Despre noi

Aparținem grupului internațional Goodwill prezent în Ungaria, Bulgaria şi Croaţia.
 

Începând cu anul 2008 oferim soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România. Am fost primii care am lansat conceptul pachetelor de tip abonament pentru dezvoltarea afacerilor – pachete care au evoluat și s-au diversificat de-a lungul anilor de la fonduri nerambursabile până la pachete integrate care pot include proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

 


Solicită consultanță gratuită

3000
proiecte de succes
600
mil. € atrași pt. clienți
16 ani
de experiență
8
birouri acoperire națională
5
garanții pentru succes
Meșterii afacerii tale
servicii speciale
Garanții
Thumbnail
Garanția monitorizării

Dacă pe timpul monitorizării te înștiințăm mai târziu de 2 zile lucrătoare despre deschiderea unor noi linii de finanțare relevante condițiilor tale, îți restituim 300 EUR. (Fonduri Structurale 2014-2020 sau PNDR 2014-2020) 

Garantii5
Garanția de formă

Dacă cerere ta de finanțare este respinsă din motive de formă, îți vom restitui tariful de bază achitat. (Această garanție se aplică dacă nicio altă cerere depusă nu este câștigătoare.)

Garantii3
Garanția de succes

Garantăm că dintr-un număr mai mare de 5 Cereri de finanţare trimise Finanţatorului, cel puţin 4 vor fi declarate câștigătoare, în caz contrar, îți vom restitui preţul de bază încasat, indiferent de motivul respingerii Cererilor de finanţare.

garantii2
Garanția investiției

Ne obligăm să-ți restituim Preţul de bază încasat în cazul în care, dintr-un număr mai mare de 2 cereri de finanţare trimise spre evaluare, niciuna dintre cereri nu este declarată câştigătoare, indiferent de motiv.

garantii
Garanția de eligibilitate & lansare

Legile care reglementează programele de finanțare nerambursabilă uneori se schimbă brusc. În aceste cazuri, poți activa garanția împotriva riscurilor de eligibilitate și de lansare, prin care restituim 50% din tariful de bază sau găsim un alt program care se pliază perfect cu ideile tale de investiție.

Opiniile clienților noștri
black mountain

"Am colaborat cu societatea Goodwill Consulting încă din anul 2016 când am demarat proiectul "Înființare Pensiune Turistică". În prezent suntem pe finalul proiectului și dorim să precizăm că nu am fi reușit fără profesionalismul și răbdarea infinită de care au dat dovadă reprezentanții acestei companii. Pe parcursul acestor ani în care am colaborat am ajuns să ii iubim și să-i considerăm parte din familia noastră. Rezultatul este uimitor și sperăm să avem și alte proiecte împreună".

Crina Maria Lucus - administrator C & C CONTAB SRL

recenzie italprod site.jpg

,,Colaborăm cu firma Goodwilll Consulting din anul 2019 și putem spune despre această echipă doar cuvinte de laudă. Am reușit împreună câștigarea a 7 proiecte eligibile pe diferite linii de finanțare pentru societățile din grupul nostru de firme. Noi lucrăm cu d.ra Senica Vlas, un consultant pregătit, pe care o recomandăm cu toată încrederea, este o persoană ambițioasă, profesionistă, organizată, care tot timpul este alături de noi cu cele mai bune sfaturi și idei. Recomand cu încredere serviciile firmei Goodwill Consulting și vreau să îmi îndemn partenerii de afaceri să apeleze la ei cu toată încrederea, deoarece vor gasi o echipă tânără, care dă dovadă de profesionalism, devotament și seriozitate".

Elena Mihai - Responsabil de Mediu ITALPROD SRL

REGAL GOLD RESTAURANT

"Recomand Goodwill Consulting pentru accesarea fondurilor europene în România! O recomand cu toată încrederea pe d-na. Batcu Teodora, profesionistă, organizată, motivata"

Angelica Morosanu - administrator Masico Exim SRL

laborator Emanuela

"Despre colaborarea mea cu Goodwill Consulting pot să spun că sunt mulțumit.  Am depus proiect pe progamele Capital de Lucru M2 și POC 412 AGRIFOOD.  Colaborarea cu consultanții lor a fost extraordinară. Momentan lucrez ca și consultant cu Batcu Teodora care este o draguță, îmi răspunde de fiecare dată la telefon și mă tratează cu respect și înțelegere. Toți cei cu care am avut contact direct au fost dedicați, promți și răbdători. Recomand Goodwill pentru poziția pe care o au în piață și pentru garanția că dacă tu ești clientul lor și te lupți cu clienții altor consultanți pentru a fi primul care depune proiectul, câștigi!".

Alin Nealcos – administrator Aleomi Lab SRL

HOLCZAGRO SRL

"Am apelat la consultanții Goodwill Consulting din Oradea pentru depunerea proiectului pe POC 4.1.2 Capital de lucru AgriFood, sesiunea mai 2022. Cu ajutorul lor am primit aprobare, pentru că totul a decurs conform planului. Recomand cu încredere grupul Goodwill pentru accesarea de fonduri europene în România".

Holczman Otto - administrator HOLCZAGRO SRL

SIM RAM SRL.jpg

"Recomand Goodwill Consulting pentru accesarea fondurilor europene în România. Am depus proiect pe PNDR 6.4 și deja se află în implementare. O recomand cu toată încrederea pe doamna Batcu Teodora! Mulțumim!"

Marinela Florea, administator SIM RAM SRL

RAMELY SRL.jpg

"Foarte bună colaboarea cu cei de la Goodwill Consulting, au muncit foarte mult să putem câștiga proiectul prin AFIR. Au făcut toată treaba, noi doar le-am oferit ce ne-au spus și în rest s-au ocupat ei de toate demersurile. 5 stele pentru profesionalism. Suntem foarte mulțumiți!!"

Petru Musteață - administrator Ramely SRL

EV CONNECT.jpg

"Cea mai de încredere firmă de consultanță pentru fonduri și proiecte UE. O echipă foarte profesionistă și o experiență bună. Vă recomandăm cu tărie!"

Mihai Dragoș Ciobanu - administrator SMART BUSINESS & TECHNOLOGIES SOLUTIONS SRL

CRAFTING SOFTWARE INNOVATION(1).jpg

"Recomand Goodwill Consulting pentru accesarea fondurilor europene în România. O recomand cu toată încrederea pe d-na Tepfenhardt Betina, profesionistă, super organizată, mereu disponibilă, motivată. Cu ajutorul Ei am reușit implementarea unui proiect de suflet pe POC 2.2.1, cu mare succes".

Anetta Porcs - administrator Crafting Software Innovation SRL

kristin recenzie.jpg

„Împreună cu Goodwill Consulting am reușit să beneficiem de fonduri rambursabile pentru programul PNRR C6 I1, mult mai ușor decât credeam inițial. Colaborarea a fost una transparentă, profesionistă și îi recomand cu încredere.

Anca Tatu – administrator Kristin

ARA VIEW.jpg

"Colaborarea a fost foarte bună. La fiecare solicitare a noastră am primit informațiile necesare schematic, ceea ce ne-a fost de mare ajutor. Am câștigat proiecte cu ajutorul depunerii voastre în numele nostru, fapt care ne face să continuăm solicitările și pe alte proiecte pe mai departe. Am avut răspunsuri favorabile și ajutor la deciziile noastre întârziate.
Ca un sumar, suntem foarte multumiți de colaborarea cu Goodwill".

Cătălina Coman - administrator ARA VIEW SA

recenzie color point advertising pt site.jpg

„Am colaborat cu Goodwill Consulting la un proiect POR 2.1. Colaborarea cu Betina și echipa ei a fost una profesionistă și promptă. Recomand cu încredere!” 

Kanabe Gabriella, administator Color Point Advertising

Marbona Consulting recenzie.jpg

"Perioada care a început în anul 2020 a fost una dificilă, iar noi, Marbona Travel am resimțit-o din plin. În vara acelui an, propunerea celor de la Goodwill Consulting de accesa fonduri europene nerambursabile a fost exact ce aveam nevoie pentru a reuși să trecem cu bine peste acel an dificil și s ne putem păstra în viitor echipa și calitatea serviciilor.  Profesionalismul  și răbdarea  doamnei Alexandra Buliga, colaboratorul din partea Goodwill Consulting, ne-au ajutat să accesam fondurile Capital de lucru și Horeca, iar acum colaborăm pentru accesarea fondului nerambursabil Horeca 2. De atunci am recomandat și voi recomanda în continuare, din toată inima, serviciile celor de la Goodwill Consulting".

Nancy Balacescu -  Director General Marbona Travel 

Gradinita Burdujeni

"Având în vedere amploarea și complexitatea proiectelor cu finanțare nerambursabilă pe POR, este nevoie de multă implicare și o colaboare foarte bună între beneficiar și consultant. Consider că echipa din partea Goodwill Consulting le-a oferit pe ambele, pe toată perioada de scriere și implementare a proiectului pentru construirea Grădiniței din Burdujeni".

Dan Dura, Manager proiect - Municipiul Suceava

Biserica reformata din Atid

"Am colaborat cu Goodwill Consulting în perioada 2015-2020, pentru proiectul Reabilitarea bisericii reformate Atid. Numai în superlative pot să mă exprim în legătură cu cooperarea cu echipa Goodwill. Am lucrat cu dl. Simon Imre, și cu dl. Adrian Jorj, și amândoi au dat dovadă de profesionalism, devotament, precizie și punctualitate. Ce m-a impresionat cel mai mult este răbdarea și silința cu care am fost tratat și ascultat ori de câte ori era nevoie. Am implementat proiectul cu succes datorită profesionalismului echipei Goodwill, și pe calea asta le mulțumesc mult, și le doresc mult succes în continuare". 

Gilyén Levente - preot reformat Atid, jud. Harghita

Restaurant Izabella

"Dacă dorești să accesezi fonduri europene e bine să afli din timp care sunt aspectele de care să ții cont. De-a lungul colaborării cu Goodwill Consulting am fost informați constant de detaliile de care avem nevoie și așa am reușit să câștigăm Măsura 2 -  Capital de lucru, am fost pe locul 246 din 22226 proiecte depuse, iar acum avem în evaluarea POC 4.1.1 și în pregătire un sprijin pe HoReCa 2. Suntem foarte mulțumiți de colaboare și recomandăm tuturor antreprenorilor să accesez fonduri europene și să ne viziteze."

Kósa András - administrator Izabella SRL, Toplița

Pastravaria Alex

Colaborarea cu firma Goodwill Consulting a fost una de succes.

Am început să lucrez cu ei în luna septembrie și în decembrie deja aveam un proiect aprobat cu o valoare totală care depășește un milion de euro. Totul a decurs foarte bine, colaborarea fiind eficientă, greutățile care au apărut pe parcursul depunerii proiectului au fost rezolvate de consultanții Goodwill cu foarte mare profesionalism. 

Îi recomand cu încredere!

Vancea Alex - Administrator Alexis Prod Pan SRL
Bauliv_2000_export.jpg

Investiția s-a realizat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020, Axa 2, prioritatea de investiții 2.1, sesiunea 2019. Proiectul a constat în achiziția de echipamente necesare domeniului construcțiilor, implementat în regiunea de dezvoltare Nord-Est, județul Suceava. În total, proiectul a avut o valoare de 789.238,67 lei, din care finanțarea nerambursabilă s-a ridicat la valoarea de 529.973,55 lei. Acesta s-a desfășurat între anii 2019, când a fost depusă cererea de finanțare și 2022 - Ianuarie, când s-a finalizat complet investiția. Contractul de finanțare a fost semnat în anul 2021, luna Decembrie. Implementarea proiectului s-a desfășurat fără probleme, cu o mică prelungire a perioadei de implementare din cauze care nu au ținut de mine ca beneficiar sau de consultanță, însă, în Ianuarie 2022 am reușit să finalizăm proiectul cu toate echipamentele livrate și cheltuielile decontate.

Liviu Pop - manager SC Bauliv 2000 SRL

 

 

vlador poza noua cu dimensiuni bunev2 .jpg

Directorul Cofetăriei Vlador, care oferă o gamă variată de produse de cofetărie și patiserie pentru a vă îndulci ziua în județul Giurgiu, dl. Ion Dorel, a spus că experiența firmei Vlador cu Goodwill poate fi sintetizată în 2 cuvinte: profesionalism și promptitudine. Vlador se află pe locul 763 la Programul Operațional Competitivitate 412 și așteaptă finanțarea pentru capital de lucru.

Ion Dorel - Director Vlador

 

Grenzebach

Goodwill Consulting s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre de la început și până acum. Am apreciat disponibilitatea continuă a consultanților și dorința de a înțelege pe deplin nevoile companiei noastre. Ne-am bucurat împreună de obținerea ajutorului de stat prin linia de finanțare HG807/2014 - Investiții cu impact major, cu valoarea totală de 69,350,932 lei, din care valoarea finanțării de 26,285,406 lei, iar acum lucrăm în continuare împreună în perioada de implementare. Pe lângă acest proiect, primind continuu de la Goodwill monitorizări asupra oportunităților de finanțare, luăm în calcul aplicarea împreună cu ei și pe alte linii de finanțare importante. 

Zina Cristea - Financial Manager
edva

EDVA Constructii Grup SRL a câștigat, alături de Goodwill Consulting, în iunie 2022 proiectul pe HG 807 - Investiții cu impact major în economie, cu o valoare totală de 30.522.926 lei. Buna colaborare dintre părți și dedicarea consultanților a fost esențială în vederea finalizării acestui proiect și suntem convinși că acest parteneriat se va dovedi extrem de benefic și în etapa de implementare.

Recomand cu încredere serviciile grupului Goodwill și nu ezit să îmi îndemn partenerii de afaceri să apeleze la ei pentru consultanță în vederea obținerii fondurilor nerambursabile. 

Burduhos Stefan, administrator EDVA
goodwill consulting x alpina blazna srl

Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite de cosultantul nostru, Răzvan Gălățan, reprezentantul firmei Goodwill Consulting. Prin colaborarea avută cu dânsul am reușit să implementam mai multe proiecte: (Capital de lucru , Grant HoReCa, IMM INVEST), Electric UP - proiect câștigat la care se așteaptă semnarea contractului, de asemenea am depus proiecte și pe alte măsuri cum ar fi POR 2.2 la care din punct de vedere tehnic și financiar am fost eligibili dar nu au ajuns fondurile pe regiunea Nord - Vest. Doresc să precizez că am întâlnit în persoana acestui consultant un om de cuvânt, motivat și foarte atent la detalii, întrebări, disponibil să ajute tot timpul chiar și în afara orelor de program. Îi mulțumim pe această cale lui și întregii echipe și le urăm mult succes în tot ceea ce fac!

Administrator, Pop Daniela Mihaela - Alpina Blazna SRL
fonduri nerambursabile Rompak x Goodwill Consulting

"Toate proiectele cu finanțare nerambursabilă necesită o pregătire temeinică și implicare intensă atât din partea beneficiarului, cât și din partea consultantului. Credem că rețeta succesului în colaborarea cu Goodwill a fost dedicarea părților și buna colaborare în echipă pentru a atinge scopul nostru comun. Suntem bucuroși că am câștigat proiectul pe HG 807 de 9,44 milioane euro. Va urma o muncă cel puțin la fel de grea în perioada de implementare, însă, privim această provocare cu încredere, alături de partenerii noștri, Goodwill Consulting."

ROMPAK SRL
goodwill consulting x reinert

REINERT KUNSTSOFFTECHNIK SRL a câștigat în aprilie 2022 proiectul pe HG 807 - Investiții cu impact major în economie - sesiunea 2021, cu o valoarea totală de 27,526,835 lei. Prin proiect, societatea va reuși să construiască o hală nouă de producție, care va fi dotată cu echipamente noi de producție din domeniul prelucrării plasticului. Dipl. Ing. Octavian Petru: "Suntem foarte încântați de această reușită și dorim să mulțumim partenerilor pentru munca depusă". #goodwillconsulting #fondurieuropene

Dipl. Ing. Octavian Petru - REINERT KUNSTSOFFTECHNIK SRL
goodwill consulting x tetronic

Colaboratorii noștri, Tetronic SRL, au câștigat la începutul lunii aprilie proiectul depus pe HG 807 - Investiții cu impact major în economie - sesiunea 2021. CEO Nimrod Kutasi ne-a mărturisit: „Sunt plăcut impresionat de rezultatele muncii depuse, de tenacitatea consultanței și de profesionalismul firmei Goodwill. Recomand cu încredere”. Valoarea finanțării este de 2,65 milioane lei, care va facilita construirea unei hale noi de 1278,9 mp, plus dotarea acesteia cu utilaje de ultimă generație.

CEO Nimrod Kutasi - Tetronic SRL
produse de panificatie

Încă de la prima întâlnire am fost surprins de profesionalismul și promptitudinea consultanților Goodwill. În cadrul discuțiilor inițiale aceștia mi-au oferit toate informațiile de care aveam nevoie și nici o întrebare nu a rămas fără răspuns, dând dovadă de o pregătire minuțioasă în ceea ce privesc fondurile nerambursabile.

Am depus și implementat împreună un proiect pentru modernizarea fabricii Vel Pitar de la Cluj. Proiectul a fost dus la bun sfârșit, fără griji și stres din partea mea întrucât orice impediment birocratic a fost rezolvat cu ușurință de consultanți. În prezent, suntem în curs de implementare a unui proiect depus tot împreună cu firma Goodwill pentru modernizarea fabricii Vel Pitar de la Iași.

Recomand cu încredere serviciile grupului Goodwill și nu ezit să îmi îndemn partenerii de afaceri să apeleze la ei când au nevoie să acceseze fonduri nerambursabile.

Nicolae Şerbănescu-Director General Vel Pitar S.A.
P I L SRL - Finanțare Nerambursabilă - Goodwill Consulting

Încă de la începutul negocierilor cu Goodwill Consulting, abordarea profesionistă ne-a demonstrat că sunt de încredere, astfel am și început acest parteneriat.

În anul 2016 doream să ne extindem afacerea iar GWC a venit cu soluția ideală pentru noi - accesarea fondurilor nerambursabile.

Timp de câteva luni, echipa de consultanți a lucrat scrupulos la pregătirea proiectului spre depunere, în deosebi consultantul de specialitate care a fost întotdeauna receptiv și a tratat cu cea mai mare grijă intenția noastră.

Suntem recunoscători pentru un parteneriat sigur, pe care ne vom putea baza mereu și de asta îi recomandăm cu încredere!

Márkodi Attila - Director General, P I L SRL
VCM ProdImpex

Cei care doresc să acceseze fonduri trebuie să fie disponibili ca și timp, să fie organizați și dornici de a face lucruri noi, revoluționare.
Apreciez foarte mult:

  • promptitudinea cu care ne-ați răspuns de fiecare dată și la orice întrebare;
  • organizarea, profesionalismul și implicarea;
  • explicațiile amănunțite oferite;
  • disponibilitatea pentru intrebări si clarificări.
Iulian Munteanu, director general, VCM PROD IMPEX, Sector Lemn
AC Helcor

Colaborarea cu Goodwill Consulting este una eficientă și profesionistă. Pentru orice solicitare adresată am beneficiat din partea lor de cea mai bună consultanță. Îi recomandăm cu încredere!

dr. Pop Coriolan, Compania Farmaceutică AC HELCOR
Pastravaria Arcani

Din colaborarea cu Goodwill Consulting au rezultat obținerea a două finanțări nerambursabile de aprox. 1.000.000 euro, modernizându-se astfel capacitățile de creștere păstrăv din cele doua păstrăvării situate în Arcani și Tismana, judetul Gorj.

Cele două proiecte aprobate, unul fiind deja finalizat, altul fiind în implementare, au fost posibile datorită faptului că Goodwill deține o echipă de consultanți experimentați și cu multe proiecte în spate, toate acestea fiind esențiale pentru elaborarea de proiecte eligibile si pliate pe domeniul nostru de activitate!

Recomand Goodwill Consulting tuturor antreprenorilor dornici de a se dezvolta cu ajutorul fondurilor nerambursabile!

Deaconu Liviu - Administrator NORDA SRL și RODNA SRL
Pastravaria Gura Repezii

Am început colaborarea cu Goodwill Consulting în anul 2016. De atunci am reușit împreună câștigarea a doua proiecte pe linia de finanțare POPAM II.2. Sunt foarte mulțumit de colaborare. Recomand cu încredere serviciile acestei firme de consultanță datorită seriozității și profesionalismului dovedit.

Alexa Bachmatchi - Administrator TIMALEX & CO SRL.
IVP Design

Am lucrat cu Goodwill Consulting la mai multe proiecte câștigate și implementate de către ei. În prima fază i-am ales pentru că sunt printre puținii care oferă garanții, după aceea pentru oamenii frumoși pe care i-am întâlnit și nu în ultimul rând pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă. 

Am lucrat împreună atât la proiecte mici cât și la proiecte medii și mari, iar până în acest moment procentul de reușită pentru proiectele depuse este de 100%.

Îi recomand cu plăcere tuturor partenerilor de afaceri si aceștia mă sună să îmi multumească!

Îmi face plăcere să lucrez cu Goodwill Consulting pentru că mă ajută să îmi îndeplinesc visele profesionale accesând fonduri nerambursabile.

Marian Solomonean - Director vânzări - IVP Design
Image
leone
Solicită o consultanţă gratuită cu reprezentantul Goodwill din judeţul tău
Completează formularul de contact