Pachetul Dezvoltator

LP Pachetul Dezvoltator

 

Pentru cine?

Antreprenorilor care vor să-și dezvolte afacerea, vor să încheie noi colaborări sau vor să genereze noi venituri companiei. Dacă ești interesat în a semna noi contracte cu statul Român, cu instituții publice, locale și regionale, dacă vrei să extinzi afacerea în noi regiuni al țării sau chiar în Ungaria, sau dacă vrei să investești într-o activitate nouă, atunci pachetul DEZVOLTATOR este instrumentul perfect pentru dezvoltarea afacerii tale.

 

Pachetul Dezvoltator Goodwill Consulting Black Friday

De ce să alegi acest pachet?

Ai trei motive ca să alegi acest pachet:

1.      Timp de un an îți vom monitoriza toate licitațiile publicate pe SICAP corespunzătoare activitatății tale, îți vom crea un cont și un catalog de produse/servicii pe SICAP în cazul în care încă nu le ai. Poți opta și pentru servicii de consultanță în realizarea dosarului de ofertă și astfel te ajutăm să semnezi noi contracte cu statul și cu instituțiile acestuia.

2.      Ai inclus în pachet o analiză de piață specifică activității tale. Vei primi informații esențiale despre piața în care activezi, îți vom analiza dimensiunea pieței, clienții și nevoile lor, concurența și produsele/serviciile lor și vei primii concluzii importante pentru extinderea afacerii sau îmbunătățirea activității față de competitori.

3.      Am inclus în acest pachet și o analiză detaliată a pieței corespunzătoare activității tale din Ungaria. Vei afla care sunt tendințele și provocările pieței din Ungaria, cine sunt clienții tăi potențiali, ce nevoi au, care este dimensiunea pieței și procentul de crește a acesteia, cine sunt competitorii și care sunt șansele, barierele de a intra în piața din Ungaria.

 

Ce conține pachetul?

·         Monitorizare și consultanță în achiziții publice

În cadrul acestui serviciu vei primi 2 emailuri de monitorizare / per săptămână despre procedurile de achiziție (cereri de ofertă și licitații deschise) identificate în funcție de domeniul tău de interes stabilit în prealabil. Vei primi un cont în SICAP creat pentru participarea la procedurile de achiziție (inclusiv suport în obținerea semnăturii electronice și a certificatului digital – Goodwill Consulting este partener acreditat CertSIGN), un catalog electronic cu produse / bunuri / servicii realizat în SICAP și un ghid introductiv cu noțiunile de bază din sfera achizițiilor publice.

 

·         Analiză de piață

În cadrul acestui serviciu vei primi un document de prezentare cu următoarele informații: date generale asupra pieței în care activezi (analiza nevoilor și tendințelor, potențialul de creștere al pieței, descrierea factorilor economici, politici, legislativi, technologici și sociali care au o influență directă asupra dinamicii sectorului), descrierea segmentului de piață (descrierea grupului țintă căruia te adresezi sau vrei să te adresezi, identificarea ariei geografice de acoperire a produsului/serviciului, dimensiunea pieței țintă), analiza clienților (volumul vânzărilor și nevoile specifice ale clienților), analiza competitorilor și concluzii pentru penetrarea pieței.

 

·         Consultanță internaționalizarea Ungaria

Vei primi analizele enumerate mai sus pentru piața ta din Ungaria.

 

La ce preț?

Prețul standard pentru acest pachet este 2500 EUR+TVA, însă până la 31 decembrie 2019 ai posibilitatea să-l achiziționezi la un preț promoțional de 1890 EUR+TVA. Economisești 610 EUR și te vom înștiința despre toate licitațiile apărute în domeniul tău de activitate, vei cunoaște mai bine piața vizată din România și te vom pregăti pentru extinderea către Ungaria!

 

Cum poți achiziționa acest pachet?

Completează formularul de mai jos și în max. 24 ore vei fi contactat de către un reprezentant Goodwill pentru a semna un contract de prestări servicii.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.