Mihai Tomoiagă

Mihai Tomoioaga Reprezentant de vanzari goodill consulting suceava fonduri nerambursabile

Mihai este o persoană determinată și axată pe rezultatul afacerii tale decât pe profit. El este reprezentantul care încurajează autenticitatea afacerii și vine cu soluții valoroase în calea Succesul TĂU!

 

“Ceea ce știu cu siguranță este că dacă vrei să reușești, trebuie să investești și să muncești suficient de mult pentru a deveni relevant. Atunci succesul va veni în mod natural. Dacă faci ceea ce iți place și simți că acea muncă te împlinește, restul va veni de la sine. Cred din tot sufletul că motivul pentru care am succes în plan profesional se datorează faptului că întotdeauna m-am concentrat pe obținerea banilor, mai degrabă decât pe bani propriu-zis.

 

 

„GOODWILL Consulting este mai mult decât o afacere sau un job, este activitatea care ma definește cel mai bine .”

 

 

“Una dintre principalele calități ale antreprenorului de succes este perseverența pentru că este normal să ai și obstacole. Impedimentele ar trebui din contră să te ambiționeze, să te inspire pentru faptul că ești nebun, respectiv diferit... Ești nebun și ar trebui sa fii mândru de asta. Nu renunța la lucrurile în care crezi!

 

 

“Timpul, cea mai prețioasă resursă a unui manager, trebuie să fie foarte bine gestionat tocmai pentru a profita din plin și a aduce rezultate valoroase AICI, ACUM. Gândește, acționează rapid și profită la maxim. Alege Goodwill Consulting, iar timpul va fi de partea ta! ”                            

 

 

Dacă ești antreprenor din județul Suceava sau vrei să începi o afacere în acest județ și dorești să cunoști care dintre oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Mihai te va contacta în timp util.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.