Despre noi

Aparținem grupului internațional Goodwill prezent în Ungaria, Bulgaria şi Croaţia.
 

Fiind inovatorii pieței fondurilor nerambursabile din România, începând cu anul 2008 oferim soluții complete pentru accesarea fondurilor. Am fost primii care am lansat conceptul pachetelor de tip abonament pentru dezvoltarea afacerilor – pachete care au evoluat şi s-au diversificat de-a lungul anilor: de la fonduri nerambursabile până la pachete integrate care pot include consultanţă în fonduri nerambursabile, proiectare, soluţii energie regenerabilă, achiziţii publice, obţinere credite, fonduri de investiţii sau analize de piaţă şi analize financiare pentru dezvoltarea afacerii.

 

Experienţa, expertiza şi încrederea clienţilor noştri ne-a ajutat să devenim firma de consultanţă nr. 1 în fonduri nerambursabile din România:

 

 

1700
proiecte de succes
250
mil. € atrași pt. clienți
Lideri
în fonduri nerambursabile
8
birouri acoperire națională
5
garanții pentru succes
Pie desktop
Image
Pie mobile
Garanții
Thumbnail
Garanția monitorizării

Dacă pe timpul monitorizării te înștiințăm mai târziu de 2 zile lucrătoare despre deschiderea unor noi linii de finanțare relevante condițiilor tale, îți restituim 300 EUR. (Fonduri Structurale 2014-2020 sau PNDR 2014-2020) 

Garantii5
Garanția de formă

Dacă cerere ta de finanțare este respinsă din motive de formă, îți vom restitui tariful de bază achitat. (Această garanție se aplică dacă nicio altă cerere depusă nu este câștigătoare.)

Garantii3
Garanția de succes

Garantăm că dintr-un număr mai mare de 5 Cereri de finanţare trimise Finanţatorului, cel puţin 4 vor fi declarate câștigătoare, în caz contrar, îți vom restitui preţul de bază încasat, indiferent de motivul respingerii Cererilor de finanţare.

garantii2
Garanția investiției

Ne obligăm să-ți restituim Preţul de bază încasat în cazul în care, dintr-un număr mai mare de 2 cereri de finanţare trimise spre evaluare, niciuna dintre cereri nu este declarată câştigătoare, indiferent de motiv.

garantii
Garanția de Eligibilitate & Lansare

Legile care reglementează programele de finanțare nerambursabilă uneori se schimbă brusc. În aceste cazuri, poți activa garanția împotriva riscurilor de eligibilitate și de lansare, prin care restituim 50% din tariful de bază sau găsim un alt program care se pliază perfect cu ideile tale de investiție.

Opiniile clienților noștri
P I L SRL - Finanțare Nerambursabilă - Goodwill Consulting

Încă de la începutul negocierilor cu Goodwill Consulting, abordarea profesionistă ne-a demonstrat că sunt de încredere, astfel am și început acest parteneriat.

În anul 2016 doream să ne extindem afacerea iar GWC a venit cu soluția ideală pentru noi - accesarea fondurilor nerambursabile.

Timp de câteva luni, echipa de consultanți a lucrat scrupulos la pregătirea proiectului spre depunere, în deosebi consultantul de specialitate care a fost întotdeauna receptiv și a tratat cu cea mai mare grijă intenția noastră.

Suntem recunoscători pentru un parteneriat sigur, pe care ne vom putea baza mereu și de asta îi recomandăm cu încredere!

Márkodi Attila - Director General, P I L SRL
VCM ProdImpex

Cei care doresc să acceseze fonduri trebuie să fie disponibili ca și timp, să fie organizați și dornici de a face lucruri noi, revoluționare.
Apreciez foarte mult:

  • promptitudinea cu care ne-ați răspuns de fiecare dată și la orice întrebare;
  • organizarea, profesionalismul și implicarea;
  • explicațiile amănunțite oferite;
  • disponibilitatea pentru intrebări si clarificări.
Iulian Munteanu, director general, VCM PROD IMPEX, Sector Lemn
AC Helcor

Colaborarea cu Goodwill Consulting este una eficientă și profesionistă. Pentru orice solicitare adresată am beneficiat din partea lor de cea mai bună consultanță. Îi recomandăm cu încredere!

dr. Pop Coriolan, Compania Farmaceutică AC HELCOR
Pastravaria Arcani

Din colaborarea cu Goodwill Consulting au rezultat obținerea a două finanțări nerambursabile de aprox. 1.000.000 euro, modernizându-se astfel capacitățile de creștere păstrăv din cele doua păstrăvării situate în Arcani și Tismana, judetul Gorj.

Cele două proiecte aprobate, unul fiind deja finalizat, altul fiind în implementare, au fost posibile datorită faptului că Goodwill deține o echipă de consultanți experimentați și cu multe proiecte în spate, toate acestea fiind esențiale pentru elaborarea de proiecte eligibile si pliate pe domeniul nostru de activitate!

Recomand Goodwill Consulting tuturor antreprenorilor dornici de a se dezvolta cu ajutorul fondurilor nerambursabile!

Deaconu Liviu - Administrator NORDA SRL și RODNA SRL
Pastravaria Gura Repezii

Am început colaborarea cu Goodwill Consulting în anul 2016. De atunci am reușit împreună câștigarea a doua proiecte pe linia de finanțare POPAM II.2. Sunt foarte mulțumit de colaborare. Recomand cu încredere serviciile acestei firme de consultanță datorită seriozității și profesionalismului dovedit.

Alexa Bachmatchi - Administrator TIMALEX & CO SRL.
Pastravaria Alex

Colaborarea cu firma Goodwill Consulting a fost una de succes.

Am început să lucrez cu ei în luna septembrie și în decembrie deja aveam un proiect aprobat cu o valoare totală care depășește un milion de euro. Totul a decurs foarte bine, colaborarea fiind eficientă, greutățile care au apărut pe parcursul depunerii proiectului au fost rezolvate de consultanții Goodwill cu foarte mare profesionalism. 

Îi recomand cu încredere!

Vancea Alex - Administrator Alexis Prod Pan SRL
IVP Design

Am lucrat cu Goodwill Consulting la mai multe proiecte câștigate și implementate de către ei. În prima fază i-am ales pentru că sunt printre puținii care oferă garanții, după aceea pentru oamenii frumoși pe care i-am întâlnit și nu în ultimul rând pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă. 

Am lucrat împreună atât la proiecte mici cât și la proiecte medii și mari, iar până în acest moment procentul de reușită pentru proiectele depuse este de 100%.

Îi recomand cu plăcere tuturor partenerilor de afaceri si aceștia mă sună să îmi multumească!

Îmi face plăcere să lucrez cu Goodwill Consulting pentru că mă ajută să îmi îndeplinesc visele profesionale accesând fonduri nerambursabile.

Marian Solomonean - Director vânzări - IVP Design
Image
leone
Solicită o consultanță gratuită prin video conferință