Monitorizarea ofertelor și consultanță în obținerea creditelor bancare/ non-bancare

Obţinem cel mai avantajos credit pentru afacerea ta.

 

Ți se potrivește dacă:
Ai o societate comercială și te gândești constant la noi moduri de dezvoltare. Vrei să realizezi investiţii cu ajutorul creditelor de investiţii (cu sau fără finanţare nerambursabilă).

 

Ce înseamnă:
Identificăm personalizat pentru tine cele mai potrivite oportunităţi / produse de creditare, în cele mai bune condiții și specifice tipului tău de idee și afacere, pentru a garanta
aprobarea.

 

Beneficii primite în cadrul abonamentului:
• Identificăm cele mai potrivite credite de investiții pentru dezvoltarea firmei sau ideii tale.
• Îți prezentăm comparativ produse creditare (2-3) dintre cele mai relevante pentru tine și nevoile tale, ca decizia să fie una informată;
• Facem o analiză de costuri complete;
• Consultanţă privind selectarea şi obţinerea creditului (inclusiv documentaţie suport) – pe bază de comisioane de succes;
• TIMP pe care nu îl vei irosi în acte și formule legale, ci pe care îl vei dedica viitorului afacerii.

 

Investiția ta este de:
Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu GRATUIT dacă îl selectezi ca EXTRA la abonamentul de 2 sau 3 ani.

 

BONUSURI
Pe lângă acest EXTRA serviciu poți alege, la Abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative ca și dezvoltarea ta.

 

Monitorizarea ofertelor şi consultanţă obţinere credite de investiţii +
• + încă 1 serviciu EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 2 ANI
• + încă 3 servicii EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 3 ANI

Goodwill Consulting este singura companie din România ce oferă Consultanță GRATUITĂ ideii tale, Abonamente cu beneficii + 6 GARANȚII din start.

Complexitatea serviciilor noastre constă în faptul că oferim consultanță în toate domeniile de interes, suntem deschiși la toate investițiile vizate de clienții noștri: agricultură, industria prelucrătoare, prestări servicii, domeniul medical, cercetare-dezvoltare şi IT&C, sau orice alt domeniu în care clienţii noştri doresc dezvoltarea afacerii.
 

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.