Analiză de piață

analiza-de-piata
Identificăm clienţi potenţiali pentru creşterea afacerii tale.
Ți se potrivește

Ai o societate comercială  cu produse / servicii pentru alte societăţi comerciale (B2B). Și e normal să cauți cele mai potrivite oportunități pentru a crește numărul clienților. Informația este putere și de aceea îți oferim serviciile de analiză a pieței pe care urmează să crești. Pentru dezvoltarea durabilă a unei companii pe o piață în continuă evoluție și schimbare.

Ce înseamnă

O analiză obiectivă și bazată pe termeni și puncte specifice, care să îți ofere o imagine de ansamblu asupra competitorilor din domeniul tău și a posibilităților de dezvoltare în piață. Totul pentru ca tu să îți extinzi portofoliul de clienți. Iar în urma analizei de piață, poți construi sau putem fi alături de tine prin servicii suplimentare care să garanteze aplicabilitatea și dezvoltarea ta, inclusiv organizarea propriu-zisă de întâlniri prin departamentul nostru de Telemarketing.

Beneficii primite în cadrul abonamentului de 2 şi 3 ani
  • O analiză completă de piaţă pentru un sector (un cod CAEN) pe care îl țintești spre abordare/dezvoltare;
  • Îți spunem potențialul și mărimea pieței, barierele pentru care să te pregătești, cota ta de piață și punctele forte de care te poți folosi;
  • Analiza pieței concurențiale.
Servicii suplimentare la cerere
  • Baze de date cu clienţi prospecți pentru afacerea ta
  • suport pentru sales: dezvoltare fișe client/concurent cu mai multe detalii despre prospecții principali din piață
  • servicii de telemarketing pentru stabilirea contactului direct cu aceștia.
Investiția ta

Pentru că dezvoltarea și perfecționarea serviciilor noastre să aducă plus valoare și clienților noștri, oferim acest serviciu dacă îl selectezi la abonamentul de 2 sau 3 ani.

Bonus

Pe lângă acest serviciu, poți alege, la abonamentele de 2 și 3 ani și alte instrumente personalizate și dedicate, cu economii la fel de semnificative ca și dezvoltarea ta.

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Oportunități similare