Conferință Online - Programul Regional Sud-Muntenia 1.3B - ,,Sprijin pentru IMM-uri"

Online, acces cu link de înscriere pe Zoom
Gratuit
rzv
Răzvan Gălățan
Director Operațional
Goodwill Consulting
Înscrie-te aici

Descoperă oportunitatea de a participa la o conferință online crucială pentru antreprenorii din regiunea Sud Muntenia, dedicată programului 1.3B - Sprijin pentru IMM-uri. Această conferință este esențială pentru orice antreprenor din sectorul privat care caută finanțare europeană pentru a-și extinde și diversifica afacerile. Fie că este vorba de construcția/extinderea spațiilor de producție/prestare de servicii, achiziții de echipamente, dotări, programe informatice, decontarea cheltuielilor cu consultanța în vederea accesării fondurilor- programul oferă o varietate de opțiuni de finanțare pentru anul 2024.

Conferința va oferi detalii esențiale și va ghida participanții prin cele mai recente informații și orientări privind accesarea fondurilor europene. Este platforma ideală pentru a înțelege complexitatea mecanismelor de finanțare și pentru a naviga cu succes prin procedurile de aplicare. Nu ratați această ocazie unică de a vă informa și de a vă pregăti pentru succesul afacerii dumneavoastră în noua eră a investițiilor!

În cadrul conferinței vom aborda următoarele subiecte:

  • criterii de eligibilitate;
  • ce acțiuni poate sprijini finanțarea de până la 3.000.000 euro din cadrul programului;
  • mecanismul de selecție a proiectelor depuse;
  • procesul de pregătire a proiectelor;
  • mai multe detalii despre program aici

 

Data și ora conferinței: marți, 21 mai 2024, ora 16:00

Link acces Zoom: îl veți primi pe e-mail, după înscrierea la eveniment.

 

 

Despre organizatori:
 

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. Compania face parte din grupul internațional cu prezență în Ungaria, Bulgaria și Croația. Cu peste 3000 de proiecte de succes în spate, a reușit să construiască o reputație solidă și să aducă valoare clienților săi.

Acoperind întreaga țară cu 8 birouri, echipa dedicată deservește clienți din toate colțurile țării. În acești 16 ani de activitate, a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru clienții săi, demonstrând astfel competența și expertiza sa.

Antreprenori din diverse domenii beneficiază de sprijinul și încrederea în continuă creștere a serviciilor oferite, inclusiv din agricultură, industria prelucrătoare, transport, construcții, turism și multe altele, atât în sectorul privat, cât și în instituțiile publice. Printre clienții săi se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes care au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

*ne rezervăm dreptul de a selecta participanții

Înscrie-te la eveniment aici
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.