Curs gratuit consultant fonduri nerambursabile

Goodwill Academy

GOODWILL ACADEMY

 

Înscrie-te la programul educativ inovator de formare profesională lansat de Goodwill Consulting, una din cele mai experimentate firme de consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile din România, cu scopul de a pregăti tineri absolvenți/studenți dar nu numai, în domeniul consultanței fondurilor nerambursabile și în urma căruia dorim să oferim acestora posibilitatea de angajare în cadrul unuia dintre birourile deținute de societate la nivel național.

 

Cum te poti înscrie? Detalii aici

Curs gratuit de vânzări în dezvoltarea IMM

Goodwill Sales Academy

Goodwill SALES ACADEMY

 

Goodwill Sales Academy este un curs gratuit de vânzări, axat specific pe domeniul consultanței în dezvoltarea afacerilor din România!

Dorești să devii un consultant de afaceri în sectorul IMM din România? Ești deja un Business Consultant, dar dorești să-ți crești afacerea prin noi servicii? Înscrie-te acum la Goodwill Sales Academy și începe să lucrezi cu unul dintre liderii firmelor de consultanță în dezvoltarea afacerilor din România!

Cursul va începe în curând și se va desfășura exclusiv online cu o durată de 4 săptămâni.

Înscrie-te acum!

 

Cum te poți înscrie - detalii: aici

Beneficii
De ce să lucrezi la noi?

 

Goodwill Consulting acordă o atenție deosebită dezvoltării profesionale continue a fiecărui coleg creând programe de training pentru toate liniile de finanțare din portofoliul nostru. Focusul nostru este să găsim oameni talentați care sunt motivați de a invăța, de lucrul în echipă și de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Organizațional suntem structurați în echipe care variază de la 5 până la 7 membri dar fiecare consultant are un portofoliu individual de clienți creat în funcție de senioritate și expertiză. Fiecare echipă este coordonată de un manager de echipă.

Modul nostru de lucru are în centru principiul invățării permanente și al evoluției profesionale organice: obiectivul ideal pentru fiecare coleg este de a deveni un profesionist complet care să poată gestiona un proiect în toate etapele sale (elaborarea cererii de finanțare cu buget și analiză financiară, evaluarea proiectului și consultanță în etapa de durabilitate a proiectului). Desigur, planul nostru intern de training susține continuu acest proces permament de dezvoltare profesională.

Procesul de recrutare
Crezi că te potrivești?

 

Dacă vrei să îți construiești o carieră în domeniul consultanței la Goodwill Consulting te invităm să aplici pentru pozițiile disponibile.

Procesul de recrutare are trei pași:

      1. Un prim interviu în care se prezintă candidatului valorile companiei și responsabilitățile principale ale postului;

      2. Un test tehnic adaptat la expertiza profesională;

      3. Interviul final cu coordonatorul de echipă.

 

Despre familia Goodwill
Grupul de firme Goodwill

 

Grupul de firme Goodwill oferă patru tipuri de servicii: consultanță în fonduri nerambursabile, proiectare și arhitectură, soluții integrate pentru energie regenerabilă și, nu în ultimul rând, RPA.

Goodwill Consulting, firmă de consultanță în fonduri nerambursabile, oferă un spectru larg de servicii și furnizează clienţilor săi soluţii complexe, incluzând asistenţă în identificarea proiectelor şi a surselor de finanţare, servicii de consultanţă în elaborarea proiectelor şi servicii de management de proiect. Abordarea Goodwill Consulting nu oferă doar soluţii, ci acordă şi asistenţă pentru implementarea acestora.

Goodwill Studio este axată pe furnizarea de soluții complete de arhitectură și proiectare pentru: construcții civile, industriale, turistice, urbanism, instalații pentru construcții și infrastructură publică: rutieră, edilitară.

Prin know-how-ul firmei Goodwill Consulting - Goodwill Energy este partenerul ideal pentru servicii tehnice, în special pentru realizarea de investiții cu ajutorul fondurilor.

Goodroid oferă servicii RPA - Robotic Process Automation, prin roboţi software care lucrează fără tine, pentru tine.

birou_cluj.jpg
Cluj-Napoca

În noua noastră casă de pe strada Plopilor 63 avem 55 de colegi în departamentele de consultanță, vânzări, contabilitate, proiectare, energie regenerabilă și RPA. Departamentul de consultanță reprezintă partea cea mai numeroasă a echipei noastre.

Avem 30 de consultanți de la juniori în primul lor an în domeniu până la experți cu minim 6 ani experiență în fonduri nerambursabile.

birou iasi
Iași

Suntem o echipă tânărăentuziastă, cu energia și dedicarea de a-i ajuta pe clienți în mod profesionist. Cea mai mare bucurie a noastră vine din reacțiile pozitive ale sutelor de clienți care apelează la serviciile noastre și pe care îi conducem spre succes.

Cultura de lucru dinamică și asigurarea unei experiențe impecabile pentru client este combinația perfectă din care rezultă un mediu de lucru productiv și pozitiv, în care toată lumea se simte bine, în timp ce oferim tot ce avem mai bun, ca echipă.

 

craiova.jpg
Craiova

Zona de sud-vest a țării este gestionată de biroul din Craiova, reprezentat de o echipă dinamică și puternică care se definește prin capacitatea de a-și depăși mereu limitele și de a răspunde provocărilor din mediul de afaceri.

Avem 8 consultanți experți cu minim 6 ani experiență în fonduri nerambursabile și 10 business consultanți cu experiență de peste 10 ani, care sunt pregătiți să vă asculte și să raspundă cu profesionalism nevoilor dvs. de investitie. Suntem perseverenți și responsabili, motivați în permanență de reușita și de succesul proiectelor noastre!

În portofoliul nostru se află nume importante de firme mari din zonă, fabrici, procesatori, fermieri, proiecte îndraznețe și unice prin complexitatea lor!

birou_bucurești.jpg
București

Cu pași mari către excelență și multe proiecte de succes, biroul din București acoperă întreaga zonă de Sud-Est a României. Având un portofoliu diversificat de clienți, echipa din București oferă consultanță de specialitate în vederea obținerii de fonduri nerambursabile pentru idei de succes! Și pentru ca orice barieră să fie ridicată din acest parcurs, consultanța se realizează atât în limba română, cât și în limba engleză.

Situată în zona Arcului de Triumf, echipa din noul birou din București reușește printr-un mod de lucru dinamic și inovator să depășească zi de zi așteptările clienților ajungând ca recomandările acestora și review-urile pozitive să reprezinte o a doua carte de vizită a firmei!

birou ciuc
Miercurea Ciuc

Situat în centrul țării, biroul din Miercurea Ciuc se află chiar în inima orașului pe strada Petőfi Sándor. Înființat în anul 2014, biroul s-a dezvoltat rapid, și în momentul actual așteaptă clienții cu 6 consultanți cu experiență, pregătiți să ofere consultanță în limba maghiară, română sau engleză pentru obținerea unor finanțări nerambursabile din fonduri europene, guvernamentale și nu numai!

Suntem o echipă orientată spre rezultat, fiecare finanțare câștigată de clienți este o realizare personală pentru noi. Suntem alături de client de la prima consultanță gratuită până la depunerea ultimei dosar de decont și sfârșitul perioadei de durabilitate ale proiectelor câștigate.

Oradea
Oradea

Echipa biroului din Oradea vă oferă consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile pentru regiunea Nord-Vest și nu numai. Profesionalismul și dorința de succes sunt cuvintele cheie care ne definesc întreaga filosofie de afaceri. Suntem o echipă perseverentă, eficientă și ne mândrim cu reușitele de până acum.

Odorheiu Secuiesc
Odorheiu Secuiesc

Deschis în vara anului 2019, biroul Goodwill Consulting din Odorheiu Secuiesc oferă sprijin și consultanță IMM-urilor și firmelor mari care doresc accesarea de fonduri nerambursabile.

Vă așteptăm pe str. Sântimbru 17, ap. 5, cu entuziasm, informații și soluții personalizate pentru afacerea ta!

birou_sibiu.jpg
Sibiu

Marcând a opta locație la nivel național, cel mai nou birou Goodwill Consulting, s-a deschis în vara anului 2022 în inima orașului Sibiu, pe strada Târgu Vinului, numărul 12. Având 5 consultanți cu experiență în domeniu, echipa de la Sibiu urmărește sprijinirea IMM-urilor și firmelor mari care doresc să acceseze fonduri nerambursabile.