PRESĂ

Black and Brown Flatlay Photo Finance Facebook Cover

 

MAI:

 

 • 14 Mai 2023: StartupCafe

"Miercuri, 17 mai, ora 11.00, antreprenorii români care vor să-și digitalizeze afacerile cu fondurile europene de câte 20.000-100.000 de euro prin Programul pentru Digitalizarea IMM au ocaiza să adreseze întrebări și să primească explicații privind schema de finanțare europeană, la un webinar live, video organizat de StartupCafe.ro, cu sprijinul ASUS".
Citește mai multe aici

 

 • 5 Mai 2023: Bursa.ro

"Anul 2023 este un an propice pentru accesarea finanţărilor din fonduri europene, este de părere Răzvan Gălăţan, Directorul Operaţion al Goodwill Consulting, care afirmă că, deşi criza actuală nu a fost binevenită în domeniul consultanţei, evenimentele din ultimii ani au dus la apariţia a numeroase forme de finanţare, precum Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă".
Citește mai multe aici

 

APRILIE:

 

 • 28 Aprilie 2023: Ziare.com

"Răzvan Gălățan - Chief Operating Officer, Goodwill Consulting și Călin Seprodi - Regional Sales Manager, Network One Distribution, au prezentat principalele programe de finanțare dedicate mediului privat în anul 2023".
Citește mai multe aici
 

 • 28 Aprilie 2023: Jurnalul Văii Jiului

,,Mai mult de 100 de antreprenori din județul Hunedoara au fost prezenți joi, la Hotel Rusca, pentru a asista la conferința „Finanțări pentru mediul privat 2023”, organizată de Goodwill Consulting și Network One Distribution (NOD)".
Citește mai multe aici

 

 • 28 Aprilie 2023: Mediafax

"Goodwill Consulting și Admasys sunt încântați să anunțe o nouă colaborare strategică. Cele două companii și-au unit forțele pentru a oferi cele mai avansate tehnologii de imprimare 3D și scanare 3D din fonduri europene".
Citește mai multe aici

 

 • 26 Aprilie 2023: Special Arad

,,Răzvan Gălățan, director operațional al companiei Goodwill Consulting și Mădălin Timiș, Academy Manager la Network One Distribution, au oferit antreprenorilor arădeni informații despre cele mai noi și eficiente programe de finanțare din fonduri nerambursabile, Digitalizare IMM, Programul Regional Vest, Planul Național Strategic 2023-2027 și Programul Tranziție Justă, astfel încât participanții să poată lua cele mai bune decizii de afaceri în următoarele luni."
Citește mai multe aici
 

 • 21 Aprilie 2023: Special Arad

,,Miercuri, 26 aprilie 2023, Hotelul Continental din Arad va fi gazda unui eveniment important pentru mediul privat, conferința “Finanțări pentru mediul privat în 2023″.  După o lungă serie de conferințe organizate în diferite locații din toată țara, Goodwill Consulting și Network One Distribuion vin în ajutorul antreprenorilor din județul Arad pentru a explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari."
Citește mai multe aici
 

 • 21 Aprilie 2023: Jurnalul Văii Jiului

,,În 27 Aprilie 2023, Hotelul Rusca din municipiul Hunedoara va fi gazda unui eveniment important pentru mediul privat din județul Hunedoara. Este vorba despre conferința “Finanțări pentru mediul privat în 2023″.
Citește mai multe aici

  

 • 14 Aprilie 2023: Capital

,,Astfel, în 2022, din totalul de 218 de proiecte depuse pe POIM Minimis, Goodwill Consulting a pregătit 66 de proiecte, respectiv 30% din totalul pieței, iar pe POIM surse energie regenerabile, un număr de 72 din 443, adică peste 15% din total."
Citește mai multe aici

 

 • 13 Aprilie 2023: HotNews

"Potrivit datelor publicate de MIPE, din totalul proiectelor depuse la nivel național, doar 50.84% au fost aprobate, însă procentul ar fi putut fi semnificativ mai mic. Cota mare de piață pe care o deține în prezent Goodwill Consulting - cu peste 90% rată reală de succes - se traduce printr-o creștere considerabilă a mediei naționale de la 41.28% la 50.84%".
Citește mai multe aici
 

MARTIE:
 

 • 31 Martie 2023: ZiarIMM

"De asemenea, datorită lansării a numeroase programe de finanțare ce pot fi accesate de firme în scopul digitalizării, participanții au primit detalii suplimentare chiar de la Răzvan Gălățan, Expert și Director Operațional – Goodwill Consulting, care a prezentat noutăți despre programele guvernamentale la care se pot depune deja cereri de finanțare, sau care urmează a fi lansate în următoarea perioadă, venind cu lămuriri foarte importante legate de accesarea fondurilor nerambursabile".
Citește mai multe aici

 

 • 30 Martie 2023: ClubAntreprenor.ro

"Aniversarea de 15 ani poate fi analizată din două perspective. Pe de o parte, avem evoluția grupului, care a constat în adăugarea rând pe rând a unor servicii și soluții care să ofere un confort cât mai mare clienților care apelează la noi. Printre acestea aș aminti proiectarea și arhitectura, sistemele fotovoltaice, automatizarea robotizată a proceselor, consultanță în obținerea de credite, analize de piață sau analiză financiară"
Citește mai multe aici

 

 • 30 Martie 2023: Wall-Street

,,Goodwill Consulting aniversează 15 ani de activitate în România. Răzvan Gălățan, director operațional: „Suntem în cea mai îmbelșugată perioadă din toate timpurile din punct de vedere al finanțărilor”
Citește mai multe aici

 

 • 29 Martie 2023: jurnalul.ro

"Goodwill Consulting, companie ce oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene, aniversează anul acesta, în 2023, 15 ani de activitate pe piața românească. Cu acest prilej, Răzvan Gălățan, directorul operațional al Goodwill Consulting, a acordat un interviu în care vorbește despre începuturi, despre cum a evoluat și s-a extins compania, ajungând în prezent la 86 de consultanți în toată țara și la performanța de a-și dubla cifra de afaceri de la 15 milioane la 30 milioane de lei, în doar doi ani".
Citește mai multe aici

 

 • 16 Martie 2023: Jurnalul Olteniei

"Goodwill Consulting a strâns joi, 16 martie, peste 150 de antreprenori, cu ocazia unei conferințe organizate, în Craiova, pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 15 Martie 2023: Jurnalul de Argeș

"Sala de la Hotelul Ramada a fost plină. 150 de antreprenori din Argeș au participat la conferința despre cele mai importante oportunități de finanțare. Cuvântul de deschidere l-a avut Maria Stoian, Director Regional Vânzări Sud-Vest Oltenia".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Mediafax

"Acest parteneriat va facilita și accesaul întreprinderilor mici și mijlocii la fonduri europene pentru digitalizare, prin servicii de consultanță oferite de Goodwill Consulting, inclusiv verificare eligibilitate și calcul punctaj oferit cu titlu gratuit.
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Ziare Live

"Goodwill Consulting va susține o conferința in Pitești pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat in anul 2023 și pentru a raspunde la intrebarile potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Jurnalul De Argeș

"Goodwill Consulting va susține o conferință în Pitești pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 9 Martie 2023: ClubIT&C

"Sarcinile repetitive sunt din ce în ce mai costisitoare și neproductive. Companiile ar trebui să ia în considerare cât mai repede înlocuirea acestora folosind un proces automatizat pentru a câștiga timp și a aloca resurse umane valoroase către procese mai importante, unde inteligența umană, mai creativă, va contribui la funcționarea mai eficientă a companiei. Automatizarea proceselor va genera totodată viteză și acuratețe în procesele afacerii, erorile umane vor fi evitate sau eliminate, iar echipele vor fi mai motivate”, explică Nagy-Imecs Peter, fondator şi CEO Goodroid.
Citește mai multe aici

 

 • 9 Martie 2023: Startup Cafe

Firmele IT Goodroid și Profluo vor oferi împreună soluții tehnologice de îmbunătățire a eficienței afacerilor prin automatizarea proceselor repetitive. Soluțiile de automatizare sunt bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA) dezvoltată de compăania româno-americană UiPath, precum și pe tehnologii de inteligență artificială pentru procesarea documentelor".
Citește mai multe aici

 

 • 3 Martie 2023: Informația Harghitei

"Răzvan Gălăţan, director operaţional Goodwill Consulting, a prezentat o parte dintre liniile de finanţare care urmează să se lanseze în acest an. A vorbit despre proiectele care pot fi depuse pe Digitalizare, în programul de Tranziţie Justă (dar care, în Regiunea de Dezvoltare Centru, este valabil doar pentru judeţul Mureş), despre programele destinate mediului rural, despre cele regionale pentru mediul urban, precum şi despre Pepinierele forestiere".
Citește mai multe aici

 

FEBRUARIE:

 

 • 28 Februarie 2023: economedia.ro

"Goodwill Consulting a depus un număr de 152 de proiecte finanțate, care însumează peste 57 milioane de euro. Cu alte cuvinte, în medie, Goodwill Consulting a pregătit unul din șase proiecte câștigate la nivel național. Această izbândă nu este singulară pentru grupul Goodwill, acesta înregistrând succese similare pe PNRR C11 I7 – Digitalizarea producției de filme, unde compania a depus 70% din proiectele cu șanse la finanțare și POIM – Eficiență Energetică, unde unul din cinci proiecte depuse la nivel național au fost pregătite de specialiștii firmei de consultanță"
Citește mai multe aici

 

 • 27 Februarie 2023: StartupCafe

"Compania de consultanță cu cele mai multe proiecte contractate, este Goodwill Consulting, care a reușit performanța de a obține peste 57 milioane de euro pentru clienții săi, conducând detașat clasamentul firmelor de consultanță cu 152 proiecte finanțate pentru Acțiunea POC 411 ajutor de stat".
Citește mai multe aici

 

 • 23 Februarie 2023: Informația Harghitei

"Pe 28 februarie, Topliţa va fi gazda unei interesante conferinţe în care se vor dezbate oportunităţile de finanţare disponibile pentru mediul privat în acest an, printre subiectele abordate fiind Programul Operaţional Regional, Planul Naţional Strategic, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sau Fondul pentru Modernizare. De asemenea, aceasta va reprezenta un bun prilej şi pentru a răspunde la întrebările potenţialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Chindia Media

"În cadrul evenimentului, gazdele au facilitat informații actualizate privind programele de finanțare nerambursabilă, în scopul sprijinirii mediului de afaceri dâmbovițean și pe noii antreprenori ce doresc consiliere în demararea unei afaceri"
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Ziare.com

"Conferinta a fost deschisa de presedintele CCIA Dambovita - Valentin Calcan. Au urmat apoi prezentarile pe sectiuni, sustinute de expertii Ana Stefan (Director regional vanzari GWC), Simona Stoica (Expert acccesare fonduri Porsim) si Vlad Stanciu (Director Garanti BBVA)
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Incomod-Media.ro

"Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a găzduit dezbaterea cu tema „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, organizată de experții GOODWILL CONSULTING, PORSIM BLUE PROJECT și Garanti BBVA".
Citește mai multe aici

 

 • 14 Februarie 2023: Startup Cafe

"Perioada de depunere a proiectelor pentru granturile de câte 20.000-100.000 EUR din Programul pentru Digitalizarea IMM oferă suficient timp pentru a putea aplica și unui antreprenor care abia a auzit acum de această finanțare - a spus marți Răzvan Gălățan, consultant pentru atragere de fonduri nerambursabile, la webinarul StartupCafe.ro".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Februarie 2023: Startup Cafe

"Marți, 14 FEB., de la ora 11.00, vă așteptăm la un WEBINAR live-video pe StartupCafe.ro: Programul Digitalizarea IMM. Răzvan Gălățan, expert în accesarea fondurilor nerambursabile, așteaptă întrebările voastre despre finanțările de câte 20.000-100.000 EUR pentru firmele micro, mici și mijlocii".
Citește mai multe aici

 

 • 9 Februarie 2023: Chindia Media

"Pregătim proiecte pentru accesare fonduri nerambursabile și dorim să ne fiți alături la întâlnirea cu experții din cadrul Goodwill Consulting și Porsim Blue Project. Introducem în programul conferinței partenerii de la Garanti BBVA Romania, care vin cu soluții de creditare în vederea implementării cu succes a proiectului tău".
Citește mai multe aici

 

 • 2 Februarie 2023: HotNews

"Luni, 30.01.2023, Ministerul Culturii a dat startul sesiunii de înregistrare a proiectelor pe apelul PNRR C11 I7 - Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme".
Citește mai multe aici

 

 • 2 Februarie 2023: StartupCafe

"Nu am avut emoții pe parcursul depunerii pentru că am avut mai multe întâlniri online cu cei de la Goodwill, în cadrul cărora ne-au oferit răspunsuri la toate întrebările și suportul necesar pentru ca procesul să fie cât mai ușor. În cazul în care se va aproba finanțarea, sprijinul va fi investit în proiecte noi de film". - Mircea Popa (Bravo)
Citește mai multe aici

 

 • 1 Februarie 2023: Incomod-Media.ro

"Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a prelungit, până în data de 17 februarie 2023, perioada de înscriere la Conferința „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, care va avea loc miercuri, 22 februarie 2023, între orele 10:00-14:30, la sediul din Târgoviște, Calea Câmpulung, Nr. 6A. Prezentările vor fi susținute de experții GOODWILL CONSULTING și PORSIM BLUE PROJECT".
Citește mai multe aici

 

2023
 

DECEMBRIE:

 

 • 13 Decembrie 2022: Ziare 24 Online

"Vineri seara, mai toți angajații grupului de firme Goodwill România s-au reunit la Cluj-Napoca, la un cochet restaurant de lângă pădure, pentru a trage linie și a socoti cam tot ce a adus anul 2022 pentru businessul companiei, dar și pentru oamenii săi".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Decembrie 2022: MonitorulCJ.ro

"Oameni sosiți de la București, de la Iași, Odorheiul Secuiesc, Miercurea Ciuc sau de la Craiova, cei mai mulți dintre ei reuniți pentru prima dată sub același acoperiș, după cum avea să observe directorul general al Goodwill Consulting, Tussay Szilárd. Aceasta și pentru că, după cum spune cu mândrie directorul general, pentru Goodwill Consulting, „Clujul este, de fapt, orașul de unde a pornit totul”.
Citește mai multe aici

 

 • 7 Decembrie 2022: BZI

"Digitalizare ÎMM este o oportunitate unică de a obține fonduri europene, prin PNRR, de până la 100.000 de euro, finanțare 90 la sută și contribuţie proprie 10 la sută pentru digitalizarea și automatizarea companiei prin implementare și dezvoltare de soluții software personalizate, achiziționare de echipamente TIC și licenţe software dar și cheltuieli de consultanţă și analiza tehnica necesare depunerii".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Decembrie 2022: BizBrașov

"Circa 100 de antreprenori brașoveni au participat marți, 6 decembrie, la conferința „Digitalizare IMM” organizată de compania de consultanță Goodwill Consulting la Hotelul Kronwell. Participanții au fost informați despre posibilitatea de a accesa fonduri europene, de până la 100.000 euro, cu finanțare nerambursabilă 90% și contribuție proprie 10% pentru digitalizarea şi automatizarea companiei prin implementarea şi dezvoltarea de soluţii software personalizate".
Citește mai multe aici

 

NOIEMBRIE:

 

 • 29 Noiembrie 2022: Hot News

"Nu este pentru prima dată când reușim să avem o cotă de piață atât de semnificativă, acest lucru întâmplându-se și în trecut la sesiune precum cele pe Programul Operațional Infrastructură Mare 6.2 sau cele din Programul Operațional Pescuit și Afaceri Maritime".
Citește mai multe aici

 

 • 29 Noiembrie 2022: Capital

"Din totalul de 218 de proiecte depuse pe POIM Minimis, Goodwill Consulting a pregătit un număr de 65 proiecte, respectiv 30% din totalul pieței, iar pe POIM surse energie regenerabile, un număr de 70 din 443, respectiv peste 15% din total".
Citește mai multe aici

 

 • 25 Noiembrie 2022: Constanța Financiar

"Goodwill Consulting a susținut o conferință referitoare la principalele prevederi ale programului PNRR - Digitalizare IMM. Un program prin care firmele pot obține între 20.000 și 100.000 de euro, cu o cofinanțare foarte convenabilă, cuprinsă între 10% și 0%".
Citește mai multe aici

 

 • 24 Noiembrie 2022: Constanța 100%

"Zsombor Rákossy, Sales Manager Goodwill Consulting, a știut să prezinte elocvent programul, dar și destindă atmosfera, din când în când. Primul lucru pe care l-a remarcat a fost interesul foarte mare al mediului de afaceri din Constanța pentru acest subiect".
Citește mai multe aici

 

 • 21 Noiembrie 2022: Progresiv

"Pe baza experienţei Goodroid, tehnologia RPA poate reprezenta următorul pas în automatizarea companiilor de retail și FMCG, prin soluţii unice, precum anexarea acelor furnizori cu care integrarea prin metode clasice (EDI sau API) nu este posibilă".
Citește mai multe aici

 

 • 14 Noiembrie 2022: ZF Corporate

"IMM-urile pot obţine finanţări de până la 100.000 de euro prin PNRR pentru digitalizare". Citește mai multe aici
 

 • 7 Noiembrie 2022: Transilvania Business

"Patru organizații au reușit să creeze un pachet complet pentru firmele mici și mijlocii din România care vor să se digitalizeze pe fonduri nerambursabile. Goodwill Consulting, Goodroid, NOD și Raiffeisen Bank, în parteneriat cu Acronis, AMD, Assus Business, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise, HP, Intel, Lenovo și Microsoft, au prezentat, la Cluj, rețeta unui asemenea proiect".
Citește mai multe aici

 

 • 6 Noiembrie 2022: StartupCafe

"Granturi PNRR de max. 100.000 EUR pentru firme: 8 sfaturi de la un consultant pentru a-ți crește șansele în Programul de digitalizare IMM".
Citește mai multe aici

 

 • 4 Noiembrie 2022: rfi România

"Comisia Europeană a aprobat recent două noi programe operaționale regionale pentru perioada de programare 2021-2027. Valoarea totală este de 2,74 miliarde de eurom bani care vor putea fi cheltuiți în 11 județe din România anunță Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Cât de ușor se obțin astfel de finanțări și ce domenii pot profita de ele aflăm de la Răzvan Gălățan, expert, director operaţional la compania de consultanță Goodwill Consulting România".
Citește mai multe aici

 

OCTOMBRIE:

 

 • 28 Octombrie 2022: Mediafax

"Cele două întâlniri se vor desfășura în Cluj-Napoca, pe data de 2 Noiembrie, ora 10:00, la Grand Hotel Napoca, în Sala Viena și respectiv București, pe data de 4 Noiembrie, ora 10:00, la sediul Microsoft România, în clădirea Campus, de pe Bulevardul Iuliu Maniu".
Citește mai mute aici

 

 • 28 Octombrie 2022: Monitorul de Cluj

"Goodwill Consulting, împreună cu Network One Direction, Goodroid și Raiffeisen Bank invită întreprinderile mijlocii la două conferințe, în București și Cluj despre PNRR – Digitalizare IMM".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Octombrie 2022: Ziarul Financiar

"𝗦𝘂𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗿𝗰𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲, 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗻𝗼𝘂𝗹 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁̦𝗶𝘂 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿, a concluzionat Gălățan Răzvan - expert și director operațional Goodwill, în urma conferinței susținută de ZF și BRD Groupe Societe Generale".

zf & brd poza răzvan

 

SEPTEMBRIE:

 

 • 13 Septembrie 2022: Startup Cafe

"Atenție, să ne facem calculele corect și să nu ne asumăm în orb, doar pentru că ne recomandă consultantul!” - atrage atenția Răzvan Gălățan, expert în accesarea fondurilor nerambursabile, în cadrul companiei de consultanță Goodwill Consulting".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Septembrie 2022: HotNews

"Prezentatorul webinarului, Răzvan Gălățan – director operațional Goodwill Consulting, în cadrul interviului moderat de Claudiu Zamfir, va explica principalele prevederi ale programelor POC 4.1.1 BIS și POIM – Eficiență energetică".
Citește mai multe aici

 

 • 8 Septembrie 2022: Startup Cafe

"Luni, 12 Septembrie, ora 16:00, antreprenorii care sunt la conducerea unui IMM sau a unei întreprinderi mari sunt așteptați să ia parte la webinarul organizat de Goodwill Consulting împreună cu StartupCafe.ro".
Citește mai multe aici

 

 • 8 Septembrie 2022: Mediafax

"Enel X România, lider în sectorul soluțiilor energetice avansate, a semnat un parteneriat de colaborare cu Goodwill Consulting, pentru a facilita partenerilor și clienților, în cazul de față Administrațiile Locale Publice, achiziția de tehnologie prin intermediul fondurilor europene."
Citește mai multe aici

 

AUGUST:

 

 •  30 August 2022: Mediafax

"300 de proiecte au fost depuse de Goodwill, având o valoare medie a finanțării de 413.000 de euro pe componenta 2 și de 167.000 de euro pe componenta 1. Chiar dacă și în cursul zilei de astăzi (30.08.2022) se depun proiectele pe componenta 1, după o scurtă odihnă, echipa noastră se va concentra pe implementarea proiectelor actuale, pe evaluare pe POC 411 și pe noile apeluri de proiecte".
Citește mai multe aici

 

 • 30 August 2022: Startup Cafe

"Cu câteva minute înainte de miezul nopții, pe 29 August 2022, și cu o zi mai devreme decât termenul limită pe componenta 1, echipa Goodwill Consulting încheia sesiunea de proiecte POC 411, organizată impecabil din punct de vedere tehnic și al predictibilității de către autorități".
Citește mai multe aici

 

 • 19 August 2022: Ziarul Financiar

"În 2021, cel mai bun an din istoria Goodwill Consulting, au existat peste 2.000 de proiecte câştigătoare intermediate de aceasta, iar cifra de afaceri a depăşit 20 mil. lei, acesta fiind cel mai bun rezultat de până acum al companiei de consultanţă".
Citește mai multe aici

 

IULIE:

 

 • 28 Iulie 2022: Startup Cafe

"Grupul Goodwill oferă soluții integrate în ceea ce privește obținerea finanțării, implementarea proiectelor, componenta digitală obligatorie și instalarea de panouri fotovoltaice".
Citește mai multe aici

 

 • 22 Iulie 2022: HotNews.ro

"Peste 100 de participanți din industrie și servicii de la companii mijlocii și mari au fost prezenți la webinarul interactiv pregătit de Goodwill Consulting despre finanțări pentru asigurarea eficienței energetice".
Citește mai multe aici

 

 • 19 Iulie 2022: Monitorulcj.ro

"Compania Goodwill Consulting, furnizor de soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România, a marcat, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu angajații și partenerii săi, mutarea într-un nou sediu la Cluj-Napoca".
Citește mai multe aici

 

IUNIE:

 

 • 15 Iunie 2022: Turnu Sfatului

"Începând de luna aceasta, Goodwill Consulting, firmă de top în consultanță și accesare fonduri europene, cu vechime de peste 14 ani pe piața din România, a deschis un nou sediu în orașul nostru. Situat pe strada Târgul Vinului, la numărul 12, noul spațiu de lucru a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute în cadrul unui eveniment de la care nu au lipsit degustarea de vin și preparatele locale.".
Citește mai multe aici

 

 • 3 Iunie 2022: Ziarul Financiar

"Sistemul de ajutor de stat este transparent şi bine dezvoltat. Goodwill Consulting a depus cu succes proiecte de investiţii în industria alimentară, industria auto, industria petrochimică, producţia de maşini şi echipamente industriale".
Citește mai multe aici

 

MAI:

 

 • 16 Mai 2022: Agrobiznes.ro

"Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate. Pentru a afla cele mai importante informații Răzvan Gălățan, Directorul Operațional Goodwill, explică tot ce trebuie să știe antreprenorii despre POC 4.1.2".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Mai 2022: Revista Ferma

"Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Mai 2022: AgroInfo

Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate. Pentru a afla cele mai importante informații Răzvan Gălățan, Directorul Operațional Goodwill, explică tot ce trebuie să știe antreprenorii despre POC 4.1.2".
Citește mai multe aici

 

APRILIE:

 

 • 20 Aprilie 2022: Bistrițeanul.ro

"Bistrițeanul Răzvan Gălățan a fost premiat în cadrul Galei de Excelență în Management, Capital România".
Citește mai mult aici

 

 • 19 Aprilie 2022: Lumea Banilor

"Finanțarea este esențială pentru agricultură, industria alimentară, industria băuturilor si HoReCa, iar cheia pentru a avea o rată mare de succes in accesarea fondurilor constă în respectarea tuturor criteriilor de eligibilitate, selecție și punctare și acordarea importanței cuvenite criteriilor de departajare, a declarat intr-un interviu pentru revista FoodBiz.ro, Razvan Galatan, directorul operational al companiei de consultanta in accesare fonduri europene si dezvoltare in afaceri, Goodwill Consulting".
Citește mai multe aici

 

 • 13 Aprilie 2022: Economedia.ro

"Proiectul modernizării secției de panificație din Cluj a fost urmat de câștigarea unei finanțări nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 6.2, care a sprijinit monitorizarea și reducerea consumului de energie la nivelul fabricii din Vâlcea".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Aprilie 2022: Mediafax

"Network One Distribution, cel mai mare distribuitor de tehnologie din România a semnat un parteneriat de colaborare cu Grupul Goodwill Consulting, pentru a facilita partenerilor și clienţilor achiziţia de tehnologie prin intermediul fondurilor europene".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Aprilie 2022: Mediafax

"Colaborarea dintre cele două companii a început în anul 2015, prin scrierea si implementarea unui proiect prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 4.2 schemă GBER în valoare de 7,5 milioane euro la Cluj și prin care a fost modernizată secția de panificație care, acum, funcționează cu cea mai nouă tehnologie din domeniu".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Aprilie 2022: FoodBiz

"Goodwill Consulting a derulat până în prezent peste 2000 de proiecte în consulting, numărul acesta crește în continuu, pe măsură ce discutăm, colegii mei deja lucrează să depună alte proiecte pe măsurile care sunt acum active. Cu aceste proiecte am reușit să atragem peste 300 de milioane de euro finanțări nerambursabile” a declarat Răzvan Gălățan".
Citește mai multe aici

 

MARTIE:

 

 • 21 Martie 2022: Ziarul Financiar

"Circa 12.000 de companii se pregăteau să aplice la granturile pentru investiţii de până la 1 mil. euro. Autorităţile au amânat din nou măsura, a treia oară. Răzvan Gălăţan, Goodwill Consulting România: „Vreau să atrag atenţia asupra pericolului anulării acestui program.“".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Martie 2022: Financial Intelligence

"Fermierii vor putea obține fonduri europene nerambursabile între 100.000 de euro și 1,5 milioane de euro pe proiect pentru investiții în exploatații pomicole în cadrul submăsurii 4.1a din Programului Național Dezvoltare Rurală 2014-2020. Goodwill Consulting îți explică ce trebuie să știi despre PNDR 4.1a".
Citește mai multe aici

 

 • 1 Martie 2022: Startup Cafe

"Startup-ul a început și un parteneriat cu o firmă de consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile, Goodwill Consulting, la care vor putea apela și antreprenorii care utilizează aplicația POC Sketch și care constată că e mai bine să opteze, în cele din urmă, pentru un consultant de specialitate".
Citește mai multe aici

 

IANUARIE:

 

 • 17 Ianuarie 2022: Forbes

"Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill: “Începând cu 2022, grație PNRR, programelor operaționale 2021-2027 și fondurilor naționale, firmele românești vor deveni mai reziliente și rezistente”."
Citește mai multe aici

 

 • 7 Ianuarie 2022: Ziarul Financiar

"Răzvan Gălăţan, expert şi director operaţional al fir­mei de consul­tanţă Good­will Con­sul­ting Ro­mâ­­nia, sus­ţine că anul 2022 va fi anul de start al programului de finan­ţare pentru perioada 2021-2027, iar pentru com­paniile româneşti este alocat, în total, un buget care se apropie de 2 mld. euro".
Citește mai multe aici

 

 • 6 Ianuarie 2022: Ziarul Financiar

"Trei programe cu finanţare europeană în valoare de 700 de milioane de pentru procesarea în agricultură – cel mai vulnerabil domeniu al agriculturii României – nu au suficient de mulţi aplicanţi".
Citește mai multe aici