Conferință Online - Programul Regional Centru 2.2 - Întreprinderi digitale pentru o economie avansată

Online, acces cu link de înscriere pe Zoom
Gratuit
rzv
Răzvan Gălățan
Director Operațional
Goodwill Consulting
peti
Nagy-Imecs Péter
CEO
Goodroid
Înscrie-te aici

Descoperă o oportunitate pentru digitalizarea afacerii tale în cadrul Programului Regional Centru 2.2 - Întreprinderi digitale pentru o economie avansată. Această conferință online este dedicată antreprenorilor care doresc să exploateze la maximum potențialul digitalizării în sectorul lor de activitate. Cu un termen de depunere prelungit până la 15 iulie 2024, nu ratați această ocazie unică de a vă informa și de a vă pregăti pentru succesul afacerii dumneavoastră în noua eră a investițiilor!

În cadrul conferinței vom aborda următoarele subiecte:

I. Prezentare apel PRC 2.2:

  • criterii de eligibilitate;
  • ce acțiuni poate sprijini finanțarea de până la 200.000 euro din cadrul programului;
  • mecanismul de selecție a proiectelor depuse;
  • procesul de pregătire a proiectelor;
  • mai multe detalii despre program aici

II. Prezentarea soluţii RPA şi AI Goodroid: soluţii complete de automatizare şi de inteligenţă artificială:

  • soluţii de industrie 4.0: Robotic Process Automation (RPA) şi Inteligenţă Artificială (AI)

​​​​​​​

Data și ora conferinței: marți, 11 iunie 2024, ora 11:00

Link acces Zoom: îl veți primi pe e-mail, după înscrierea la eveniment.

 

Despre organizatori:

Goodroid vă oferă soluţii complete de automatizare şi de inteligenţă artificială, Robotic Process Automation by UiPath a dat naştere în 2020 la noul serviciu integrat de analiză de procese şi automatizare robotizată. Prin soluţiile RPA vă garantează o funcţionare mai rapidă, mai eficientă, mai economică, mai profitabilă a firmei, şi totodată contribuim la creşterea motivaţiei angajaţilor prin eliminarea „robotului” din munca lor de zi de zi.
 

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. Compania face parte din grupul internațional cu prezență în Ungaria, Bulgaria și Croația. Cu peste 3000 de proiecte de succes în spate, a reușit să construiască o reputație solidă și să aducă valoare clienților săi.

Acoperind întreaga țară cu 8 birouri, echipa dedicată deservește clienți din toate colțurile țării. În acești 16 ani de activitate, a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru clienții săi, demonstrând astfel competența și expertiza sa.

Antreprenori din diverse domenii beneficiază de sprijinul și încrederea în continuă creștere a serviciilor oferite, inclusiv din agricultură, industria prelucrătoare, transport, construcții, turism și multe altele, atât în sectorul privat, cât și în instituțiile publice. Printre clienții săi se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes care au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

*ne rezervăm dreptul de a selecta participanții

Înscrie-te la eveniment aici
Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.