PRESĂ

Black and Brown Flatlay Photo Finance Facebook Cover

 

2024

MAI:

 • 21.05.2024: Jurnalul Olteniei

,,Programul susține o varietate de idei de investiție care pot contribui la creșterea afacerii tale. De la dotarea cu echipamente și utilaje moderne, la instalarea de panouri fotovoltaice sau chiar extinderea spațiilor de producție și servicii, există numeroase opțiuni pentru a-ți dezvolta afacerea în cadrul acestui program. De asemenea, serviciile de consultanță în accesarea fondurilor pot fi decontate în cadrul acestui program. Mai multe detalii despre cheltuielile decontate aici."
Citește mai mult aici

​​​​​​​

 • 19 Mai 2024: Stiri Muntenia

,,Programul prioritizează anumite sectoare economice, acordând punctaj maxim proiectelor din prelucrarea lemnului, fabricarea de mobilă, turism (hoteluri și alte facilități de cazare), sănătate și alte activități. Această focalizare asigură că investițiile stimulează domenii vitale și dezvoltarea economică a regiunii."
Citește mai mult aici

 

 • 17 Mai 2024: Constanța 100%

,,Programele de finanțare sunt concepute pentru a susține o varietate de idei de investiție care pot contribui la creșterea și dezvoltarea afacerii tale. De la dotarea cu echipamente și utilaje moderne, care pot îmbunătăți eficiența și calitatea producției, instalarea de panouri fotovoltaice pentru a reduce costurile de energie și a sprijini inițiativele de sustenabilitate, până la construirea de pensiuni sau aparthoteluri, sau chiar extinderea piețelor de vânzare pentru a ajunge la noi clienți, programul PRSE 1.6 A1 oferă oportunități valoroase de investiții."
Citește mai mult aici
 

 • 17 Mai 2024: Constanța Financiară

,,​​​​​​​De la dotarea cu echipamente și utilaje moderne, care pot îmbunătăți eficiența și calitatea producției, instalarea de panouri fotovoltaice pentru a reduce costurile de energie și a sprijini inițiativele de sustenabilitate, până la construirea de pensiuni sau aparthoteluri, sau chiar extinderea piețelor de vânzare pentru a ajunge la noi clienți, programul PRSE 1.6 A1 oferă oportunități valoroase de investiții."
Citește mai mult aici

​​​​​​​​​​​​​​

APRILIE: 

 • 23 Aprilie 2024: Ziarul Pozitiv

,, Programe de finanțare pentru dezvoltarea companiilor din Regiunea Centru. Consultanța în accesarea fondurilor nerambursabile, un pas important în drumul spre succes."
Citește mai mult aici
​​​​​​​

 • ​​​​​​​​​​​​​​16 Aprilie 2024: Zi de Zi

,, Fondurile europene sunt resurse financiare esențiale pentru statele membre UE, care reușesc astfel să susțină proiecte ce conduc la dezvoltarea economică și socială și, implicit, la îmbunătățirea calității vieții. În cei 17 ani de apartenență la Uniunea Europeană, România a câștigat fonduri europene de 90,84 miliarde de euro, absorbția netă fiind de 61,6 miliarde euro, potrivit Ministerului Finanțelor. O companie ce oferă consultanță în accesarea de finanțare nerambursabilă încă de când această posibilitate începea să prindă formă în România este Goodwill Consulting. "
Citește mai mult aici
 

 • 14 Aprilie 2024: Ziarul Unirea

,,Mai departe, vorbim despre serviciile pe care Goodwill le pune la dispoziție antreprenorilor români și prezentăm trei programe de finanțare care pot fi accesate de afacerile din Regiunea Centru, precum și câteva proiecte de referință ce au fost dezvoltate în regiune cu ajutorul companiei de consultanță."
Citește mai mult aici
 

 • 2 Aprilie 2024: Ziarul Pozitiv

,,Din 2008, Goodwill Consulting oferă antreprenorilor români consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile. De atunci, a câștigat peste 3.000 de proiecte, ceea ce înseamnă mai mult de 600 de milioane de euro finanțare nerambursabilă obținută pentru companiile care au apelat la serviciile lor. Goodwill oferă pachete integrate care includ consultanță în obținerea de fonduri nerambursabile (prin Goodwill Consulting), soluții de energie regenerabilă (prin Goodwill Energy), soluții de automatizare a proceselor și operațiunilor cu ajutorul roboților UiPath (prin Goodroid) și soluții de proiectare și arhitectură (prin Goodwill Studio). Companiile care apelează la serviciile Goodwill beneficiază de consultanță în achiziții publice, analize de piață și analize financiare. "
Citește mai multe aici

 

 

 

MARTIE:

 

 • 30 Martie 2024: Jurnalul Olteniei

,,150 de specialiști în accesarea de fonduri nerambursabile din cadrul Goodwill contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri românesc. Unul dintre acești specialiști este Oana Armășelu, consultant business din Regiunea Sud-Vest Oltenia, care anul trecut a reușit să genereze cele mai multe proiecte la nivel național în cadrul companiei. Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor și a unui master în Finanțe și Administrarea Afacerilor la Universitatea din Craiova, ea oferă antreprenorilor din diferite industrii șansa de a-și defini și a-și atinge obiectivele de creștere prin identificarea celor mai potrivite oportunități de finanțare: „Există un număr mare de programe de finanțare pentru fonduri nerambursabile, iar alegerea unuia poate fi o sarcină dificilă uneori. Fiecare program vine cu o serie de cerințe și condiții specifice precum: coduri CAEN eligibile, vechimea firmei, număr de angajați, zona în care se face investiția, cheltuieli eligibile și neeligibile, contribuția proprie din partea beneficiarului. În tot acest demers complicat, oferim servicii profesioniste consolidate prin experiența în atragerea de fonduri europene, guvernamentale şi internaționale.  Zilnic, oferim clienților idei de dezvoltare, de finanțare și mă bucur enorm pentru fiecare reușită“, spune Oana Armășelu."
Citește mai multe aici

 

 • 29 Martie 2024: Club Antreprenor

,,Trebuie subliniat că rolul consultantului nu este doar de a atrage finanțare, ci are ramificații mult mai profunde în dezvoltarea unei afaceri: „Este important ca antreprenorii să înțeleagă faptul că nu obținerea fondurilor nerambursabile trebuie să fie obiectivul principal, ci investițiile pe care le pot face cu ajutorul acestei finanțări. Antreprenorii trebuie să aibă curaj să acceseze aceste măsuri de sprijin, pentru că sunt un instrument extrem de util pentru dezvoltarea afacerii“, completează Oana Armășelu. "
Citește mai multe aici

 

 • 29 Martie 2024: Cuvântul Libertății

,,În cartea sa „The third wave“, Alvin Toffler accentuează importanța unei atitudini flexibile în fața schimbărilor rapide determinate de evoluția tehnologică. El vorbește despre beneficiile pe care antreprenorii le pot avea prin adoptarea rapidă a noilor tehnologii, punctând faptul că cei care sunt adaptabili la cerințele în schimbare ale pieței sunt cei care pot profita de oportunitățile oferite de această evoluție. Vorbim mai departe despre modul în care pot beneficia de oportunități antreprenorii din România și despre ajutorul oferit în acest scop de către Goodwill Consulting, companie specializată în servicii de consultanță în fonduri nerambursabile."
Citește mai multe aici

 

 

FEBRUARIE:

 

 • 29 Februarie 2024: Club Antreprenor

,,Companiile din România sunt încurajate să investească în energie verde printr-o serie de programe ce oferă finanțare pentru noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile, instalarea de panouri fotovoltaice și stații de încărcare și soluții ce conduc la eficiență energetică în sectorul industrial. Prezentăm în cele ce urmează trei astfel de oportunități de finanțare: vei afla cine poate beneficia de fonduri nerambursabile, ce investiții pot fi realizate și care sunt sumele alocate. De asemenea, vei descoperi cum poți obține finanțare cu sprijinul Goodwill, companie care, din anul 2008, oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor nerambursabile în România."
Citește mai multe aici

 

 • 29 Februarie 2024: Ziarul Pozitiv

,,În contextul schimbărilor climatice și al creșterii costurilor energiei, putem considera energia regenerabilă o investiție nu doar inspirată, ci și necesară. Dintre beneficiile pe care le au companiile ce decid să investească în energie regenerabilă fie pentru autoconsum, fie pentru producție, amintim reducerea dependenței de combustibilii importați, scăderea costurilor pe termen lung, alături de alinierea la eforturile globale de reducere a emisiilor de carbon."
Citește mai multe aici

 

 • 28 Februarie 2024: Startup Cafe

,,2. Electric Up II - Panouri fotovoltaice și stații de încărcare

Programul alocă finanțare de până la 150.000/beneficiar, sumă cu care pot fi decontate cheltuieli ce țin de:

 • Achiziţia sistemului de panouri fotovoltaice cu putere instalată de minimum 27 kWp și maximum 150 kWp
 • Achiziţia a cel puțin unei stații de reîncărcare de min. 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, cu min. două puncte de încărcare

Pot aplica pentru finanțare IMM-uri și orice entitate, inclusiv din domeniul HoReCa, implicit întreprinderi mari și întreprinderi individuale, ce pot obține până la 150.000 euro."
Citește mai multe aici

 

 • 28 Februarie 2024: Economedia

,,Trei programe care finanțează trecerea la energie verde

1. Fondul de modernizare - Noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum/producție

Programul sprijină investiții care țin în principal de achiziţionarea de instalaţii sau echipamente noi pentru construirea de capacități noi de producție a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană, solară sau hidro. Finanțarea este de max. 500.000 euro MW/producție, max. 500.000 euro MW/autoconsum peste 1 MW și max. 1 milion de euro/MW autoconsum sub 1 MW. Pot aplica IMM-uri și întreprinderi mari care au înscrise și autorizate în actul constitutiv activități privind producerea și comercializarea de energie electrică - CAEN 3511 - Producția de energie electrică, cel târziu la contractarea proiectului."
Citește mai multe aici

 

 

 

NOIEMBRIE:

 

 • 16 Noiembrie 2023: HotNews

,,Colaborarea cu Goodwill Consulting oferă o multitudine de beneficii, începând cu identificarea celor mai potrivite oportunități de finanțare, demers care mărește șansele de succes în obținerea fondurilor. De asemenea, specialiștii Goodwill se asigură că afacerea sau proiectul tău se aliniază cu criteriile și prioritățile programelor de finanțare, oferind servicii de consultanță pentru elaborarea cererii de finanțare și a anexelor aferente, depunerea și implementarea proiectului. Ca parte din serviciile integrate pe care le pune la dispoziție, Goodwill oferă și servicii de proiectare construcții noi și extinderi, prin Goodwill Studio, precum și soluții de energie regenerabilă, prin Goodwill Energy."
Citește mai multe aici

 

 • 14 Noiembrie 2023: Wall-Street

,,Planul Național Strategic (PNS) 2023-2027 oferă oportunități importante de finanțare pentru domeniul agricol, punând la dispoziție fonduri ce susțin dezvoltarea și modernizarea sectorului agricol și alimentar și promovarea mediului de afaceri din România. Fermierii, procesatorii, PFA-urile, întreprinderile individuale, cooperativele agricole, grupurile de producători și firmele din domeniul agricol nu trebuie să rateze aceste oportunități cuprinse în PNS, care le pot asigura investiții esențiale pentru dezvoltare, cum ar fi înființarea/modernizarea fermelor pomicole sau a fermelor zootehnice, dotarea cu utilaje agricole, implementarea unor soluții digitale sau investiții în industria alimentară."
Citește mai multe aici

 

 • 14 Noiembrie 2023: AgriPedia

,,Pentru perioada imediat următoare, există numeroase programe ce pot sprijini mediul de afaceri din România. De la Programul pentru Tranziție Justă, care promovează dezvoltarea durabilă și crearea de locuri de muncă, până la programele regionale destinate microîntreprinderilor și IMM-urilor, există opțiuni de finanțare pentru toate tipurile de afaceri. Pentru a gestiona cu succes procesele complexe de finanțare, colaborarea cu o firmă de consultanță specializată, precum Goodwill Consulting, devine esențială."
Citește mai multe aici

 

 • 6 Noiembrie 2023: ZF

,,În contextul în care provocările financiare îşi pun amprenta asupra mediului de afaceri, programele europene de finanţare sunt un mijloc de susţinere a eforturilor de dezvoltare ale companiilor româneşti. Vorbim în acest articol despre fonduri europene, dar şi despre cum îţi poţi maximiza şansele de succes în atragerea finanţării cu ajutorul companiei Goodwill Consulting.”
Citește mai multe aici

 

 • 6 Noiembrie 2023: AGROPRESS

,,Cu un portofoliu de proiecte bogat, în cei 15 ani de activitate s-au câștigat peste 2500 de proiecte și s-au atras mai mult de 450 mil. pentru antreprenori care activează pe o plajă largă de domenii, în special în: agricultură, industria prelucrătoare, industrie alimentară, transport, construcții, comerț, servicii, turism, restaurante, învățământ, sănătate. 

Câteva exemple de companii care au colaborat cu Goodwill și au implementat proiecte de succes: Vel Pitar, Boromir, Râureni, Heineken, Continental, Michelin, Holcim, Pakmaya, Autonet, Nett Front, Emerson, Printmasters, Promelek.”
Citește mai multe aici

 

 • 6 Noiembrie 2023: AGRO TV

,,În era actuală, energia verde reprezintă unul dintre pilonii esențiali pentru combaterea schimbărilor climatice și reducerea amprentei de carbon. Sistemele fotovoltaice reprezintă una dintre cele mai promițătoare soluții pentru obținerea de energie regenerabilă și sustenabilă, contribuind la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului, dar și la economiile semnificative la facturile de energie electrică. Cu toate acestea, investiția inițială în sisteme fotovoltaice poate fi un obstacol financiar major pentru mulți antreprenori. Aici intervin fondurile nerambursabile, oferindu-le oportunitatea de a face trecerea la energia solară mai accesibilă și mai ușoară.”
Citește mai multe aici

 

OCTOMBRIE:

 

 • 26 Octombrie 2023: ReporterIS

PRESShub l-a întrebat pe Răzvan Gălățan, expert, director operational la Goodwill Consulting ce s-a schimbat și de ce în interesul României față de energia solară, cum se pot construi aceste parcuri fotovoltaice, care sunt costurile, profitul și perspectiva anilor care vor veni. „Avem extrem de multe cereri pe acest subiect și avem deja în pregătire peste 60 de proiecte care prevăd construirea de parcuri fotovoltaice pentru noul apel din fondul de modernizare”, ne mărturisește el.
Citește mai multe aici

 

 • 26 Octombrie 2023: Presshub

,,Europa folosește de ani buni energia solară. În România se înregistrează de câțiva ani încoace, un interes tot mai mare pentru parcurile fotovoltaice, pentru energia solară. Finanțarea din fonduri nerambursabile încurajează acest trend. Pe internet curg anunțurile privind arendarea de terenuri, promisiunea unui câștig enorm și multe alte beneficii.Tot mai mulți români apelează la firmele de consultanță pentru proiecte de acest tip, iar sălile de conferințe pe tema energiei verzi sunt pline. PRESShub l-a întrebat pe Răzvan Gălățan, expert, director operational la Goodwill Consulting ce s-a schimbat și de ce în interesul României față de energia solară, cum se pot construi aceste parcuri fotovoltaice, care sunt costurile, profitul și perspectiva anilor care vor veni."
Citește mai multe aici

 

 • 9 Octombrie 2023: Qwer.ro

,,Interviu cu Zsombor Bűkfeyes-Rákossy, manager Goodwill Consulting: Goodwill este soluția pentru antreprenorii care caută finanțare nerambursabilă pentru afacerile lor. Compania Goodwill Consulting reprezintă soluția pe care poate mulți antreprenori o caută pentru a primi ajutorul de care au nevoie în accesarea de fonduri nerambursabile pentru afacerile lor. Programul Sprijin pentru IMM-uri – Regiunea Sud-Muntenia oferă o finanțare de minimum 300.000 euro și maximum 3.000.000 euro"
Citește mai multe aici

 

 • 9 Octombrie 2023: Observatorul Prahovean

,,Pentru a ajunge mai ușor la antreprenorii din regiunea Sud-Muntenia, reprezentanții companiei au susținut o conferință cu și pentru antreprenorii din zonă unde, cei prezenți au putut să discute în raport de 1:1 cu consultanții Goodwill și să adreseze întrebări punctuale speakerilor la eveniment, care au fost atât din partea comaniei de consultanță cât și din partea partenerilor acesteia, Raiffeisen Bank. În cadrul conferinței speakerii au răspuns la întrebări adresate de către cei prezenți la eveniment, antreprenori din regiunea Sud-Muntenia, fiecare cu propria afacere și cu propriile probleme."
Citește mai multe aici

 

 • 5 Octombrie 2023: Vasluianul

,,PRNE 1.2 – Digitalizarea IMM-urilor este destinat societăților comerciale (non-agricole) constituite în baza Legii nr. 31/1990 care se încadrează în categoria IMM-urilor, înființate înainte de 3 ianuarie 2022 (inclusiv această dată) și care își desfășoară activitatea în alte sectoare decât TIC, cu sediul social în Regiunea Nord-Est."
Citește mai multe aici

 

 • 4 Octombrie 2023: Ziar Piatra Neamț

,,Digital Innovation Zone a luat naștere în 2019, la inițiativa Agenției de Dezvoltare Regională din Nord-Est și a altor fondatori precum Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” sau Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. Digital Innovation Zone (EDIH) face parte dintr-o rețea de EDIH-uri la nivelul UE și prin activitatea sa susține transformarea digitală pe termen lung a regiunii. Mai exact, EDIH ajută IMM-urile și spitalele publice să adopte transformarea digitală și sprijină companiile inovatoare să creeze noi produse și să dezvolte soluții digitale. Cu ajutorul hub-ului european Digital Innovation Zone, companiile primesc acces la servicii inovatoare și programe de formare care sprijină transformarea digitală, firmele devenind astfel mai competitive și pregătite să răspundă provocărilor digitale."
Citește mai multe aici

 

 • 4 Octombrie 2023: Deșteptarea.ro

,,Dacă vrei să aplici pentru acest program, iar firma ta a trecut de etapa de preselecție în acest program pilot, urmează realizarea dosarului de finanțare, un proces ce poate fi destul de anevoios mai ales dacă nu ai experiență în accesarea de fonduri. Din fericire, parteneriatul dintre Goodwill Consulting  și Digital Innovation Zone îți vine în ajutor, astfel că vei avea parte de un pachet complet de servicii, care include, printre altele, realizarea cererii de finanțare și a studiilor de fezabilitate digitală."
Citește mai multe aici

 

 • 4 Octombrie 2023: News Bucovina

,,Este vorba despre Goodwill Consulting, companie de consultanță în fonduri europene, cu o experiență de 15 ani în dezvoltarea IMM-urilor, și Digital Innovation Zone, hub-ul european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est a României. Cu ajutorul lor, societățile comerciale pot obține finanțarea de care au nevoie pentru implementarea soluțiilor tehnologice necesare în creșterea eficienței și productivității. Unul dintre programele regionale cu ajutorul cărora poate fi atins acest obiectiv este PRNE 1.2, destinat digitalizării IMM-urilor din Regiunea Nord-Est. "
Citește mai multe aici

 

 • 3 Octombrie 2023: Știri Botoșani

,,În climatul de business actual, digitalizarea este un demers esențial pentru a rămâne competitiv și relevant. Pentru firmele românești care doresc să-și modernizeze operațiunile, calea spre succes poate fi dificil de parcurs, mai ales când vine vorba de accesarea oportunităților de finanțare europeană. Pentru a facilita acest proces, două organizații și-au unit forțele și oferă întreprinderilor românești posibilitatea adoptării tehnologiilor digitale prin intermediul fondurilor europene."
Citește mai multe aici

 

 • 2 Octombrie 2023: Viața Liberă Galați

,,"Finanțări pentru mediul privat în 2023" a fost tema conferinței organizate recent la Galați de Goodwill Consulting, companie care, începând din 2008, oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România. Cu această ocazie, Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, Head of Sales al Goodwill Consulting, a acordat ziarului "Viața liberă" un interviu în care am detaliat o serie de informații privind cele mai eficiente oportunități de dezvoltare a afacerilor cu ajutorul finanțărilor nerambursabile."
Citește mai multe aici

 

 • 2 Octombrie 2023: Pandurul

,,Goodwill Consulting a susţinut o conferință la Hotel Ramada din Târgu Jiu, la finalul săptămânii trecute. În cadrul acesteia s-au prezentat şi s-au explicat principalele programe de finanțare pentru mediul privat, iar organizatorii au răspuns la întrebările potențialilor beneficiari din judeţul Gorj."
Citește mai multe aici

 

 

 

SEPTEMBRIE:

 

 • 25 Septembrie 2023: Pandurul

,,Conferințele cu tematica „Finanțări pentru mediul privat în 2023”, create și găzduite de Goodwill Consulting, oferă antreprenorilor oportunitatea de a primi informații cuprinzătoare despre cele mai eficiente strategii de finanțare disponibile în prezent, de a pune întrebări experților din domeniu și, de asemenea, de a împărtăși propriile experiențe."
Citește mai multe aici

 

 • 20 Septembrie 2023: Viața Liberă Galați

,,Bűkfeyes-Rákossy Zsombor, Head of Sales al Goodwill Consulting, va dezvălui perspectivele asupra fondurilor nerambursabile din acest an, printre care și liniile de finanțare din Programele Regionale, precum investiții și sprijin pentru IMM-uri, energie regenerabilă, fabrici de reciclare, investiții productive etc. Totodată, va aborda oportunitățile agricultorilor prin Planului Național Strategic, inclusiv finanțarea pentru pomicultură, irigații, zootehnie sau procesarea produselor agricole. Vor fi prezentate și beneficiile Programului Tranziție Justă, cu un buget important pentru investiții în IMM-uri. Intervențiile din partea audienței vor fi binevenite pentru clarificări suplimentare."
Citește mai multe aici

 

 •  18 Septembrie 2023: Observatorul Prahovean

,,Conferințele cu tematica „Finanțări pentru mediul privat în 2023”, create și găzduite de Goodwill Consulting, oferă antreprenorilor oportunitatea de a primi informații cuprinzătoare despre cele mai eficiente strategii de finanțare disponibile în prezent, de a pune întrebări experților din domeniu și, de asemenea, de a împărtăși propriile experiențe."
Citește mai multe aici

 

 • 11 Septembrie 2023: Bihoreanul.ro

,,La conferința „Finanțări pentru mediul privat în 2023” s-au adunat zeci de reprezentanți ai unor firme din Bihor, iar Răzvan Gălățan, director operațional al Goodwill Consulting, le-a prezentat oportunitățile din perioada imediat următoare și, mai ales, le-a răspuns la întrebările punctuale privind fondurile care ar putea fi accesate, în diverse sectoare ale economiei. "
Citește mai multe aici

 

 • 11 Septembrie 2023: Monitorul de Cluj

,,În ceea ce privește suma totală a fondurilor atrase pentru clienți, a depășit suma de jumătate de miliard de euro. Ceea ce ați văzut dumneavoastră sunt niște date mai vechi. În fiecare zi avem proiecte noi aprobate. De exemplu, am obținut finanțare pentru aproximativ 160 de proiecte în POC 4.1.1, cu o valoare de aproximativ 4.500.000 de euro pe proiect, astfel că suma totală a fondurilor atrase depășește jumătate de miliard doar de acolo.Deci, am depășit jumătate de miliard și continuăm să creștem, fiind firma cu cea mai mare cifră de afaceri din piață în ceea ce privește finanțările nerambursabile."
Citește mai multe aici

 

 • 7 Septembrie 2023: Zi de Zi.ro

,,Miercuri, 6 septembrie, la Hotelul Business Conference, antreprenorii mureșeni au fost primiți cu brațele deschise la o conferință legată de accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor locale. Evenimentul a fost organizat de compania de consultanță pentru proiecte europene, Goodwill Consulting, speaker-ul desemnat fiind chiar directorul operațional al companiei, Răzvan Gălățan. "
Citește mai multe aici

 

 • 5 Septembrie 2023: Transilvania Business

,,Grupul Goodwill a prezentat, la Cluj, mai multe programe de finanțare pentru mediul privat disponibile în acest an, atât la nivel regional, cât și național, în special pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM) și microîntreprinderi, dar și pentru companii mari.''
Citește mai multe aici

 

 • 5 Septembrie 2023: Punctul.ro

,,Conferințele cu tematica „Finanțări pentru mediul privat în 2023”, create și găzduite de Goodwill Consulting, oferă antreprenorilor oportunitatea de a primi informații cuprinzătoare despre cele mai eficiente strategii de finanțare disponibile în prezent, de a pune întrebări experților din domeniu și, de asemenea, de a împărtăși propriile experiențe."
Citește mai multe aici

 

 • 4 Septembrie 2023: Bihoreanul.ro

,,Totodată, va aborda oportunitățile agricultorilor prin Planului Național Strategic, inclusiv finanțarea pentru pomicultură, irigații, zootehnie șau procesarea produselor agricole. Pentru județul Mureș, vor fi prezentate și beneficiile Programului Tranziție Justă, cu un buget important pentru investiții în IMM-uri. Intervențiile din partea audienței vor fi binevenite pentru clarificări suplimentare."
Citește mai multe aici

 

 • 1 Septembrie 2023: Bursa.ro

,,Oportunităţile de finanţare pentru fermierii din ţară noastră în perioada imediată pot fi accesate în primul rând prin Planul Naţional Strategic (PNS). Liniile de finanţare cu un ghid în consultare publică includ investiţii în exploataţii pomicole, domeniul zootehnic, modernizarea infrastructurii de irigaţii, procesare produse agricole, instalarea tânărului fermier. În perioada următoare urmează să apară ghiduri şi pentru zona vegetală şi zona de legume/fructe. De asemenea, pentru firmele care fac procesare există posibilitatea accesării unei finanţări din programul InvestAlim - ajutor de stat pentru sectorul agroalimentar."
Citește mai multe aici

 

 

AUGUST:

 

 • 30 August 2023: Zi de Zi.ro 

,,După mai multe conferințe dedicate antreprenorilor din diferite colțuri ale țării, Goodwill Consulting continuă seria cu încă 3 conferințe în septembrie: Cluj-Napoca, pe 5 septembrie; Târgu Mureș, pe 6 septembrie; Oradea, pe 8 septembrie. Acestea reprezintă oportunități pentru antreprenori de a descoperi în detaliu modalitățile prin care pot beneficia de resurse din fondurile nerambursabile în anul 2023."
Citește mai multe aici

 

 • 30 August 2023: Monitorul de Cluj

,,Răzvan Gălățan, Directorul Operațional al Goodwill Consulting, va dezvălui perspectivele fondurile nerambursabile din acest an, printre care și liniile de finanțare din Programele Regionale, precum investiții și sprijin pentru IMM-uri, digitalizare, investiții productive etc. Totodată, va aborda oportunitățile agricultorilor prin Planului Național Strategic, inclusiv finanțarea pentru pomicultură, irigații, zootehnie șau procesarea produselor agricole. Pentru județul Mureș, vor fi prezentate și beneficiile Programului Tranziție Justă, cu un buget important pentru investiții în IMM-uri. Intervențiile din partea audienței vor fi binevenite pentru clarificări suplimentare. "
Citește mai multe aici

 

 • 18 August 2023: Transilvania Business

,,Informații oferite de Goodwill Consulting despre fondurile nerambursabile în trei conferințe: la Cluj Napoca, Târgu Mureș și Oradea. Antreprenorii care vor să acceseze fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta afacerea, dar nu știu care este programul potrivit pentru domeniul lor de activitate au șansa de a găsi răspunsul potrivit. Ocazia le este dată de Goodwill Consulting, care va organiza trei conferințe în patru zile, pentru a dezvălui în detaliu pot fi accesate resursele nerambursabile din fondurile europene pentru dezvoltarea afacerilor."
Citește mai multe aici

 

 • 16 August 2023: Graiul Sălajului

,,Întrucât prima zi de depunere este stabilită pentru data de 18 septembrie 2023, timpul disponibil pentru pregătire este limitat la aproximativ o lună. Astfel, pentru a avea succes, antreprenorii trebuie să fie foarte atenți la alegerea firmelor de consultanță. Printre criterii principale care trebuie luate în considerare sunt factori precum existența unor echipe suficient de mari și specializate care pot garanta pregătirea și depunerea proiectelor în timp util sau experiența relevantă pe apelurile precedente."
Citește mai multe aici
 

 • 16 August 2023: Bistrițeanul.ro

,,Goodwill Consulting a avut succes în obținerea și implementarea a peste 200 de proiecte în cadrul Programului Operațional Regional 2.2 în sesiunile anterioare.Un aspect deosebit de atractiv pentru potențialii aplicanți este faptul că atât consultanța, cât și costurile privind proiectarea pentru aceste proiecte sunt eligibile cu o rată a finanțării de 100%."
Citește mai multe aici
 

 • 16 August 2023: Bihoreanul.ro

,,Prin PR 1.3.1B, IMM-urile pot realiza investiții diverse, cum ar fi achiziționarea de echipamente, construcții de hale pentru producție sau spații pentru prestări servicii, investiții în energie verde sau digitalizare. Această gamă largă de opțiuni oferă posibilități considerabile de creștere și dezvoltare. Pentru a profita la maximum de această oportunitate, este recomandat să se colaboreze cu o echipă de specialiști cu experiență în proiecte similare."
Citește mai multe aici
 

 • 16 August 2023: Monitorul de Cluj

,,Este crucial să înțelegem că acest apel are un mecanism inovativ de selecție, bazat pe evaluarea proiectelor în ordinea depunerii și pe atingerea unui prag de excelență (punctaj). Obiectivul este de a identifica proiectele de excepție, iar pragurile de punctaj cer atenție la detalii. Apelul funcționează după principiul primul-venit, primul-servit, ceea ce pune accent pe nevoia de promptitudine în pregătirea și depunerea dosarului."
Citește mai multe aici

 

 • 15 August 2023: Startup Cafe

,,PR 1.3.1B reprezintă o oportunitate valoroasă pentru IMM-urile din Regiunea Nord-Vest de a accesa finanțare semnificativă pentru proiectele lor de dezvoltare. Perioada de pregătire fiind scurtă, pentru a spori șansele de a intra la finanțare, se recomandă începerea elaborării proiectelor în cel mai scurt timp posibil, implicarea activă a solicitanților în acest proces și colaborarea cu echipe mixte de experți specializate pe fiecare componentă necesară a proiectului.''
Citește mai multe aici

 

IULIE:

 

 • 17 Iulie 2023: Monitorul de Suceava

,,Specialiștii Goodwill Consulting, cea mai mare companie de consultanță pentru accesarea de fonduri europene din România, au fost prezenți, la finalul săptămânii trecute, la Suceava, pentru a le prezenta antreprenorilor din județ oportunitățile de finanțari nerambursabile pe care le au la dispoziție în cursul acestui an."
Citește mai multe aici

 

 • 13 Iulie 2023: bzi.ro

,,Peste 200 de antreprenori din regiunea Moldovei au participat ieri, 12 iulie 2023, la conferința organizată de firma de consultanță Goodwill Consulting. Specialiștii în acordarea fondurilor europene au discutat la Hotelul Pleiada despre oportunitățile de finanțare din acest an, din cadrul programelor lansate pe diverse domenii de activitate."
Citește mai multe aici

 

 • 4 Iulie 2023: manager.ro

,,Numerosi antreprenori si-au exprimat interesul pentru acest program, apeland la sprijinul unor firme de consultanta in accesarea de fonduri nerambursabile. Una dintre acestea este Goodwill Consulting, companie care, din 2008, ofera solutii complete pentru accesarea fondurilor europene si nationale.Afla mai departe cate proiecte au fost depuse si descopera care sunt urmatoarele programe regionale de digitalizare!"
Citește mai multe aici

 

 • 3 iulie 2023: stirisuceava.net

,,După o serie de conferințe organizate în mai multe locații din toată țara, Goodwill Consulting va susține în luna iulie două noi evenimente - în Iași și Suceava - în cadrul cărora vor fi prezentate și explicate principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023."
Citește mai multe aici

 

 • 3 Iulie 2023: ziaruldeiasi.ro

,,Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting, va oferi detalii despre fonduri europene disponibile în 2023 și va prezenta programele de finanțare pentru mediul privat în anul curent, între care Programul Regional Nord-Est și Planul Național Strategic. De asemenea, Gălățan va răspunde întrebărilor adresate de potențialii beneficiari."
Citește mai multe aici

 

 • 3 Iulie 2023: startupcafe.ro

,, Până la data de 30 iunie, ora 23.59, au fost depuse 7.188  de proiecte prin Programul Digitalizarea IMM-urilor din România, potrivit platformei pentru depunerea proiectelor de investiții finanțate prin PNRR. 570 de proiecte au fost scrise de Goodwill Consulting, cea mai mare firmă de consultanță pentru fonduri nerambursabile din România."
Citește mai multe aici

 

 

IUNIE:

 

 • 14 Iunie 2023: ziarulprofit.ro

,,Pentru a depune un proiect de finanțare, este nevoie însă de respectarea unor rigori și exigențe ce țin de legislație și documentație. Tocmai de aceea, o firmă de consultanță ce deține know-how-ul, resursele și experiența necesară în atragerea de fonduri europene este recomandată celor care vor să obțină finanțare prin fonduri nerambursabile.''
Citește mai multe aici

 

 • 10 Iunie 2023: spotmedia.ro

,,Ești interesat de accesare fonduri europene în România? Trebuie să știi că toate persoanele juridice din UE pot solicita finanțare din partea Uniunii Europene, care oferă mai multe tipuri de finanțare, cum ar fi granturi, instrumente financiare sau subvenții. Toate tipurile de companii pot solicita fonduri europene sau fonduri naționale, indiferent de domeniul în care activează. Astfel, pot accesa fonduri europene startup-uri, microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii și mari."
Citește mai multe aici

 

 • 2 Iunie 2023: puterea.ro

,,Schema a apărut de vreo lună. Sunt deja câteva condiții mari care se știu. Urmează să apară și ghidul, iar foarte probabil prin iulie-august deja se vor putea înregistra proiecte. Se vorbește de mai bine de un an de acest program, a apărut și schema între timp de vreo lună, iar acum este în consultare publică, urmează pașii legislativi, după care vom avea lansarea, a declarat recent la o conferință pe teme de agricultură Răzvan Gălățan, director operațional Goodwill Consulting".
Citește mai multe aici

 

 

MAI:
 

 • 30 Mai 2023: profit.ro

,,Trebuie să plecăm de la nevoia noastră și după aceea să vedem pe ce programe aplicăm, pentru că sunt foarte multe programe – pe lângă POR avem și tranziție justă, finanțări pentru IMM-uri, parcuri fotovoltaice sau fabrici de reciclare”
Citește mai multe aici

 

 • 30 Mai 2023: Ziarul Financiar

,,Anul 2023 este unul în care antreprenorii vor avea la dispoziţie multe resurse de finanţare, afirmă Răzvan Gălăţan, director operaţional al Goodwill Consulting, o firmă de consultanţă pentru fonduri europene. Astfel, companiile pot primi până la 20 mil. euro pentru proiecte de energie fotovoltaică prin Fondul de Modernizare"
Citește mai multe aici

 

 • 14 Mai 2023: StartupCafe

"Miercuri, 17 mai, ora 11.00, antreprenorii români care vor să-și digitalizeze afacerile cu fondurile europene de câte 20.000-100.000 de euro prin Programul pentru Digitalizarea IMM au ocaiza să adreseze întrebări și să primească explicații privind schema de finanțare europeană, la un webinar live, video organizat de StartupCafe.ro, cu sprijinul ASUS".
Citește mai multe aici

 

 • 5 Mai 2023: Bursa.ro

"Anul 2023 este un an propice pentru accesarea finanţărilor din fonduri europene, este de părere Răzvan Gălăţan, Directorul Operaţion al Goodwill Consulting, care afirmă că, deşi criza actuală nu a fost binevenită în domeniul consultanţei, evenimentele din ultimii ani au dus la apariţia a numeroase forme de finanţare, precum Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă".
Citește mai multe aici

 

APRILIE:

 

 • 28 Aprilie 2023: Ziare.com

"Răzvan Gălățan - Chief Operating Officer, Goodwill Consulting și Călin Seprodi - Regional Sales Manager, Network One Distribution, au prezentat principalele programe de finanțare dedicate mediului privat în anul 2023".
Citește mai multe aici
 

 • 28 Aprilie 2023: Jurnalul Văii Jiului

,,Mai mult de 100 de antreprenori din județul Hunedoara au fost prezenți joi, la Hotel Rusca, pentru a asista la conferința „Finanțări pentru mediul privat 2023”, organizată de Goodwill Consulting și Network One Distribution (NOD)".
Citește mai multe aici

 

 • 28 Aprilie 2023: Mediafax

"Goodwill Consulting și Admasys sunt încântați să anunțe o nouă colaborare strategică. Cele două companii și-au unit forțele pentru a oferi cele mai avansate tehnologii de imprimare 3D și scanare 3D din fonduri europene".
Citește mai multe aici

 

 • 26 Aprilie 2023: Special Arad

,,Răzvan Gălățan, director operațional al companiei Goodwill Consulting și Mădălin Timiș, Academy Manager la Network One Distribution, au oferit antreprenorilor arădeni informații despre cele mai noi și eficiente programe de finanțare din fonduri nerambursabile, Digitalizare IMM, Programul Regional Vest, Planul Național Strategic 2023-2027 și Programul Tranziție Justă, astfel încât participanții să poată lua cele mai bune decizii de afaceri în următoarele luni."
Citește mai multe aici
 

 • 21 Aprilie 2023: Special Arad

,,Miercuri, 26 aprilie 2023, Hotelul Continental din Arad va fi gazda unui eveniment important pentru mediul privat, conferința “Finanțări pentru mediul privat în 2023″.  După o lungă serie de conferințe organizate în diferite locații din toată țara, Goodwill Consulting și Network One Distribuion vin în ajutorul antreprenorilor din județul Arad pentru a explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari."
Citește mai multe aici
 

 • 21 Aprilie 2023: Jurnalul Văii Jiului

,,În 27 Aprilie 2023, Hotelul Rusca din municipiul Hunedoara va fi gazda unui eveniment important pentru mediul privat din județul Hunedoara. Este vorba despre conferința “Finanțări pentru mediul privat în 2023″.
Citește mai multe aici

  

 • 14 Aprilie 2023: Capital

,,Astfel, în 2022, din totalul de 218 de proiecte depuse pe POIM Minimis, Goodwill Consulting a pregătit 66 de proiecte, respectiv 30% din totalul pieței, iar pe POIM surse energie regenerabile, un număr de 72 din 443, adică peste 15% din total."
Citește mai multe aici

 

 • 13 Aprilie 2023: HotNews

"Potrivit datelor publicate de MIPE, din totalul proiectelor depuse la nivel național, doar 50.84% au fost aprobate, însă procentul ar fi putut fi semnificativ mai mic. Cota mare de piață pe care o deține în prezent Goodwill Consulting - cu peste 90% rată reală de succes - se traduce printr-o creștere considerabilă a mediei naționale de la 41.28% la 50.84%".
Citește mai multe aici
 

MARTIE:
 

 • 31 Martie 2023: ZiarIMM

"De asemenea, datorită lansării a numeroase programe de finanțare ce pot fi accesate de firme în scopul digitalizării, participanții au primit detalii suplimentare chiar de la Răzvan Gălățan, Expert și Director Operațional – Goodwill Consulting, care a prezentat noutăți despre programele guvernamentale la care se pot depune deja cereri de finanțare, sau care urmează a fi lansate în următoarea perioadă, venind cu lămuriri foarte importante legate de accesarea fondurilor nerambursabile".
Citește mai multe aici

 

 • 30 Martie 2023: ClubAntreprenor.ro

"Aniversarea de 15 ani poate fi analizată din două perspective. Pe de o parte, avem evoluția grupului, care a constat în adăugarea rând pe rând a unor servicii și soluții care să ofere un confort cât mai mare clienților care apelează la noi. Printre acestea aș aminti proiectarea și arhitectura, sistemele fotovoltaice, automatizarea robotizată a proceselor, consultanță în obținerea de credite, analize de piață sau analiză financiară"
Citește mai multe aici

 

 • 30 Martie 2023: Wall-Street

,,Goodwill Consulting aniversează 15 ani de activitate în România. Răzvan Gălățan, director operațional: „Suntem în cea mai îmbelșugată perioadă din toate timpurile din punct de vedere al finanțărilor”
Citește mai multe aici

 

 • 29 Martie 2023: jurnalul.ro

"Goodwill Consulting, companie ce oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene, aniversează anul acesta, în 2023, 15 ani de activitate pe piața românească. Cu acest prilej, Răzvan Gălățan, directorul operațional al Goodwill Consulting, a acordat un interviu în care vorbește despre începuturi, despre cum a evoluat și s-a extins compania, ajungând în prezent la 86 de consultanți în toată țara și la performanța de a-și dubla cifra de afaceri de la 15 milioane la 30 milioane de lei, în doar doi ani".
Citește mai multe aici

 

 • 16 Martie 2023: Jurnalul Olteniei

"Goodwill Consulting a strâns joi, 16 martie, peste 150 de antreprenori, cu ocazia unei conferințe organizate, în Craiova, pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 15 Martie 2023: Jurnalul de Argeș

"Sala de la Hotelul Ramada a fost plină. 150 de antreprenori din Argeș au participat la conferința despre cele mai importante oportunități de finanțare. Cuvântul de deschidere l-a avut Maria Stoian, Director Regional Vânzări Sud-Vest Oltenia".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Mediafax

"Acest parteneriat va facilita și accesaul întreprinderilor mici și mijlocii la fonduri europene pentru digitalizare, prin servicii de consultanță oferite de Goodwill Consulting, inclusiv verificare eligibilitate și calcul punctaj oferit cu titlu gratuit.
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Ziare Live

"Goodwill Consulting va susține o conferința in Pitești pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat in anul 2023 și pentru a raspunde la intrebarile potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Martie 2023: Jurnalul De Argeș

"Goodwill Consulting va susține o conferință în Pitești pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 9 Martie 2023: ClubIT&C

"Sarcinile repetitive sunt din ce în ce mai costisitoare și neproductive. Companiile ar trebui să ia în considerare cât mai repede înlocuirea acestora folosind un proces automatizat pentru a câștiga timp și a aloca resurse umane valoroase către procese mai importante, unde inteligența umană, mai creativă, va contribui la funcționarea mai eficientă a companiei. Automatizarea proceselor va genera totodată viteză și acuratețe în procesele afacerii, erorile umane vor fi evitate sau eliminate, iar echipele vor fi mai motivate”, explică Nagy-Imecs Peter, fondator şi CEO Goodroid.
Citește mai multe aici

 

 • 9 Martie 2023: Startup Cafe

Firmele IT Goodroid și Profluo vor oferi împreună soluții tehnologice de îmbunătățire a eficienței afacerilor prin automatizarea proceselor repetitive. Soluțiile de automatizare sunt bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA) dezvoltată de compăania româno-americană UiPath, precum și pe tehnologii de inteligență artificială pentru procesarea documentelor".
Citește mai multe aici

 

 • 3 Martie 2023: Informația Harghitei

"Răzvan Gălăţan, director operaţional Goodwill Consulting, a prezentat o parte dintre liniile de finanţare care urmează să se lanseze în acest an. A vorbit despre proiectele care pot fi depuse pe Digitalizare, în programul de Tranziţie Justă (dar care, în Regiunea de Dezvoltare Centru, este valabil doar pentru judeţul Mureş), despre programele destinate mediului rural, despre cele regionale pentru mediul urban, precum şi despre Pepinierele forestiere".
Citește mai multe aici

 

FEBRUARIE:

 

 • 28 Februarie 2023: economedia.ro

"Goodwill Consulting a depus un număr de 152 de proiecte finanțate, care însumează peste 57 milioane de euro. Cu alte cuvinte, în medie, Goodwill Consulting a pregătit unul din șase proiecte câștigate la nivel național. Această izbândă nu este singulară pentru grupul Goodwill, acesta înregistrând succese similare pe PNRR C11 I7 – Digitalizarea producției de filme, unde compania a depus 70% din proiectele cu șanse la finanțare și POIM – Eficiență Energetică, unde unul din cinci proiecte depuse la nivel național au fost pregătite de specialiștii firmei de consultanță"
Citește mai multe aici

 

 • 27 Februarie 2023: StartupCafe

"Compania de consultanță cu cele mai multe proiecte contractate, este Goodwill Consulting, care a reușit performanța de a obține peste 57 milioane de euro pentru clienții săi, conducând detașat clasamentul firmelor de consultanță cu 152 proiecte finanțate pentru Acțiunea POC 411 ajutor de stat".
Citește mai multe aici

 

 • 23 Februarie 2023: Informația Harghitei

"Pe 28 februarie, Topliţa va fi gazda unei interesante conferinţe în care se vor dezbate oportunităţile de finanţare disponibile pentru mediul privat în acest an, printre subiectele abordate fiind Programul Operaţional Regional, Planul Naţional Strategic, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sau Fondul pentru Modernizare. De asemenea, aceasta va reprezenta un bun prilej şi pentru a răspunde la întrebările potenţialilor beneficiari".
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Chindia Media

"În cadrul evenimentului, gazdele au facilitat informații actualizate privind programele de finanțare nerambursabilă, în scopul sprijinirii mediului de afaceri dâmbovițean și pe noii antreprenori ce doresc consiliere în demararea unei afaceri"
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Ziare.com

"Conferinta a fost deschisa de presedintele CCIA Dambovita - Valentin Calcan. Au urmat apoi prezentarile pe sectiuni, sustinute de expertii Ana Stefan (Director regional vanzari GWC), Simona Stoica (Expert acccesare fonduri Porsim) si Vlad Stanciu (Director Garanti BBVA)
Citește mai multe aici

 

 • 22 Februarie 2023: Incomod-Media.ro

"Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a găzduit dezbaterea cu tema „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, organizată de experții GOODWILL CONSULTING, PORSIM BLUE PROJECT și Garanti BBVA".
Citește mai multe aici

 

 • 14 Februarie 2023: Startup Cafe

"Perioada de depunere a proiectelor pentru granturile de câte 20.000-100.000 EUR din Programul pentru Digitalizarea IMM oferă suficient timp pentru a putea aplica și unui antreprenor care abia a auzit acum de această finanțare - a spus marți Răzvan Gălățan, consultant pentru atragere de fonduri nerambursabile, la webinarul StartupCafe.ro".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Februarie 2023: Startup Cafe

"Marți, 14 FEB., de la ora 11.00, vă așteptăm la un WEBINAR live-video pe StartupCafe.ro: Programul Digitalizarea IMM. Răzvan Gălățan, expert în accesarea fondurilor nerambursabile, așteaptă întrebările voastre despre finanțările de câte 20.000-100.000 EUR pentru firmele micro, mici și mijlocii".
Citește mai multe aici

 

 • 9 Februarie 2023: Chindia Media

"Pregătim proiecte pentru accesare fonduri nerambursabile și dorim să ne fiți alături la întâlnirea cu experții din cadrul Goodwill Consulting și Porsim Blue Project. Introducem în programul conferinței partenerii de la Garanti BBVA Romania, care vin cu soluții de creditare în vederea implementării cu succes a proiectului tău".
Citește mai multe aici

 

 • 2 Februarie 2023: HotNews

"Luni, 30.01.2023, Ministerul Culturii a dat startul sesiunii de înregistrare a proiectelor pe apelul PNRR C11 I7 - Sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme".
Citește mai multe aici

 

 • 2 Februarie 2023: StartupCafe

"Nu am avut emoții pe parcursul depunerii pentru că am avut mai multe întâlniri online cu cei de la Goodwill, în cadrul cărora ne-au oferit răspunsuri la toate întrebările și suportul necesar pentru ca procesul să fie cât mai ușor. În cazul în care se va aproba finanțarea, sprijinul va fi investit în proiecte noi de film". - Mircea Popa (Bravo)
Citește mai multe aici

 

 • 1 Februarie 2023: Incomod-Media.ro

"Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a prelungit, până în data de 17 februarie 2023, perioada de înscriere la Conferința „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, care va avea loc miercuri, 22 februarie 2023, între orele 10:00-14:30, la sediul din Târgoviște, Calea Câmpulung, Nr. 6A. Prezentările vor fi susținute de experții GOODWILL CONSULTING și PORSIM BLUE PROJECT".
Citește mai multe aici

 

2023
 

DECEMBRIE:

 

 • 13 Decembrie 2022: Ziare 24 Online

"Vineri seara, mai toți angajații grupului de firme Goodwill România s-au reunit la Cluj-Napoca, la un cochet restaurant de lângă pădure, pentru a trage linie și a socoti cam tot ce a adus anul 2022 pentru businessul companiei, dar și pentru oamenii săi".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Decembrie 2022: MonitorulCJ.ro

"Oameni sosiți de la București, de la Iași, Odorheiul Secuiesc, Miercurea Ciuc sau de la Craiova, cei mai mulți dintre ei reuniți pentru prima dată sub același acoperiș, după cum avea să observe directorul general al Goodwill Consulting, Tussay Szilárd. Aceasta și pentru că, după cum spune cu mândrie directorul general, pentru Goodwill Consulting, „Clujul este, de fapt, orașul de unde a pornit totul”.
Citește mai multe aici

 

 • 7 Decembrie 2022: BZI

"Digitalizare ÎMM este o oportunitate unică de a obține fonduri europene, prin PNRR, de până la 100.000 de euro, finanțare 90 la sută și contribuţie proprie 10 la sută pentru digitalizarea și automatizarea companiei prin implementare și dezvoltare de soluții software personalizate, achiziționare de echipamente TIC și licenţe software dar și cheltuieli de consultanţă și analiza tehnica necesare depunerii".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Decembrie 2022: BizBrașov

"Circa 100 de antreprenori brașoveni au participat marți, 6 decembrie, la conferința „Digitalizare IMM” organizată de compania de consultanță Goodwill Consulting la Hotelul Kronwell. Participanții au fost informați despre posibilitatea de a accesa fonduri europene, de până la 100.000 euro, cu finanțare nerambursabilă 90% și contribuție proprie 10% pentru digitalizarea şi automatizarea companiei prin implementarea şi dezvoltarea de soluţii software personalizate".
Citește mai multe aici

 

NOIEMBRIE:

 

 • 29 Noiembrie 2022: Hot News

"Nu este pentru prima dată când reușim să avem o cotă de piață atât de semnificativă, acest lucru întâmplându-se și în trecut la sesiune precum cele pe Programul Operațional Infrastructură Mare 6.2 sau cele din Programul Operațional Pescuit și Afaceri Maritime".
Citește mai multe aici

 

 • 29 Noiembrie 2022: Capital

"Din totalul de 218 de proiecte depuse pe POIM Minimis, Goodwill Consulting a pregătit un număr de 65 proiecte, respectiv 30% din totalul pieței, iar pe POIM surse energie regenerabile, un număr de 70 din 443, respectiv peste 15% din total".
Citește mai multe aici

 

 • 25 Noiembrie 2022: Constanța Financiar

"Goodwill Consulting a susținut o conferință referitoare la principalele prevederi ale programului PNRR - Digitalizare IMM. Un program prin care firmele pot obține între 20.000 și 100.000 de euro, cu o cofinanțare foarte convenabilă, cuprinsă între 10% și 0%".
Citește mai multe aici

 

 • 24 Noiembrie 2022: Constanța 100%

"Zsombor Rákossy, Sales Manager Goodwill Consulting, a știut să prezinte elocvent programul, dar și destindă atmosfera, din când în când. Primul lucru pe care l-a remarcat a fost interesul foarte mare al mediului de afaceri din Constanța pentru acest subiect".
Citește mai multe aici

 

 • 21 Noiembrie 2022: Progresiv

"Pe baza experienţei Goodroid, tehnologia RPA poate reprezenta următorul pas în automatizarea companiilor de retail și FMCG, prin soluţii unice, precum anexarea acelor furnizori cu care integrarea prin metode clasice (EDI sau API) nu este posibilă".
Citește mai multe aici

 

 • 14 Noiembrie 2022: ZF Corporate

"IMM-urile pot obţine finanţări de până la 100.000 de euro prin PNRR pentru digitalizare". Citește mai multe aici
 

 • 7 Noiembrie 2022: Transilvania Business

"Patru organizații au reușit să creeze un pachet complet pentru firmele mici și mijlocii din România care vor să se digitalizeze pe fonduri nerambursabile. Goodwill Consulting, Goodroid, NOD și Raiffeisen Bank, în parteneriat cu Acronis, AMD, Assus Business, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise, HP, Intel, Lenovo și Microsoft, au prezentat, la Cluj, rețeta unui asemenea proiect".
Citește mai multe aici

 

 • 6 Noiembrie 2022: StartupCafe

"Granturi PNRR de max. 100.000 EUR pentru firme: 8 sfaturi de la un consultant pentru a-ți crește șansele în Programul de digitalizare IMM".
Citește mai multe aici

 

 • 4 Noiembrie 2022: rfi România

"Comisia Europeană a aprobat recent două noi programe operaționale regionale pentru perioada de programare 2021-2027. Valoarea totală este de 2,74 miliarde de eurom bani care vor putea fi cheltuiți în 11 județe din România anunță Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Cât de ușor se obțin astfel de finanțări și ce domenii pot profita de ele aflăm de la Răzvan Gălățan, expert, director operaţional la compania de consultanță Goodwill Consulting România".
Citește mai multe aici

 

OCTOMBRIE:

 

 • 28 Octombrie 2022: Mediafax

"Cele două întâlniri se vor desfășura în Cluj-Napoca, pe data de 2 Noiembrie, ora 10:00, la Grand Hotel Napoca, în Sala Viena și respectiv București, pe data de 4 Noiembrie, ora 10:00, la sediul Microsoft România, în clădirea Campus, de pe Bulevardul Iuliu Maniu".
Citește mai mute aici

 

 • 28 Octombrie 2022: Monitorul de Cluj

"Goodwill Consulting, împreună cu Network One Direction, Goodroid și Raiffeisen Bank invită întreprinderile mijlocii la două conferințe, în București și Cluj despre PNRR – Digitalizare IMM".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Octombrie 2022: Ziarul Financiar

"𝗦𝘂𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗲𝗿𝗰𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲, 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗻 𝗻𝗼𝘂𝗹 𝗲𝘅𝗲𝗿𝗰𝗶𝘁̦𝗶𝘂 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶𝗮𝗿, a concluzionat Gălățan Răzvan - expert și director operațional Goodwill, în urma conferinței susținută de ZF și BRD Groupe Societe Generale".

zf & brd poza răzvan

 

SEPTEMBRIE:

 

 • 13 Septembrie 2022: Startup Cafe

"Atenție, să ne facem calculele corect și să nu ne asumăm în orb, doar pentru că ne recomandă consultantul!” - atrage atenția Răzvan Gălățan, expert în accesarea fondurilor nerambursabile, în cadrul companiei de consultanță Goodwill Consulting".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Septembrie 2022: HotNews

"Prezentatorul webinarului, Răzvan Gălățan – director operațional Goodwill Consulting, în cadrul interviului moderat de Claudiu Zamfir, va explica principalele prevederi ale programelor POC 4.1.1 BIS și POIM – Eficiență energetică".
Citește mai multe aici

 

 • 8 Septembrie 2022: Startup Cafe

"Luni, 12 Septembrie, ora 16:00, antreprenorii care sunt la conducerea unui IMM sau a unei întreprinderi mari sunt așteptați să ia parte la webinarul organizat de Goodwill Consulting împreună cu StartupCafe.ro".
Citește mai multe aici

 

 • 8 Septembrie 2022: Mediafax

"Enel X România, lider în sectorul soluțiilor energetice avansate, a semnat un parteneriat de colaborare cu Goodwill Consulting, pentru a facilita partenerilor și clienților, în cazul de față Administrațiile Locale Publice, achiziția de tehnologie prin intermediul fondurilor europene."
Citește mai multe aici

 

AUGUST:

 

 •  30 August 2022: Mediafax

"300 de proiecte au fost depuse de Goodwill, având o valoare medie a finanțării de 413.000 de euro pe componenta 2 și de 167.000 de euro pe componenta 1. Chiar dacă și în cursul zilei de astăzi (30.08.2022) se depun proiectele pe componenta 1, după o scurtă odihnă, echipa noastră se va concentra pe implementarea proiectelor actuale, pe evaluare pe POC 411 și pe noile apeluri de proiecte".
Citește mai multe aici

 

 • 30 August 2022: Startup Cafe

"Cu câteva minute înainte de miezul nopții, pe 29 August 2022, și cu o zi mai devreme decât termenul limită pe componenta 1, echipa Goodwill Consulting încheia sesiunea de proiecte POC 411, organizată impecabil din punct de vedere tehnic și al predictibilității de către autorități".
Citește mai multe aici

 

 • 19 August 2022: Ziarul Financiar

"În 2021, cel mai bun an din istoria Goodwill Consulting, au existat peste 2.000 de proiecte câştigătoare intermediate de aceasta, iar cifra de afaceri a depăşit 20 mil. lei, acesta fiind cel mai bun rezultat de până acum al companiei de consultanţă".
Citește mai multe aici

 

IULIE:

 

 • 28 Iulie 2022: Startup Cafe

"Grupul Goodwill oferă soluții integrate în ceea ce privește obținerea finanțării, implementarea proiectelor, componenta digitală obligatorie și instalarea de panouri fotovoltaice".
Citește mai multe aici

 

 • 22 Iulie 2022: HotNews.ro

"Peste 100 de participanți din industrie și servicii de la companii mijlocii și mari au fost prezenți la webinarul interactiv pregătit de Goodwill Consulting despre finanțări pentru asigurarea eficienței energetice".
Citește mai multe aici

 

 • 19 Iulie 2022: Monitorulcj.ro

"Compania Goodwill Consulting, furnizor de soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România, a marcat, la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu angajații și partenerii săi, mutarea într-un nou sediu la Cluj-Napoca".
Citește mai multe aici

 

IUNIE:

 

 • 15 Iunie 2022: Turnu Sfatului

"Începând de luna aceasta, Goodwill Consulting, firmă de top în consultanță și accesare fonduri europene, cu vechime de peste 14 ani pe piața din România, a deschis un nou sediu în orașul nostru. Situat pe strada Târgul Vinului, la numărul 12, noul spațiu de lucru a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute în cadrul unui eveniment de la care nu au lipsit degustarea de vin și preparatele locale.".
Citește mai multe aici

 

 • 3 Iunie 2022: Ziarul Financiar

"Sistemul de ajutor de stat este transparent şi bine dezvoltat. Goodwill Consulting a depus cu succes proiecte de investiţii în industria alimentară, industria auto, industria petrochimică, producţia de maşini şi echipamente industriale".
Citește mai multe aici

 

MAI:

 

 • 16 Mai 2022: Agrobiznes.ro

"Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate. Pentru a afla cele mai importante informații Răzvan Gălățan, Directorul Operațional Goodwill, explică tot ce trebuie să știe antreprenorii despre POC 4.1.2".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Mai 2022: Revista Ferma

"Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate".
Citește mai multe aici

 

 • 10 Mai 2022: AgroInfo

Firmele din domeniul agroalimentar vor putea obține, începând cu 26 mai 2022, fondurile europene nerambursabile de până la 120.000 euro pentru capital de lucru în cadrul Programului Operațional Competitivitate. Pentru a afla cele mai importante informații Răzvan Gălățan, Directorul Operațional Goodwill, explică tot ce trebuie să știe antreprenorii despre POC 4.1.2".
Citește mai multe aici

 

APRILIE:

 

 • 20 Aprilie 2022: Bistrițeanul.ro

"Bistrițeanul Răzvan Gălățan a fost premiat în cadrul Galei de Excelență în Management, Capital România".
Citește mai mult aici

 

 • 19 Aprilie 2022: Lumea Banilor

"Finanțarea este esențială pentru agricultură, industria alimentară, industria băuturilor si HoReCa, iar cheia pentru a avea o rată mare de succes in accesarea fondurilor constă în respectarea tuturor criteriilor de eligibilitate, selecție și punctare și acordarea importanței cuvenite criteriilor de departajare, a declarat intr-un interviu pentru revista FoodBiz.ro, Razvan Galatan, directorul operational al companiei de consultanta in accesare fonduri europene si dezvoltare in afaceri, Goodwill Consulting".
Citește mai multe aici

 

 • 13 Aprilie 2022: Economedia.ro

"Proiectul modernizării secției de panificație din Cluj a fost urmat de câștigarea unei finanțări nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 6.2, care a sprijinit monitorizarea și reducerea consumului de energie la nivelul fabricii din Vâlcea".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Aprilie 2022: Mediafax

"Network One Distribution, cel mai mare distribuitor de tehnologie din România a semnat un parteneriat de colaborare cu Grupul Goodwill Consulting, pentru a facilita partenerilor și clienţilor achiziţia de tehnologie prin intermediul fondurilor europene".
Citește mai multe aici

 

 • 12 Aprilie 2022: Mediafax

"Colaborarea dintre cele două companii a început în anul 2015, prin scrierea si implementarea unui proiect prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 4.2 schemă GBER în valoare de 7,5 milioane euro la Cluj și prin care a fost modernizată secția de panificație care, acum, funcționează cu cea mai nouă tehnologie din domeniu".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Aprilie 2022: FoodBiz

"Goodwill Consulting a derulat până în prezent peste 2000 de proiecte în consulting, numărul acesta crește în continuu, pe măsură ce discutăm, colegii mei deja lucrează să depună alte proiecte pe măsurile care sunt acum active. Cu aceste proiecte am reușit să atragem peste 300 de milioane de euro finanțări nerambursabile” a declarat Răzvan Gălățan".
Citește mai multe aici

 

MARTIE:

 

 • 21 Martie 2022: Ziarul Financiar

"Circa 12.000 de companii se pregăteau să aplice la granturile pentru investiţii de până la 1 mil. euro. Autorităţile au amânat din nou măsura, a treia oară. Răzvan Gălăţan, Goodwill Consulting România: „Vreau să atrag atenţia asupra pericolului anulării acestui program.“".
Citește mai multe aici

 

 • 7 Martie 2022: Financial Intelligence

"Fermierii vor putea obține fonduri europene nerambursabile între 100.000 de euro și 1,5 milioane de euro pe proiect pentru investiții în exploatații pomicole în cadrul submăsurii 4.1a din Programului Național Dezvoltare Rurală 2014-2020. Goodwill Consulting îți explică ce trebuie să știi despre PNDR 4.1a".
Citește mai multe aici

 

 • 1 Martie 2022: Startup Cafe

"Startup-ul a început și un parteneriat cu o firmă de consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile, Goodwill Consulting, la care vor putea apela și antreprenorii care utilizează aplicația POC Sketch și care constată că e mai bine să opteze, în cele din urmă, pentru un consultant de specialitate".
Citește mai multe aici

 

IANUARIE:

 

 • 17 Ianuarie 2022: Forbes

"Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill: “Începând cu 2022, grație PNRR, programelor operaționale 2021-2027 și fondurilor naționale, firmele românești vor deveni mai reziliente și rezistente”."
Citește mai multe aici

 

 • 7 Ianuarie 2022: Ziarul Financiar

"Răzvan Gălăţan, expert şi director operaţional al fir­mei de consul­tanţă Good­will Con­sul­ting Ro­mâ­­nia, sus­ţine că anul 2022 va fi anul de start al programului de finan­ţare pentru perioada 2021-2027, iar pentru com­paniile româneşti este alocat, în total, un buget care se apropie de 2 mld. euro".
Citește mai multe aici

 

 • 6 Ianuarie 2022: Ziarul Financiar

"Trei programe cu finanţare europeană în valoare de 700 de milioane de pentru procesarea în agricultură – cel mai vulnerabil domeniu al agriculturii României – nu au suficient de mulţi aplicanţi".
Citește mai multe aici