Conferință Goodwill Consulting - Digitalizare IMM - Constanța

Constanța, Hotel Del Mar.
Gratis
 Zsombor Bűkfeyes-Rákossy Contact de gradul 1
Zsombor Bűkfeyes-Rákossy
Sales Manager
Goodwill Consulting
poză Calin Seprodi
Călin Seprodi
Regional Sales Manager
Network One Distribution
Înscrie-te aici

Goodwill Consulting, împreună cu Goodroid, Network One Distribution, SMIS și Raiffeisen Bank vor susține o conferință în Constanța pentru a explica principalele prevederi ale programului PNRR - Digitalizare IMM, pentru a-și prezenta soluțiile de Digitalizare și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.
 

 

Partenerii evenimentului:

logos
 

 

Fiecare participant la această conferință va beneficia de un voucher de 200 € la scrierea unui proiect pe programul Digitalizare IMM.


 

Agendă conferință:

10:00 - 10:30 - Cafea de bun venit

10:30 - 10:40 - Cine este Goodwill Consulting și Goodroid

10:40 - 11:35 - Prezentarea programului PNRR - Digitalizare susținută de Zsombor Bűkfeyes-Rákossy, Sales Manager Goodwill Consulting

11:35 - 12:00 - Soluțiile integrate de Digitalizare prin ecosistemul Network One Distribution - Călin Seprodi, EU Funds Manager Network One Distribution

12:00 - 14:00 - Prânz și discuții

 

Data și ora de începere a conferinței: Miercuri, 23 Noiembrie, ora 10:00

Locația: Constanța, Hotel Del Mar, sala de conferințe Paris.

 

Digitalizare IMM este o oportunitate unică de a obţine fonduri europene, prin PNRR, de până la 100.000 Euro, finanţare 90% / contribuţie proprie 10% pentru digitalizarea şi automatizarea companiei prin:
 

  • Implementare şi dezvoltare de soluţii software personalizate: automatizare procese - roboţi software RPA, ERP, CRM
  • Achiziţionare de echipamente TIC şi licenţe software
  • Cheltuieli de consultanţă şi analiză tehnică necesare depunerii

 

Despre organizatori:
 

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

 

Goodroid: Experienţa de 13 ani Goodwill Consulting în dezvoltarea IMM-urilor, combinată cu cea mai inovativă tehnologie IT: Robotic Process Automation by UiPath a dat naştere în 2020 la noul serviciu integrat de analiză de procese şi automatizare robotizată. Prin soluţiile noastre RPA garantăm o funcţionare mai rapidă, mai eficientă, mai economică, mai profitabilă a firmei, şi totodată contribuim la creşterea motivaţiei angajaţilor prin eliminarea „robotului” din munca lor de zi de zi.

 

Network One Distribution, companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 385 milioane Euro în 2021,  este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 19 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu. Misiunea NOD, prin ecosistemul său de parteneri, este de a contribui la dezvoltarea societății și a economiei locale, punând la dispoziția mediului de business public și privat un portofoliu complet de soluții, know-how și competențe pentru o gestionare integrată a proceselor de modernizare prin tehnologie.

 

Smis® este un proiect ambițios pornit dintr-o inițiativă privată și cofinanțat din fonduri europene nerambursabile. Smis.ro este o platformă complexă, accesibilă prin crearea unui cont. Ne propunem să devenim principalul loc în care antreprenorii și firmele de consultanță vor identifica informații actualizate și centralizate despre apelurile cu finanțare nerambursabilă. Aplicațiile Smis® simplifică scrierea proiectelor și implementarea acestora prin sisteme de tip SaaS care sunt un real suport pentru beneficiari și aplicanți.

 

Raiffeisen Bank este una dintre top 5 bănci universale din România și deservește peste 2,28 milioane de clienți persoane fizice și juridice. Banca are 4600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 1131 de ATM-uri și MFM-uri și o rețea de 28.000 de POS-uri. Raiffeisen Bank a intensificat, în ultimii ani, procesul de simplificare și transformare digitală. A investit în noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigură și flexibilă, care să răspundă nevoilor clienților săi. Banca are peste 1,15 milion de clienți digitali care folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Pentru nevoile clienților cu depuneri mari de numerar, banca a instalat echipamente de tip Smart DropBox. Reamintim că din februarie 2022 toate unitățile Raiffeisen Bank operează fară casierii, pentru ca angajații din agenții să poată asigura consiliere pentru clienții noștri. 

Înscrie-te la eveniment aici

Status message

Ne cerem scuze, acest formular este deocamdată închis.