Pachetul Investitor Plus

LP Investitor Plus

 

Pentru cine?

Antreprenorilor care vor să beneficieze de noua sesiune a fondurilor nerambursabile din perioada 2021-2027, când vor fi disponibile 9 miliarde de euro pentru IMM-uri și care vor să se asigure de acum că au un contract pentru scrierea, implementarea și post-implementarea unui proiect cu firma nr. 1 din România din lumea fondurilor nerambursabile, acum la un preț mult mai avantajos față de prețurile standarde.

 

De ce să alegi acest pachet?

Ai trei motive să alegi acest pachet:

1.      Vom monitoriza timp de 2 ani toate fondurile nerambursabile lansate, îți vom raporta și astfel ai siguranța că nu vei rata nicio posibilitate de finanțare. Ai siguranța că vei știi care sunt acele linii de finanțare care vor fi lansate în primul an al noii sesiuni 2021-2027.

2.      Prin analizele financiare realizate vei avea posibilitatea să înveți despre cei mai importanți indicatori ai firmei tale și vei avea siguranța că indicatorii companiei tale vor corespunde cu criteriile de bază ale fondurilor nerambursabile lansate în noua sesiune, vei îmbunătăți până atunci lichiditatea companiei și în cazul în care constatăm că compania ta are puncte vulnerabile, vei avea posibilitatea să le corectezi înainte de demararea noilor investiții.

3.      Ai inclus în pachet scrierea, implementarea și post-implementarea unui proiect pe care îl identificăm în monitorizare, oricând în perioada de valabilitate a contractului, cu posibilitatea de prelungire a acestuia.

Pachetul Investitor Plus Goodwill Consulting

Ce conține pachetul?

 

·         Monitorizare și consultanță în fonduri nerambursabile

Prin acest serviciu îți asigurăm că te vom înștiința despre toate liniile de finanțare lansate pentru IMM-uri în termen de 2 ani de zile de la semnarea și achitarea contractului de prestări servicii cu Goodwill Consulting. Astfel ai siguranța că nu vei pierde nici o oportunitate de finanțare nerambursabilă în 2020 și în primul an al noii sesiuni 2021-2027. În plus, vei avea un consultant de specialitate dedicat afacerii tale și cu ajutorul consultantului vei avea posibilitatea să înțelegi pe deplin fiecare program de finanțare și veți analiza împreună care dintre programele de finanțare se pliază pe ideile tale de investiții.  

 

·         Analiză financiară

Prin acest serviciu vei primi o analiză financiară complexă despre evoluția veniturilor, cheltuielilor și a profitabilității companiei tale din ultimii trei ani,  vei înțelege mai bine indicatorii financiari și rolul acestora, vei primi o analiză a vulnerabilității întreprinderii pe baza modelelor Altman și Conan-Holder: se va realiza o analiză cu privire la vulnerabilitatea întreprinderii și riscului de faliment folosind metoda scorurilor stabilite și vom analiza capacitatea firmei tale de a-și acoperi datoriile pe termen scurt și mediu prin valorificarea tuturor activelor curente, respectiv vom analiza dacă lichiditatea fimei se încadrează în limitele normale/sănătoase d.p.d.v. financiar. La fiecare analiză vei primi concluzii pentru îmbunătățirea situației financiare ale companiei. În plus, vei primi câte un update la fiecare analiză efectuată și în 2020, astfel te vei asigura că ești pregătit pentru accesarea noilor linii de finanțare apărute în noua sesiune a fondurilor nerambursabile 2021-2027.

 

·         Scrierea, implementarea și post-implementarea unui proiect

Ai asigurate servicii de generare de proiect, consutanță în verificarea eligibilității firmei vis-à-vis de cerințele liniilor de finanțare, elaborarea cererii de finanțare, depunerea proiectului, pregătirea documentației pentru semnarea contractului de finanțare, organizarea procedurilor de achiziții, decontarea cheltuielilor și raportarea către autoritatea de management. Ai asigurate toate serviciile de consultanță în fonduri nerambursabile!

 

La ce preț?

Prețul standard pentru acest pachet este 4000 EUR+TVA, însă până la 31 decembrie 2019 ai posibilitatea să-l achiziționezi la un preț promoțional de 2290 EUR+TVA. Economisești 1710 EUR și te pregătești eficient pentru noua sesiune a fondurilor nerambursabile 2021-2027, ai un partener de încredere care îți monitorizează toate oportunitățile de finanțare pe fonduri nerambursabile și ai asigurată scrierea, implementarea și post-implementarea unui proiect!

 

Cum poți achiziționa acest pachet?

Completează formularul de mai jos și în max. 24 ore vei fi contactat de către un reprezentant Goodwill pentru a semna un contract de prestări servicii.

 

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.