Oana Armășelu

Oana

O persoană care răspunde provocărilor profesionale, determinată și preocupată mereu de dezvoltarea personală, un om căruia îi plac oamenii și conexiunile sociale. 


"Am considerat tot timpul că cea mai importantă calitate a mea este comunicarea, dezvoltată de dorința de cunoaștere și de perfecționare. Informația este instrumentul cel mai important cu care lucrez, prin care pot oferi servicii de calitate.

 

În Echipa GOODWILL am găsit energia de care am nevoie, provocările și șansa de a învăța lucruri noi, de a oferi idei de succes. Suntem ca o familie, în care ne susținem reciproc, mereu pentru același scop comun - reușita clientului.

 

Cea mai mare satisfacție a noastră e un client mulțumit!

 

Domeniul în care activez este vast, complex și foarte frumos! Este un job care mă dezvoltă în permanență și prin care pot fi și eu o mică parte din dezvoltarea mediului de afaceri!

 

În solicitările clienților de a se dezvolta prin intermediul fondurilor nerambursabile, mă implic până la găsirea unei soluții favorabile.  Zilnic, dau clienților idei de dezvoltare, de finanțare și mă bucur enorm pentru fiecare reușită! ”

 

Dacă ești antreprenor din județul Dolj, Olt sau Argeș și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă ce se pliază cu ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Oana te va contacta în timp util.

 

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.