Contribuie la schimbarea pozitivă în comunitate - GWConsulting - Cariere

Ești în căutarea unui job în domeniul consultanței?

Goodwill Consulting te așteaptă să faci parte din cea mai bună echipă de consultanți pe fonduri nerambursabile din România. Obiectivul ideal pentru fiecare coleg este acela de a deveni un profesionist complet care să poată gestiona un proiect în toate etapele sale: elaborarea cererii de finanțare cu buget și analiză financiară, evaluarea proiectului și consultanță în etapa de durabilitate a proiectului.

 

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, accepți politica noastră de confidențialitate a datelor personale.
Curs gratuit consultant fonduri nerambursabile

Goodwill Academy

Ești în ultimul an de studii sau tocmai ai absolvit facultatea și te afli în căutarea unei oportunități de dezvoltare profesională? Goodwill Academy îți oferă un program de formare care te poate ghida spre această direcție.

Mai multe detalii aici

Curs gratuit de vânzări în dezvoltarea IMM

Goodwill Sales Academy

Fie că ești deja un Business Consultant și dorești să-ți crești afacerea prin noi servicii sau abia acum începe cariera ta profesională în domeniul vânzărilor, te așteptăm la Goodwill Sales Academy, curs nostru gratuit de vânzări.

Mai multe detalii aici

birou_cluj.jpg
Cluj-Napoca

În noua noastră casă de pe strada Plopilor 63 avem 55 de colegi în departamentele de consultanță, vânzări, contabilitate, proiectare, energie regenerabilă și RPA. Departamentul de consultanță reprezintă partea cea mai numeroasă a echipei noastre.

Avem 30 de consultanți de la juniori în primul lor an în domeniu până la experți cu minim 6 ani experiență în fonduri nerambursabile.

birou iasi
Iași

Suntem o echipă tânărăentuziastă, cu energia și dedicarea de a-i ajuta pe clienți în mod profesionist. Cea mai mare bucurie a noastră vine din reacțiile pozitive ale sutelor de clienți care apelează la serviciile noastre și pe care îi conducem spre succes.

Cultura de lucru dinamică și asigurarea unei experiențe impecabile pentru client este combinația perfectă din care rezultă un mediu de lucru productiv și pozitiv, în care toată lumea se simte bine, în timp ce oferim tot ce avem mai bun, ca echipă.

 

craiova.jpg
Craiova

Zona de sud-vest a țării este gestionată de biroul din Craiova, reprezentat de o echipă dinamică și puternică care se definește prin capacitatea de a-și depăși mereu limitele și de a răspunde provocărilor din mediul de afaceri.

Avem 8 consultanți experți cu minim 6 ani experiență în fonduri nerambursabile și 10 business consultanți cu experiență de peste 10 ani, care sunt pregătiți să vă asculte și să raspundă cu profesionalism nevoilor dvs. de investitie. Suntem perseverenți și responsabili, motivați în permanență de reușita și de succesul proiectelor noastre!

În portofoliul nostru se află nume importante de firme mari din zonă, fabrici, procesatori, fermieri, proiecte îndraznețe și unice prin complexitatea lor!

birou_bucurești.jpg
București

Cu pași mari către excelență și multe proiecte de succes, biroul din București acoperă întreaga zonă de Sud-Est a României. Având un portofoliu diversificat de clienți, echipa din București oferă consultanță de specialitate în vederea obținerii de fonduri nerambursabile pentru idei de succes! Și pentru ca orice barieră să fie ridicată din acest parcurs, consultanța se realizează atât în limba română, cât și în limba engleză.

Situată în zona Arcului de Triumf, echipa din noul birou din București reușește printr-un mod de lucru dinamic și inovator să depășească zi de zi așteptările clienților ajungând ca recomandările acestora și review-urile pozitive să reprezinte o a doua carte de vizită a firmei!

birou ciuc
Miercurea Ciuc

Situat în centrul țării, biroul din Miercurea Ciuc se află chiar în inima orașului pe strada Petőfi Sándor. Înființat în anul 2014, biroul s-a dezvoltat rapid, și în momentul actual așteaptă clienții cu 6 consultanți cu experiență, pregătiți să ofere consultanță în limba maghiară, română sau engleză pentru obținerea unor finanțări nerambursabile din fonduri europene, guvernamentale și nu numai!

Suntem o echipă orientată spre rezultat, fiecare finanțare câștigată de clienți este o realizare personală pentru noi. Suntem alături de client de la prima consultanță gratuită până la depunerea ultimei dosar de decont și sfârșitul perioadei de durabilitate ale proiectelor câștigate.

Oradea
Oradea

Echipa biroului din Oradea vă oferă consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile pentru regiunea Nord-Vest și nu numai. Profesionalismul și dorința de succes sunt cuvintele cheie care ne definesc întreaga filosofie de afaceri. Suntem o echipă perseverentă, eficientă și ne mândrim cu reușitele de până acum.

Odorheiu Secuiesc
Odorheiu Secuiesc

Deschis în vara anului 2019, biroul Goodwill Consulting din Odorheiu Secuiesc oferă sprijin și consultanță IMM-urilor și firmelor mari care doresc accesarea de fonduri nerambursabile.

Vă așteptăm pe str. Sântimbru 17, ap. 5, cu entuziasm, informații și soluții personalizate pentru afacerea ta!

birou_sibiu.jpg
Sibiu

Marcând a opta locație la nivel național, cel mai nou birou Goodwill Consulting, s-a deschis în vara anului 2022 în inima orașului Sibiu, pe strada Târgu Vinului, numărul 12. Având 5 consultanți cu experiență în domeniu, echipa de la Sibiu urmărește sprijinirea IMM-urilor și firmelor mari care doresc să acceseze fonduri nerambursabile.