Monitorizarea ofertelor și consultanță în obținerea creditelor bancare/non-bancare

credite
Obţinem cel mai avantajos credit pentru afacerea ta
Ți se potrivește

Ai o societate comercială și te gândești constant la noi moduri de dezvoltare? Vrei să realizezi investiţii cu ajutorul creditelor de investiţii cu sau fără finanţare nerambursabilă?

Despre serviciul extra

Identificăm personalizat pentru tine cele mai potrivite oportunităţi / produse de creditare, în cele mai bune condiții și specifice tipului tău de idee și afacere, pentru a garanta aprobarea.

Beneficii primite în cadrul abonamentului
  • Identificăm cele mai potrivite credite de investiții pentru dezvoltarea firmei sau ideii tale.
  • Îți prezentăm comparativ produse creditare (2-3) sau refinanțare dintre cele mai relevante pentru tine și nevoile tale, ca decizia să fie una informată;
  • Facem o analiză de costuri complete;
  • Consultanţă privind selectarea şi obţinerea creditului (inclusiv documentaţie suport) – pe bază de comisioane de succes;
  • TIMP pe care nu îl vei irosi în acte și formule legale, ci pe care îl vei dedica viitorului afacerii.
Domenii de interes

 

Complexitatea serviciilor noastre constă în faptul că oferim consultanță în toate domeniile de interes, suntem deschiși la toate investițiile vizate de clienții noștri: agricultură, industria prelucrătoare, prestări servicii, domeniul medical, cercetare-dezvoltare şi IT&C, sau orice alt domeniu în care clienţii noştri doresc dezvoltarea afacerii.

Despre investiția ta

Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu GRATUIT dacă îl selectezi ca EXTRA la abonamentul de 2 sau 3 ani.

Bonus

Pe lângă acest EXTRA serviciu poți alege, la Abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative și dezvoltarea ta.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Oportunități similare