reprezentat de o echipă dinamică și tânără care se definește prin:

• 8 consultanți în fonduri nerambursabile;

• Experiență de peste 7 ani în domeniu;

• Onestitate, transparență și încredere;

• Focus pe rezultate;

• Deschiși la provocări;

• Perseverență și responsabilitate.

Bucuresti
București

Cu pași mari către excelență și multe proiecte de succes, biroul din București acoperă întreaga zonă de Sud-Est a României. Având un portofoliu diversificat de clienți, echipa din Bucuresti oferă consultanță de specialitate în vederea obținerii de fonduri nerambursabile pentru idei de succes! Și pentru ca orice barieră să fie ridicată din acest parcurs, consultanța se realizează atât în limba română, cât și în limba engleză.

Echipa din București reușește printr-un mod de lucru dinamic și inovator să depășească zi de zi așteptările clienților ajungând ca recomandările acestora și review-urile pozitive să reprezinte o a doua carte de vizită a firmei!

birou ciuc
Miercurea Ciuc

Situat în centrul țării, biroul din Miercurea Ciuc se află chiar în inima orașului pe strada Petőfi Sándor. Înființat în anul 2014, biroul s-a dezvoltat rapid, și în momentul actual așteaptă clienții cu 6 consultanți cu experiență, pregătiți să ofere consultanță în limba maghiară, română sau engleză pentru obținerea unor finanțări nerambursabile din fonduri europene, guvernamentale și nu numai!

Suntem o echipă orientată spre rezultat, fiecare finanțare câștigată de clienți este o realizare personală pentru noi. Suntem alături de client de la prima consultanță gratuită până la depunerea ultimei dosar de decont și sfârșitul perioadei de durabilitate ale proiectelor câștigate.

Available Positions