GLORIA GUTENMAHER

GLORIA GUTENMAHER - Reprezentant de vânzări în București, Giurgiu, Dâmbovița

Despre colega noastră Gloria avem doar cuvinte de laudă și respect. Reușitele profesionale de până acum o propulsează în topul reprezentanților de vânzări Goodwill Consulting din România. 

 

"Profesia de cercetător m-a ajutat să am spirit analitic, să găsesc soluții, să fiu perseverentă și creativă, să îmi placă să studiez permanent.   
 

De aproape cinci ani, sunt onorată să fac parte din echipa Goodwill Consulting și fiecare succes al meu pe plan profesional se datorează în mare măsură întregii echipe Goodwill.     
 

 

Cu fiecare nou client mulțumit și proiect câștigat, simt în egală măsură entuziasm, dar și responsabilitate. În plus, cred că este singura activitate unde se pot regăsi toate domeniile de interes, în continuă evoluție. 
 

 

Firmele care accesează fonduri nerambursabile au o dezvoltare mai rapidă, sunt mai competitive, iar investițiile realizate sunt mai rentabile. Este important să fie fructificată fiecare oportunitate.

 

Pe baza experienței de peste 11 ani în domeniul fondurilor nerambursabile și în vederea pregătirii perioadei 2021-2027, compania Goodwill Consulting dorește să contribuie la simplificarea accesului la finanțare a unui număr cât mai mare de antreprenori din România, prin oferirea de soluții integrate pentru dezvoltarea afacerilor. "

 

Dacă ești antreprenor din județele Giurgiu, Dâmbovița sau București și dorești să afli care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Gloria te va contacta în timp util!


 
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.