Garanțiile serviciilor Goodwill

Beneficiați de fonduri nerambursabile, fără griji - garanțiile serviciilor Goodwill și promisiunile companiei noastre față de Dvs.

Ce înseamnă un proiect de succes finanțat prin fonduri nerambursabile?

Pentru Goodwill un proiect de succes înseamnă înregistrarea raportului final de durabilitate prin care practic finalizăm pentru clienții noștri întregul proces de accesare a finanțării nerambursabile. Dacă se întâmplă acest lucru înseamnă că Dvs.:

 • ați respectat condițiile de finanțare;
 • ați îndeplinit cu succes cerințele autorității de management;
 • ați decontat cu succes toate cheltuielile propuse prin proiect și v-au intrat banii în cont;
 • ați realizat cu succes investiția propusă;
 • ați trecut cu succes prin perioada de monitorizare a investiției;
 • ați început să vă gândiți deja la următoarea investiție prin fonduri nerambursabile;
 • sunteți mulțumit de serviciile oferite de Goodwill.

Goodwill vă oferă tot ce este mai bun în servicii de consultanță în fonduri nerambursabile, în mod integrat!

 • Generare idei de proiect;
 • identificarea liniilor de finanțare cele mai corespunzătoare pentru realizarea idelilor Dvs. de investiții;
 • elaborarea cererilor de finanțare (scriere de proiecte);
 • depunerea proiectelor;
 • asistență la semnarea contractelor de finanțare;
 • organizarea procedurilor de achiziții;
 • decontarea cheltuielilor prin diferite mecanisme de plată;
 • elaborarea rapoartelor necesare în perioada de implementare ale proiectelor;
 • asistență în perioada de monitorizare (de durabilitate) ale proiectelor.

De ce să lucrați cu Goodwill? E sigur!

Înțelegem perfect nevoile Dvs. și riscurile care vă neliniștesc. Din acest motiv vă punem la dispoziție 6 garanții în colaborare cu compania noastră.
 

Monitorizare
1. Garanția profesională - o garanție de principiu

Goodwill este compania nr. 1 de consultanță în fonduri nerambursabile din România pe baza cifrei de afaceri înregistrate din 2014 până în prezent. Suntem prezenți în România din 2008. În această perioadă am scris peste 1250 de proiecte câștigătoare și am atras clienților noștri peste 250.000.000 EUR finanțare nerambursabilă. Rata noastră de succes este 98% în medie.

Cum reușim să menținem această rată de succes? E simplu! Vă propunem o colaborare cu compania noastră doar dacă am reușit să identificăm cel puțin un program de finanțare corespunzător pentru realizarea ideilor Dvs. de investiții și un program unde sunteți eligibil pentru finanțare. Astfel, aveți garanția profesională asigurată!

Proiectare
2. Garanția de eligibilitate și de lansare

Legile care reglementează programele de finanțare nerambursabilă, condițiile de accesare a acestor fonduri, regulile de eligibilitate a liniilor de finanțare uneori se schimbă brusc, de la o zi la alta.

Cine este de vină? Nimeni! Și cu siguranță nu Dvs.

În aceste cazuri, când începem să lucrăm la elaborarea unei cereri de finanțare pentru Dvs. și ulterior - datorită apariției unei modificări în Ghidul Solicitantului sau în procedura de lucru a programului de finanțare - deveniți neeligibil, puteți activa garanția împotriva riscurilor de eligibilitate și de lansare.

Prin activarea acestei garanții fie alegeți ca Goodwill să restituie 50% din tariful de bază achitat, fie alegeți monitorizarea pesonalizată și depunerea ulterioară a unui proiect care corespunde ideilor Dvs. de investiție. Cert este, niciodată o sumă investită în colaborea cu compania noastră nu va fi pentru Dvs. fără rentabilitate financiară.

Implementare
3. Garanția de formă - dacă greșim, ne asumăm!

Suntem o companie formată dintr-un grup de peste 100 de colegi care au cele mai bune intenții de a atrage pentru Dvs. sumele nerambursabile necesare pentru realizarea investițiilor.

Dar suntem oameni, nu roboți, astfel uneori, în ciuda dedicării în intregime, greșim. În cazul în care greșim și proiectul Dvs. va fi respins din acest motiv, ne asumăm greșelile. Vă vom restitui integral tariful de bază plătit pentru elaborarea cererii de finanțare sau propunem să vă găsim o altă linie de finanțare unde vă asigurăm că depunem proiectul Dvs. fără să mai plătiți un tarif de bază pentru elaborarea cererii de finanțare. În acest caz aveți asigurată monitorizarea fondurilor nerambursabile, identificarea unui program de finanțare care se pliază pe nevoile Dvs. de afaceri și aveți asigurată și scrierea proiectului, pe baza contractului inițial semnat cu compania noastră.

Consultanta
4. Garanția valorii câștigate

Știți deja, compania noastră oferă servicii integrate de consultanță în fonduri nerambursabile. Dacă lucrați cu noi, vă asigurăm și organizarea procedurilor de achiziții, respectiv întocmirea documentației necesare pentru decontarea cheltuielilor propuse prin proiect.

Dacă ar fi să greșim în această etapă de implementare a proiectului Dvs. și datorită acestor greșeli ați suferi o corecție financiară, renunțăm la ultima rată a comisionului de succes pe care l-ați plăti pentru implementarea proiectului.

Finantare
5. Garanția privind investiția - vă asigurăm rentabilitatea investițiilor în servicii de consultanță în fonduri nerambursabile

În cazul în care inițiați o colaborare pe termen lung și semnați un abonament de 1, 2 sau 3 ani cu Goodwill, vă asigurăm rentabilitatea acestei investiții. În cazul în care, dintr-un număr mai mare de 2 cereri de finanţare trimise spre evaluare, niciuna din cereri nu este declarată câştigătoare, indiferent de motiv, ne asumăm să vă restituim tariful de bază achitat pentru tipul de contract pe care l-ați semnat cu compania noastră.

Thumbnail
6. Garanția privind raportul de succes

În cazul în care inițiați o colaborare pe termen lung și semnați un abonament de 2 sau 3 ani cu Goodwill, vă asigurăm și un raport de succes proeminent. Mai concret, vă garantăm că dintr-un număr mai mare de 5 cereri de finanţare trimise Finanţatorului, cel puţin 4 vor fi selectate spre finanțare, în caz contrar, ne asumăm să restituim tariful de bază achitat pentru tipul de contract pe care l-ați semnat cu compania noastră.

 

Vă invităm să ne cunoaștem mai bine! Alegeți modul în care doriți să ne contactați!

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.