Iuliana Iordache

Iuliana Iordache - Reprezentant Goodwill Consulting - Iasi Bacau Fonduri Nerambursabile

Vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din Iași, Bacău și Botoșani prin experiența și perseverența de care a dat dovadă până acum. Iuliana este unul dintre consultanții business de top ai Goodwill Consulting.

 

„Dacă ar fi să mă descriu în câteva cuvinte, aș începe cu faptul că sunt din Iași și lucrez din 2016 în cadrul companiei Goodwill. Până acum am lucrat doar cu firme de top, în care am acumulat multă experiență profesională.”

„Ceea ce apreciez cel mai mult la actuala poziție este libertatea profesională pe care o am, viziunea îndreptată spre nou, precum și provocările zilnice pe care le accept cu entuziasm.”

„Lumea fondurilor nerambursabile este una complexă, unde ai nevoie de multă răbdare și tenacitate ca să excelezi, însă am maximă încredere în toți colegii mei și în întregul management.”

 

Dacă ești antreprenor din județele Iași, Bacău sau Botoșani și dorești să afli care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Iuliana te va contacta în timp util!

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.