Analiză financiară

Efectuăm calcule pentru luarea deciziilor potrivite pentru afacerea ta.

 

Ți se potrivește dacă:  

Ești un antreprenor care cunoaște puterea informației și are nevoie de o imagine de ansamblu asupra afacerii sale. Dacă ești persoană juridică și dorești optimizarea situațiilor financiare – creşterea profitabilităţii, vrei să realizezi investiţii şi ai nevoie de calcule de rentabilitate, sau dacă ești persoană fizică ce vrea să demareze o afacere deschizând o firmă, atunci acest serviciu este cheia care poate să deschid un viitor sustenabil.  

 

Ce înseamnă: Oferim  planuri financiare pentru planuri de afaceri sau planuri de investiții în baza unei analize realizate obiectiv și bazată pe termeni și puncte specifice.  Serviciu dedicat cunoașterii, optimizării și dezvoltării oricărei afaceri.

 

Beneficii primite în cadrul abonamentului de 2 şi 3 ani:

  • O analiză a situaţiilor financiare a companiei actuale sau aflate în perspectivă – actualizat pentru fiecare exerciţiu financiar încheiat dealungul colaborării  
  • Prezentarea indicatorilor într-o formă pe care se poate lucra imediat
  • Analiză vulnerabilității întreprinderii pe baza modelelor Altman și Conan-Holder
  • Analiza lichidității firmei pe termen scurt și mediu

 

Servicii suplimentare la cerere:

  • Eficientizare costuri
  • Creşterea profitabilităţii produselor / serviciilor
  • Calcul cashflow pentru investiţii / plan de dezvoltare resurse umane
  • Analiză indicatori de rentabilitate pentru scenarii investiţionale
  • Optimizarea situaţiilor financiare

 

Investiția ta este de:
Pentru ca dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu GRATUIT dacă îl selectezi ca fiind EXTRA la abonamentul de 2 sau 3 ani.

Chiar și fără extinderea abonamentul însă, investiția este comparabilă cu un laptop de clasă medie sau costurile salariale pentru un angajat pe lună. Desigur, tarif unic, care include, așa cum te-am obișnuit, și GARANȚIILE noastre de succes.

 

BONUSURI
Pe lângă acest EXTRA serviciu poți alege, la Abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative ca și dezvoltarea ta.

 

Analiză financiară +
• + încă 1 serviciu EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 2 ANI
• + încă 3 servicii EXTRA de dezvoltarea afacerii GRATUIT la alegere pentru abonamentele de 3 ANI

 

Goodwill Consulting este singura companie din România ce oferă Consultanță GRATUITĂ ideii tale, Abonamente cu beneficii + 6 GARANȚII din start.

Complexitatea serviciilor noastre constă în faptul că oferim consultanță în toate domeniile de interes, suntem deschiși la toate investițiile vizate de clienții noștri: agricultură, industria prelucrătoare, prestări servicii, domeniul medical, cercetare-dezvoltare şi IT&C, sau orice alt domeniu în care clienţii noştri doresc dezvoltarea afacerii.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.