Consultanță pentru internaționalizarea afacerii în Ungaria

internationalizare
Te ajutăm să intri pe piaţa din Ungaria.
Ți se potrivește

Ești client cu o idee de afaceri inovativă, start-up sau deții o companie cu servicii sau produse ce se pot internaționaliza. Ne concentrăm, alături de tine, în a dezvolta afacerea ta prin intrarea pe piaţa din Ungaria (cu sau fără înfiinţarea unui punct de lucru). Avantajele internationalizării sunt șansele mărite pentru companii de a prospera într-o lume din ce în ce mai competitivă. Acest fapt ar putea contribui la susținerea ocupării forței de muncă și extinderea portofoliului de clienți.

Ce înseamnă

Ne punem la dispoziția ta capitalul de imagine și marcă, precum și faptul că aparținem grupului internațional Goodwill – prezent din 2003 pe piaţa din Ungaria. Acest avantaj ne ajută pe noi, în a te ajuta pe tine, în dezvoltarea unei afaceri internaționale pe piața din Ungaria.

Beneficii primite în cadrul abonamentului

• Prezentare de ţară: Ungaria;
• O analiză completă de piaţă pentru un sector (un cod CAEN) pe care îl țintești spre abordare/dezvoltare;
• Analiza pieței concurențiale.

Servicii suplimentare la cerere

• Baze de date cu clienţi prospecți pentru afacerea ta;
• Suport pentru sales: dezvoltare fișe client cu mai multe detalii despre prospecții principali din piață;
• Servicii de telemarketing pentru stabilirea contactului direct cu aceștia.;
• Monitorizarea personalizată a surselor de finanțare pentru internaționalizarea afacerii în Ungaria: fonduri nerambursabile, fonduri de investiții, credite de investiții.

Investiția ta

Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu la abonamentul de 2 sau 3 ani.

Bonus

Pe lângă acest serviciu, poți alege, la abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate cu economii la fel de semnificative.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Oportunități similare