Consultanță pentru internaționalizarea afacerii - Ungaria

Te ajutăm să intri pe piaţa din Ungaria.

 

Ți se potrivește dacă:
Ești client cu o idee de afaceri inovativă, start-up sau deții o companie cu servicii sau produse ce se pot internaționaliza. Ne concentrăm, alături de tine, în a dezvolta afacerea ta prin intrarea pe piaţa din Ungaria (cu sau fără înfiinţarea unui punct de lucru). Avantajele internationalizării sunt șansele mărite pentru companii de a prospera într-o lume din ce în ce mai competitivă. Acest fapt ar putea contribui la susținerea ocupării forței de muncă și extinderea portofoliului de clienți.

 

Ce înseamnă:
Ne punem la dispoziția ta capitalul de imagine și marcă, precum și faptul că aparținem grupului internațional Goodwill – prezent din 2003 pe piaţa din Ungaria. Acest avantaj ne ajută pe noi, în a te ajuta pe tine, în dezvoltarea unei afaceri internaționale pe piața din Ungaria.

 

Beneficii primite în cadrul abonamentului:
• Prezentare de ţară: Ungaria
• O analiză completă de piaţă pentru un sector (un cod CAEN) pe care îl țintești spre abordare/dezvoltare
• Analiza pieței concurențiale

 

Servicii suplimentare la cerere:
• Baze de date cu clienţi prospecți pentru afacerea ta
• Suport pentru sales: dezvoltare fișe client cu mai multe detalii despre prospecții principali din piață
• Servicii de telemarketing pentru stabilirea contactului direct cu aceștia.
• Monitorizarea personalizată a surselor de finanțare pentru internaționalizarea afacerii în Ungaria: fonduri nerambursabile, fonduri de investiții, credite de investiții.

 

Investiția ta este de:
Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu GRATUIT dacă îl selectezi ca EXTRA la abonamentul de 2 sau 3 ani.

 

BONUSURI
Pe lângă acest EXTRA serviciu poți alege, la Abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative ca și dezvoltarea ta.

 

Consultanţă pentru internaționalizare afacere – Ungaria +
• + încă 1 serviciu EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 2
ANI
• + încă 3 servicii EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 3
ANI

 

Goodwill Consulting este singura companie din România ce oferă Consultanță GRATUITĂ ideii tale, Abonamente cu beneficii + 6 GARANȚII din start.

Complexitatea serviciilor noastre constă în faptul că oferim consultanță în toate domeniile de interes, suntem deschiși la toate investițiile vizate de clienții noștri: agricultură, industria prelucrătoare, prestări servicii, domeniul medical, cercetare-dezvoltare şi IT&C, sau orice alt domeniu în care clienţii noştri doresc dezvoltarea afacerii.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.