Conferință Online - PNDR 4.1 - Investiții în exploatații agricole și Planul Național Strategic

Online, acces cu link de înscriere pe Zoom
Gratuit
Înscrie-te aici

Vă invităm să participați la o conferință online deosebit de importantă pentru agricultorii și antreprenorii din domeniul agricol despre programul PNDR 4.1 - Investiții în exploatații agricole și Planul Național Strategic. Această conferință este vitală pentru orice fermier sau antreprenor din sectorul agricol interesat de modernizarea și extinderea capacităților de producție prin accesarea fondurilor europene. Conferința va oferi detalii esențiale și va ghida participanții prin cele mai recente informații și orientări privind accesarea fondurilor europene. Este platforma ideală pentru a înțelege complexitatea mecanismelor de finanțare și pentru a naviga cu succes prin procedurile de aplicare.
Nu ratați această ocazie unică de a vă informa și de a vă pregăti pentru succesul afacerii dumneavoastră în noua eră a investițiilor!

În cadrul conferinței vom aborda următoarele subiecte:

  • criterii de eligibilitate;
  • ce acțiuni poate sprijini finanțarea de până la 1.500.000 euro din cadrul programului;
  • mecanismul de selecție a proiectelor depuse;
  • procesul de pregătire a proiectelor;
  • mai multe detalii despre program aici

 

Data și ora conferinței: miercuri, 05 iunie 2024, ora 16:00

Link acces Zoom: îl veți primi pe e-mail, după înscrierea la eveniment.

 

Despre organizatori:

Federatia Cultivatorilor de Sfecla de Zahăr din Romania (FCSZR)

Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România (FCSZR) conform statutului său este o organizație cu caracter profesional nepatrimonial, neguvernamentală, autonomă, apolitică, fără subordonare administrativă și cu personalitate juridică proprie.
Din FCSZR fac parte toate cele 4 Asociații zonale ale cultivatorilor de sfeclă de zahăr (cu personalitate juridică proprie) din toate zonele de cultură ale sfeclei de zahăr din ţară și cuprinde practic pe toți cultivatori de sfeclă de zahăr care au încheiat contracte de livrarea sfeclei către fabricile de zahăr, având astfel reprezentativitate totală la nivel național.


Din anul 2000 FCSZR este membra în Confederația Internațională a Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din Europa (CIBE) cu sediul la Bruxelles, din care fac parte toți cultivatorii de sfeclă de zahăr din toate țările europene membre în UE, precum și Elveția și Turcia. Precizăm că președintele și directorul executiv al FCSZR au fost aleși din 2005 ca membrii ai Consiliului Director al CIBE, iar câte doi reprezentanți ai FCSZR fac parte din cele 2 Comisii permanente ale CIBE. Din anul 2000 și până în prezent reprezentanții FCSZR au participat activ la toate congresele, adunările generale și întrunirile comisiilor CIBE.


Pentru promovarea și apărarea drepturilor și intereselor profesionale ale cultivatorilor de sfeclă de zahăr FCSZR ține o legătură strânsă cu Patronatul Zahărului, cu Asociația Producătorilor de Zahăr din România, cu conducerile fiecărei fabrici de zahăr și cu MADR. Consiliul Director al FCSZR negociază și semnează anual împreuna cu Patronatul Zahărului din România și cu Asociația Producătorilor de Zahăr din România Acordul Interprofesional în baza căruia se stabilesc clauzele cuprinse în contractele ce se încheie între fabrici și cultivatori astfel ca acestea să cuprindă clauze clare și favorabile ambilor parteneri.
Conducerea federației se implica activ în elaborarea actelor normative elaborate de Ministerul Agriculturii referitoare la cultura sfeclei de zahăr și la protejarea intereselor cultivatorilor de sfeclă de zahăr din Romania.

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. Compania face parte din grupul internațional cu prezență în Ungaria, Bulgaria și Croația. Cu peste 3000 de proiecte de succes în spate, a reușit să construiască o reputație solidă și să aducă valoare clienților săi.

Acoperind întreaga țară cu 8 birouri, echipa dedicată deservește clienți din toate colțurile țării. În acești 16 ani de activitate, a facilitat atragerea a peste 600 de milioane de euro pentru clienții săi, demonstrând astfel competența și expertiza sa.

Antreprenori din diverse domenii beneficiază de sprijinul și încrederea în continuă creștere a serviciilor oferite, inclusiv din agricultură, industria prelucrătoare, transport, construcții, turism și multe altele, atât în sectorul privat, cât și în instituțiile publice. Printre clienții săi se numără companii precum Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson și Printmasters, cu proiecte de succes care au contribuit la dezvoltarea lor pe piață.

*ne rezervăm dreptul de a selecta participanții

Înscrie-te la eveniment aici

Status message

Ne cerem scuze, acest formular este deocamdată închis.