Garanțiile serviciilor Goodwill

Beneficiați de fonduri nerambursabile, fără griji - garanțiile serviciilor Goodwill și promisiunile companiei noastre.

Ce înseamnă un proiect de succes finanțat prin fonduri nerambursabile?

Pentru Goodwill un proiect de succes înseamnă înregistrarea raportului final de durabilitate prin care practic finalizăm pentru clienții noștri întregul proces de accesare a finanțării nerambursabile. Dacă se întâmplă acest lucru înseamnă că:

 • ai respectat condițiile de finanțare;
 • ai îndeplinit cu succes cerințele autorității de management;
 • ai decontat cu succes toate cheltuielile propuse prin proiect și ți-au intrat banii în cont;
 • ai realizat cu succes investiția propusă;
 • ai trecut cu succes prin perioada de monitorizare a investiției;
 • ai început să te gândești deja la următoarea investiție prin fonduri nerambursabile;
 • ești mulțumit de serviciile oferite de Goodwill.

Goodwill îți oferă tot ce este mai bun în servicii de consultanță în fonduri nerambursabile, în mod integrat!

 • generare idei de proiect;
 • identificarea liniilor de finanțare cele mai corespunzătoare pentru realizarea idelilor tale de investiții;
 • elaborarea cererilor de finanțare (scriere de proiecte);
 • depunerea proiectelor;
 • asistență la semnarea contractelor de finanțare;
 • organizarea procedurilor de achiziții;
 • decontarea cheltuielilor prin diferite mecanisme de plată;
 • elaborarea rapoartelor necesare în perioada de implementare ale proiectelor;
 • asistență în perioada de monitorizare (de durabilitate) ale proiectelor.

De ce să lucrați cu Goodwill? E sigur!

Înțelegem perfect nevoile tale și riscurile care te neliniștesc. Din acest motiv îți punem la dispoziție 6 garanții în colaborare cu compania noastră.
 

Monitorizare
1. Garanția profesională - o garanție de principiu

Suntem prezenți în România din 2008. În această perioadă am scris peste 1250 de proiecte câștigătoare și am atras clienților noștri peste 250.000.000 EUR finanțare nerambursabilă. Rata noastră de succes este 98% în medie.

Cum reușim să menținem această rată de succes? E simplu! Îți propunem o colaborare cu compania noastră doar dacă am reușit să identificăm cel puțin un program de finanțare corespunzător pentru realizarea ideilor tale de investiții și un program unde sunteți eligibil pentru finanțare. Astfel, ai garanția profesională asigurată!

Proiectare
2. Garanția de eligibilitate și de lansare

Legile care reglementează programele de finanțare nerambursabilă, condițiile de accesare a acestor fonduri, regulile de eligibilitate a liniilor de finanțare uneori se schimbă brusc, de la o zi la alta.

Cine este de vină? Nimeni!

În aceste cazuri, când începem să lucrăm la elaborarea unei cereri de finanțare pentru tine și ulterior - din cauza apariției unei modificări în Ghidul Solicitantului sau în procedura de lucru a programului de finanțare - devii neeligibil, poți activa garanția împotriva riscurilor de eligibilitate și de lansare.

Prin activarea acestei garanții fie alegi ca Goodwill să restituie 50% din tariful de bază achitat, fie alegi monitorizarea personalizată și depunerea ulterioară a unui proiect care corespunde ideilor tale de investiție. Cert este, niciodată o sumă investită în colaborea cu compania noastră nu va fi pentru tine fără rentabilitate financiară.

Implementare
3. Garanția de formă - dacă greșim, ne asumăm!

Suntem o companie formată dintr-un grup de peste 100 de colegi care au cele mai bune intenții de a atrage pentru tine sumele nerambursabile necesare pentru realizarea investițiilor.

Dar suntem oameni, nu roboți, astfel uneori, în ciuda dedicării în întregime, greșim. În cazul în care greșim și proiectul tău va fi respins din acest motiv, ne asumăm greșelile. Îți vom restitui integral tariful de bază plătit pentru elaborarea cererii de finanțare sau propunem să-ți găsim o altă linie de finanțare unde îți asigurăm că depunem proiectul tău fără să mai plătim un tarif de bază pentru elaborarea cererii de finanțare. În acest caz ai asigurată monitorizarea fondurilor nerambursabile, identificarea unui program de finanțare care se pliază pe nevoile tale de afaceri și ai asigurată și scrierea proiectului, pe baza contractului inițial semnat cu compania noastră.

Finantare
4. Garanția privind investiția

În cazul în care inițiezi o colaborare pe termen lung și semnezi un abonament de 1, 2 sau 3 ani cu Goodwill, îți asigurăm rentabilitatea acestei investiții. În cazul în care, dintr-un număr mai mare de 2 cereri de finanţare trimise spre evaluare, niciuna din cereri nu este declarată câştigătoare, indiferent de motiv, ne asumăm să-ți restituim tariful de bază achitat pentru tipul de contract pe care l-ai semnat cu compania noastră.

Thumbnail
5. Garanția privind raportul de succes

În cazul în care inițiezi o colaborare pe termen lung și semnezi un abonament de 2 sau 3 ani cu Goodwill, îți asigurăm și un raport de succes proeminent. Mai concret, îți garantăm că dintr-un număr mai mare de 5 cereri de finanţare trimise Finanţatorului, cel puţin 4 vor fi selectate spre finanțare, în caz contrar, ne asumăm să-ți restituim tariful de bază achitat pentru tipul de contract pe care l-ai semnat cu compania noastră.

 

Te invităm să ne cunoaștem mai bine! Alege modul în care dorești să ne contactezi!

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.