Jermendy Zoltán

Jermendy-Zoltan

 

Am ajuns la firma Goodwill Consulting la invitația unei cunoștințe, și nu-mi pare rău că am acceptat acestă invitație (provocare) de a deveni business consultant la această firmă.

„Cea mai nobilă căutare este căutarea excelentei.” – Lyndon B. Johnson, permanent am fost preocupat de, a face lucrurile cât mai aproape de perfecțiune. De peste 30 de ani mă ocup de afaceri sub diverse forme. Colaborarea cu firma Goodwill mi-a oferit posibilitatea să includ în serviciile pe care le pot oferi și serviciile de consultanță în fonduri.

Pentru mine fiecare client, afacerea fiecăruia, este o temă de lucru, este o afacere pe care trebuie să o orientăm spre succes.

 

Eu cred că regula de aur pentru un bun consultant este de a se pune în locul clientului, și de a gândi cu toată priceperea sa, cum să ofere variantele de succes, ca și cum ar fi propria sa afacere.

 

Dacă ești antreprenor din județele Bihor / Satu Mare sau vrei să începi o afacere în aceste județe și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă ce se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Jermendy te va contacta în timp util.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.