Soluții/Sisteme fotovoltaice

f-v
Găsim soluţii pentru scăderea costurilor şi pentru o afacere eco-friendly
Ți se potrivește

Doreşti să eficientizezi cheltuielile prin scăderea facturilor la energie electrică pentru afacerea ta sau pentru imobilele deţinute de tine. Faptul că începi schimbarea cu tine va aduce acel viitor orientat spre succes. Goodwill Energy îți deschide lumea viitorului sustenabil oferinte servicii complete de analiză tehnică, proiectare, furnizare şi montaj sisteme fotovoltaice.

Ce înseamnă

Punem la dispoziția ta experiența noastră în elaborarea de proiecte în domeniul energiei regenerabile. Prin acest serviciu firma Goodwill Energy oferă analiză preliminară privind posibilitatea instalării unor sisteme fotovoltaice pentru consum propriu / feed-in: pentru imobilele firmei sau ale asociaților/administratorilor.

Beneficii primite în cadrul abonamentului de 2 și 3 ani

Proiect tehnic în care se vor însuma caracteristicile necesare şi cele relevante:

  • Grafic și calcul însorire pe locație concretă;
  • Grafic și calcul producţie pe locație concretă, pentru trei capacități diferite raportat la consum;
  • Calcul consum util, pe baza curbei de sarcini;
  • Calcul rentabilitate pentru trei capacităţi.

O soluție fezabilă de proiect inclusiv ofertă tehnică pentru instalare rețea de sisteme fotovoltaice în vederea scăderii consumului de energie electrică, de la rețeaua națională, şi acoperirea cât mai eficientă a consumului real.

Investiția ta

 

Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu la abonamentul de 2 sau 3 ani. 

Bonus

Pe lângă acest serviciu poți alege, la abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Oportunități similare