Pachetele promoționale

 

Luna reducerilor continuă! 

Continuăm luna promoțiilor și în această perioadă.
Beneficiază de cele mai avantajoase pachete la un preț unic!

 

 

 

Pachet Investitor Goodwill Consulting 2019-2020 Monitorizare Analiză Financiară

 

 

 

Pachetul Investitor este valabil pentru o perioadă de doi ani și se adresează antreprenorilor interesați de:

 

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor  Monitorizarea personalizată a fondurilor nerambursabile timp de doi ani 

Te vom informa despre toate liniile de finanțare lansate pentru IMM-uri în 2 ani de zile de la semnarea și achitarea contractului de prestări servicii cu Goodwill Consulting.

 

Analiza Financiara Pachetul Investitor   Analiza financiară a capacității firmei pentru două exerciții financiare   

Vei primi o analiză financiară complexă despre evoluția veniturilor, cheltuielilor și a profitabilității companiei tale din ultimii trei ani,  vei înțelege mai bine indicatorii financiari și rolul acestora, vei primi o analiză a vulnerabilității întreprinderii pe baza modelelor Altman și Conan-Holder.

 

 

 

 

 

 

Pachet Investitor Plus Goodwill Consulting Back Friday 2019-2020 Monitorizare Analiza Proiect Nerambursabil

 

 

 

Pachetul Investitor PLUS este pentru acei oameni de afaceri care doresc să beneficieze de fonduri nerambursabile și vor să se asigure de acum că au un contract pentru scrierea, implementarea și postimplementarea unui proiect:

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor  Monitorizarea personalizată a fondurilor nerambursabile timp de doi ani 

Te vom informa despre toate liniile de finanțare lansate pentru IMM-uri timp de 2 ani de zile de la semnarea și achitarea contractului de prestări servicii cu Goodwill Consulting.

 

Analiza Financiara Pachetul Investitor   Analiza financiară a capacității firmei pentru două exerciții financiare

Vei primi o analiză financiară complexă despre evoluția veniturilor, cheltuielilor și a profitabilității companiei tale din ultimii trei ani,  vei înțelege mai bine indicatorii financiari și rolul acestora, vei primi o analiză a vulnerabilității întreprinderii pe baza modelelor Altman și Conan-Holder.

 

Proiect nerambursabil Goodwill Consulting Investitor Plus  Scrierea, implementarea și postimplementarea unui proiect nerambursabil cu firma Nr. 1 în domeniul fondurilor nerambursabile.

Ai asigurat un proiect de succes din fonduri nerambursabile, având la îndemână toate serviciile de consultanță conform cerințelor liniilor de finanțare. 

 

 

 

 

Pachetul Devoltator Balck Friday Goodwill Consulting Monitorizare Analiza Internationalizare 2019-2020

 

 

 

Pachetul Dezvoltator îl propunem oamenilor de business puternic interesați de o creștere și dezvoltare intensă a afacerii lor. Este potrivit pentru că include: 

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor Monitorizarea și consultanță în achiziții publice a fondurilor nerambursabile timp de un an

Vei primi tot suportul pentru a fi la curs cu achizițiile publice deschise și pașii de parcurs pentru efectuarea unui astfel de serviciu.

 

Analiza Financiara Pachetul Investitor   Analiza de piață a capacității firmei pentru domeniul tău de activitate

Vei cunoaște detaliat, în termeni economici, datele despre sectorul în care îți desfășori activitatea și poziția firmei tale între celelalte de pe piață. Analiza și estimarea viitoarelor acțiuni este inclusă.

 

Consultanta internationalizare ungaria Goodwill Consulting Balck Friday

   Consultanță pentru Internaționalizarea serviciilor/produselor pe piața din Ungaria

Descrierea grupului țintă căruia te adresezi sau vrei să te adresezi, identificarea ariei geografice de acoperire a produsului/serviciului, dimensiunea pieței țintă și mult altele pentru piața internațională.

 

 

 

 

 

Pachetul de Finanțare Goodwill Consulting Black Friday 2019-2020 Monitorizare  Fonduri nerambursabile Credite Fonduri de ivestitii

 

 

 

Pachetul de finanțare - construit pentru antreprenorul pentru care este imperativ să fie informat despre lumea monetară în diversele ei forme:  

 

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor

  Monitorizarea personalizată a fondurilor nerambursabile timp de doi ani 

Te vom informa despre toate liniile de finanțare lansate pentru IMM-uri timp de 2 ani de zile de la semnarea și achitarea contractului de prestări servicii cu Goodwill Consulting.
 

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor   Monitorizare și consultanță a creditelor bancare și non-bancare în cazul în care ai nevoie de finanțare, dar nu ești eligibil pentru fondurile nerambursabile

Ne ocupăm noi de găsirea celui mai potrivit credit fie bancar sau non-bancar. Știm că ești o persoană ocupată, iar timpul tău este foarte prețios. Noi găsim banii, îți trimitem ofertele, iar tu doar alegi ceea ce se potrivește cel mai bine cu modelul afacerii tale.
 

Icon Fonduri Nerambursabile Pachet investitor

   Monitorizare și consultanță a fondurilor de investiții 

Vrem să te ajutăm cu orice preț să îți dezvolți afacerea. Tot ce trebuie să faci este să urmărești ofertele fondurilor de investiții pe care noi „le vânăm” pentru tine și să ne oferi documentele necesare.

 

 

 

 

 

 

Pachetul Construcții Goodwill Consulting Tema conceptuala Calcul insorire Black Friday 2019-2020

 

 

Pachetul Construcții este conceput pentru oamenii de afacere care investesc în creșterea fabricilor și uzinelor construind:

 

Tema conceptuala pentru constructii Goodwill Consulting Black Friday  Temă conceptuală pentru construcții

Profesioniștii în domeniul proiectării, colegii noștri de la Goodwill Studio, vor oferi datele generale, estimări și calcule pentru construirea birourilor, halelor de producție sau a altor spații necesare.

                              Goodwill Studio Consulting Pachete promo

 Calcul de însorire estimarea producției de energie sistemele fotovoltaice Goodwill Consulting   Calcul de însorire și estimarea producției de energie prin sistemele fotovoltaice

Profesioniștii în domeniul electro-energiei, colegii noștri de la Goodwill Energy vor oferi informațiile detaliate despre o eventuală construcție fotovoltaică.

                               Goodwill Energy Consulting Pachete promo

 

 

 

 

*La cererea TA, pachetele pot fi modificate, adăugând unul, două sau mai multe servicii de interes. Reducerile mereu se discută!

Completează formularul de mai jos, iar reprezentantul regional te va contacta ca să alegeți pachetul potrivit!

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.