Maria Giurgean

Maria Giurgean - Reprezentant de Vânzări de TOP - Goodwill Consulting

„Pentru mine, fiecare client reprezintă o provocare. Fie că se află la început de drum ori au afaceri de succes, privesc cu interes orizontul oportunităților fiecăruia.”

În timpul celor mai bine de 4 ani de consultanță în fonduri nerambursabile, am învățat că există întotdeauna o șansă și că este de apreciat să începi o afacere sau să treci la un nou nivel în domeniul tău. Numeroasele proiecte câștigate de-a lungul anilor de câtre clienții mei mă motivează să descopăr noi planuri de dezvoltare. Știu că, lucrând într-o echipă de profesioniști, succesul unui proiect se obține mai ușor.

Îmi place să descopăr, alături de clienții mei, idei noi de afaceri la care uneori nu s-au gândit, dar care se conturează pe măsură ce discutăm noi variante de investiții. Sunt mândră când acestea dau roade, în special atunci când efortul implementării unui proiect se reflectă în profit. Și mai mult, mă încântă atunci când apetitul pentru dezvoltare se reflectă în noi proiecte cu finanțare nerambursabilă.

Dacă ești antreprenor din București-Ilfov sau Prahova, și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă ce se pliază cu ideile TALE de investiții, complează formularul de mai jos, iar Maria te va contacta în timp util.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.