Pachetul de Finanțare

LP Pachetul de Finantator

 

Pentru cine?

Antreprenorilor care caută surse de finanțare pentru realizarea ideilor de investiții și de dezvoltare în cadrul companiilor.

 

De ce să alegi acest pachet?

 

Ai trei motive ca să alegi acest pachet:

  • Timp de 2 ani îți vom monitoriza toate fondurile nerambursabile lansate în domeniul tău de activitate și astfel ai siguranța că nu vei pierde nicio posibilitate de finanțare care urmează să fie lansată.
     
  • Piața bancară se schimbă permanent, apar noi jucători și noi oferte. În cadrul acestui pachet de servicii îți vom monitoriza timp de 2 ani de zile creditele de investiții de pe întreaga piață bancară și non-bancară din România.
     
  • Ai idei noi de afaceri sau vrei să extinzi semnificativ afacerea existentă și cauți investitori? Te ajutăm să cunoști mai bine lumea fondurilor de investiții și îți vom monitoriza apariția lor timp de 2 ani de zile.

 

Ce conține pachetul?Pachetul Finantator Goodill Consulting

  •   Monitorizare și consultanță în fonduri nerambursabile

Prin acest serviciu îți asigurăm că te vom înștiința despre toate liniile de finanțare lansate pentru IMM-uri în 2 ani de zile de la semnarea și achitarea contractului de prestări servicii cu Goodwill Consulting. Astfel ai siguranța că nu vei pierde nicio oportunitate de finanțare nerambursabilă în 2020 și în primul an al noii sesiuni 2021-2027. În plus, vei avea un consultant de specialitate dedicat afacerii tale și cu ajutorul consultantului vei avea posibilitatea să înțelegi pe deplin fiecare program de finanțare și veți analiza împreună care dintre programele de finanțare se pliază pe realizarea ideilor tale de investiții. 

 

  •   Monitorizare și consultanță în credite bancare și non-bancare

Îți vom prezenta modul în care funcționează creditele bancare sau non-bancare (mecanisme, pași de urmat) şi îți vom monitoriza produsele de creditare pe piaţă (bănci comerciale şi IFN-uri), analizând toate costurile și condițiile produselor de creditare pentru ca tu să poți alege creditul cel mai potrivit afacerii tale. Poți opta inclusiv pentru servicii de obținere a creditului pentru afacerea ta.

 

  •   Monitorizare și consultanță în fonduri de investiții

Fondurile de investiții transparente reprezintă o oportunitate importantă de dezvoltare a companiei tale. Te vom ajuta să cunoști toate etapele implicate în obținerea unor astfel de investiții pentru dezvoltarea unei idei de afaceri sau pentru dezvoltarea unei companii existente. Îți vom prezenta modul în care funcționează finanțările prin fonduri de investiții (mecanisme, pași de urmat) și îți vom monitoriza acele fonduri de investiții la care ai putea să aplici. Vei primi o consultanță de specialitate cu privire la informațiile identificate și la etapele pe care trebuie să le urmezi pentru accesarea unor fonduri de investiții.

 

La ce preț?

Prețul standard pentru acest pachet este 3000 EUR+TVA, însă până la 31 decembrie 2019 ai posibilitatea să-l achiziționezi la un preț promoțional de 990 EUR+TVA. Economisești 2010 EUR și te vom înștiința despre toate liniile de finanțare nerambursabile care urmează să fie lansate în perioada colaborării, îți vom monitoriza creditele bancare și non-bancare cu toate costurile și condițiile și vei cunoaște mai bine lumea fondurilor de investiții.

 

Cum poți achiziționa acest pachet?

Completează formularul de mai jos și în max. 24 ore vei fi contactat de către un reprezentant Goodwill pentru a semna un contract de prestări servicii.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.