Attila Péterfi

Reprezentant de vânzări Goodwill Consulting în Covasna și Miercurea-Ciuc - Attila Peterfi

„Feedback-ul clienților mei și atitudinea ambițioasă Goodwill Consulting, orientată spre antreprenori, sunt lucrurile care mă motivează să ofer servicii de o calitate înaltă. Știu să vin întotdeauna cu soluții complexe și flexibile în același timp, care să contribuie necontenit la dezvoltarea întreprinderii clientului!

De patru ani încoace, de când sunt reprezentant Goodwill, am ajutat oamenii de afacere să își dezvolte firmele prin atragerea fondurilor nerambursabile. Mă bucură faptul că pot intra în contact cu antreprenorii și că pot participa direct la definirea și atingerea obiectivelor lor.

Îi încurajez pe toți antreprenorii să îndrăznească să creadă, să progreseze și să râvnească spre obiectivele lor!

Goodwill Consulting este compania care mă provoacă zi de zi spre o dezvoltare plurivalentă continuă. Sunt onorat să fac parte din acest cadru internațional și să fiu parte a unei echipe de tineri profesioniști ce muncesc cu precădere întru cunoașterea succesului.”

 

 

Dacă ești antreprenor din județul Harghita, Covasna sau vrei să începi o afacere în aceste județe și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă ce se pliază pe ideile TALE de investiții, completează formularul de mai jos, iar Attila te va contacta în timp util.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.