SORA ROȘCA

Sora Roșca Reprezentant Regional vanzari Goodwill Consulting

"Sunt reprezentant zonal Goodwill Consulting în Timiș și Hunedoara de mai bine de 4 ani. Sunt un tip optimist, responsabil și perseverent. Imi plac provocările și încerc să ofer mereu soluții concrete pentru satisfacerea nevoilor clienților mei. Ce fac eu mai exact? E foarte simplu: îi ajut pe antreprenori, cei actuali sau viitori, să-și îndeplinească visele. Totul pleacă de la o idee, pe care împreună cu clientul și cu echipa noastră de profesioniști, încercăm să o transformăm într-un proiect de succes. Consider clientul fiind partenerul nostru, deoarece succesul său îl bifăm ca fiind și succesul nostru.

      AVÂND O EXPERIENȚĂ DE PESTE 10 ANI ÎN DOMENIUL ECONOMIC, AM REUȘIT SĂ MĂ SPECIALIZEZ ÎN A VENI CU SOLUȚII CONCRETE ȘI BENEFICE PENTRU NEVOILE CLIENȚILOR.

 

Îi încurajez pe toți antreprenorii să creadă în visele lor și cu siguranță vor afla alături de noi, calea spre atingerea obiectivelor.

 

Dacă ești antreprenor din județul Timiș sau Hunedoara sau vrei să începi o afacere în aceste județe și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Roșca te va contacta în timp util.


 
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.