Pachetul Constructor

LP Pachet Constructor

 

Pentru cine?

Antreprenorilor care vor să investească în construcții, în construirea de noi birouri, hale de producție, diferite spații pentru diferite activități de prestări servicii. Acest pachet este destinat și persoanelor fizice care doresc să construiacă imobile rezidențiale și nerezidențiale.

 

Pachetul Constructor Goodwill Consulting Black Friday

De ce să alegi acest pachet?

Ai două motive ca să alegi acest pachet:

1.      Înainte să investești în noi construcții este important să cunoști toate detaliile aferente lucrărilor. Care sunt reglementările urbanistice? Care să fie suprafața spațiilor? Care este fluxul technologic vizat? Cum să fie sistemul structural al clădirii? Care sunt costurile estimative/ per m2? Îți punem la dispoziție toate aceste informații.

2.      Te interesează cum și prin ce metode poți reduce costurile legate de consumul de energie electrică? Venim cu propuneri concrete!

 

Ce conține pachetul? 

·         Temă conceptuală pentru costrucții

Îți vom prezenta amplasamentul, date generale despre construcție, conformitatea investiției cu reglementările urbanistice (dacă sunt publice), funcțiunile și suprafețele estimate ale spațiilor interioare în corelare cu fluxul technologic vizat, îți vom face recomandări pentru sistemul structural și îți vom estima costurile de execuție.

·         Calcul însorire și estimare producție sistem fotovoltaic

Îți vom elabora un calcul de însorire și estimare producție sistem fotovoltaic – pentru imobilele deținute.

 

La ce preț?

Prețul standard pentru acest pachet este 600 EUR+TVA, însă până la 31 decembrie 2019 ai posibilitatea să-l achiziționezi la un preț promoțional de 490 EUR+TVA. Economisești 110 EUR și ai informații esențiale, de bază cărora vei putea crea un buget al investiției.

 

Cum poți achiziționa acest pachet?

Completează formularul de mai jos și în max. 24 ore vei fi contactat de către un reprezentant Goodwill pentru a semna un contract de prestări servicii.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.