Fazakas Botond

Fazakas Botond4.png

 

 

”2012 óta vagyok a Goodwill kötelékében. Már a kezdetekben beigazolódott, hogy egy fiatalos, kreatív, céltudatos és eredményes közösségnek lehetek a tagja.

Eleinte pályázatfigyeléssel, pályázati tanácsadással, pályázatírással és kivitelezéssel foglalkoztam. 2016 óta pedig területi képviselőként segítem a Hargita és Maros megye vállalkozóit.

 

Szakmám legnagyobb előnye, hogy rengeteg változatos és érdekes kihívással találkozom a legkülönfélébb területen működő ügyfeleimnek köszönhetően.

Legyen a cél cégalapítás, növekedés, fejlesztés vagy bővítés, a Goodwill Consulting komplex szolgáltatásainak köszönhetően minden esetben esetben megtaláljuk a lehető legelőnyösebb pályázati, vagy nem pályázati megoldást az ügyfeleink számára.

 

Javaslatom a cégvezetőknek, vállalkozóknak: egy jól megtervezett és kivitelezett pályázat hatalmas segítség lehet, amely számtalan új lehetőséggel bír.

 

Amennyiben foglalkoztatják az alábbi kérdések, forduljon hozzám bizalommal:

  • Vajon léteznek az én cégem számára is páyázati kiírások?
  • Az én problémáimra is lehet megoldásokat találni?
  • Milyen lehetőségek érhetőek el a számomra?”

 

Ha Hargita vagy Maros megyei vállalkozása van, vagy itt szeretne vállalkozást indítani és érdekli hogy melyek azok a nem visszatérítendő pályázati lehetőségek, amelyek megfelelnek az Ön befektetési elképzeléseinek, töltse ki az alábbi űrlapot, és Botond kapcsolatba fog lépni Önnel.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.